אפשר לבכות לכן רגע?

orensany

New member
אפשר לבכות לכן רגע?

אני מחכה כבר מיום חמישי לבכות למישהו ואין לי למי אני יכול לבכות לכן? יצאתי עם בחורה היה לנו ממש נחמד היא נבהלה מהאינטנסיביות ומהבלבול וברחה ואני נשארתי כאן עם היד בפה ובלי כל חוץ מזה ההחלטה הייתה הדדית אמרתי לה שהיא צריכה ללכת כי אני לא יכול ככה אבל זה קשה לי ולא בגללה זה קשה לי בגלל..שאני לבד...זה דבר שקשה לי להודות בו אבל כן אני לבד הכי לבד בעולם...אלוהים איתי זה נכון אבל אנשים חסרים לי אנשים...פעם הייתי מוקף באנשים ואם הם נעלמו מצאו חדשים את דרכם לחיי אבל עכשיו אין בחיים שלי איש חברים כיום יש לי רק 3 מתוכם 1 נחשב לדעתי קוב אליי הידידות שלי נעלמו ובכלל רוב היום מתבזבז לי בהיותי לבד אוי נכון זה נחמד להיות לבד מפעם לפעם אבל אני לא רוצה להיות לבד לא עכשיו אז זה היה קשה לי הפרידה מכיוון שבשלושת השבועות האחרונים הייתה לי את האשליה שיש לי מישהו בחיים ...וזה שימח אותי הרגשתי שוב מלא ועכשיו שזה נגמר אני מתוודע שוב לעובדה שאני לבד וזה קשה להיות לבד..גר לבד בלי חברים בלי משפחה זה קשה...אני מתגעגע לחברה לחיבוק לאושר שבדיבור עם אנשיםץ.....לאן זה נעלם לי? איך אני מחזיר את זה ולמה אני לא יכול לצאת מהעצב הזה כל הסופשבוע רק ישנתי...קל לי לספר לכן את זה אני מעריך את רובכן כאן ומרגיש בטוח יחסית לומר את מכאובי ליבי....מצטער שאני משגע אתכן אורן

orensany

New member
ואם אני כבר בקטע של קרבה

אני ארשום לכן שירה שכתבתי לפני מה ימים מקווה שתאהבו ואם לא אז.... לא בעצם הכתיבה עולה בך הצורך בעצם הידיעה שיש עוד משהו אחר כבר מזמן שכחת מי או מה היה בך איש אדם או קוף נעלם ממודעות שאולי מעולם לא הייתה נעלם מפני השטח ועוד שניה כבר חוזר שכחת אחרי מי או מה אתה מחזר אישה אהבה או כאב שעובר

גריני

New member
../images/Emo7.gif איתך, חבר יקר

ממש עצוב ואני מחפשת את המילים... מה אומרים, איך עוזרים? אז קודם כל - כן אפשר לבכות לנו, 'שביל זה אנחנו כאן - 'שביל השמחות וגם העצבונות... מה לעשות? זה חלק מהחיים... וישנו קלף בחפיסה של אושו שאומר, שהצער בחיינו נועד כדי "לנער" אותנו, שאם אין צער, שאם הכל זורם בכיף - אז בני אדם לא משנים ולא משתנים.. והכל זורם על מי מנוחות ואף אחד לא יהיה עסוק במודעות ובצמיחה אישית. מהרגעים האלה של צער - מגיעה הצמיחה. ומה שאומר אחד מהספרים היותר טובים שקראתי, בסדרה של ספרים "מתוקשרים" (הישות שמעבירה את הידע שם נקראת ברטולומאו) - והוא אומר לנו - כשרע לכם, כשאתם עצובים - לבטא את הכאב.... לכאוב.. לכתוב... לדבר... להוציא - באיזשהו שלב - זה עובר מאליו. אז, אורן ידידי - בכה, דבר, כתוב - עשה כל מה שנראה לך נכון - וזה יעבור בסוף, גם אם כרגע נראה שלא! ובינתיים

orensany

New member
אני יודע

שזה יעבור אני רק מקווה שזה יעבור אחריי שאפתור את זה ולא יכהה את עצמו במשך הזמן וישקע למטה מחכה להזדמנות הבאה שלו לצוץ בכל מקרה מה את אומרת לזרוק לעברנו עוד איזה קלף אושו ככה בשביל השעשוע שלנו?

למעלה