orange star
New member
אפשר לבכות קצת?
הי לכן..
מרגישה מרוקנת, נטולת כוחות, ובעיקר עצובה ומיואשת.
בבית ילד מתוק בן 3 - ההריון היה ספונטאני ונקלטתי בניסיון השני.
עכשיו מנסים כבר שנה. לפני שלושה חודשים פניתי לרופא פוריות עם FSH גבולי (9.7) וב"סיכון" להדיבקויות - אבל צילום רחם היה תקין, זרע תקין (מורפולוגיה 4% גבולי)
כל שאר הפרמטרים תקינים. ראו שיש לי מבנה שחלות פוליצסטי אבל הבנתי שזה לא מה שמונע ממני להיכנס להריון (אין לי את התסמונת).
מאז אני מטופלת אצלו ועברתי כבר שלושה מחזורי טיפול/זרעות.
בסבב הראשון טבעי+תזמון אוביטרל
סבב שני איקק+אוביטרל
סבב שלישי גונאל+אוביטרל.
פרוג' גבוה שבוע אחרי הזרעה 74.4.
וכלום.
נמאס לי. אני פשוט מרגישה מיואשת. כולן מסביבי בהריון, כולןןןן. חלק מהחברות שלי כבר ילדו והם התחילו לנסות אחרינו.
בעלי עצוב גם אבל הוא מהאלה שלא מדברים. רק רואה את ההתבאסות על פניו בכל חודש שאני מודיעה לו שזהו המכשפה מגיעה.
אני נורא מתלבטת אם להמשיך בטיפולים
או להפסיק ולנסות שוב "טבעי" (ככל שזה יכול להיות טבעי כשאני כבר סופר מודעת לזמני הביוץ שלי).
אנחנו ב"לא מוסברים". אני לא מרגישה שאני בלחץ נפשי או משהו כזה.
אוף אוף אוף אני כל כך עצובה וכל כך רוצה להיות שוב בהריון. מתה מפחד מהמחשבה שזה לא יקרה לי.
אשמח לכל מילת עידוד וגם לדעתכן לגבי ההמשך
הי לכן..
מרגישה מרוקנת, נטולת כוחות, ובעיקר עצובה ומיואשת.
בבית ילד מתוק בן 3 - ההריון היה ספונטאני ונקלטתי בניסיון השני.
עכשיו מנסים כבר שנה. לפני שלושה חודשים פניתי לרופא פוריות עם FSH גבולי (9.7) וב"סיכון" להדיבקויות - אבל צילום רחם היה תקין, זרע תקין (מורפולוגיה 4% גבולי)
כל שאר הפרמטרים תקינים. ראו שיש לי מבנה שחלות פוליצסטי אבל הבנתי שזה לא מה שמונע ממני להיכנס להריון (אין לי את התסמונת).
מאז אני מטופלת אצלו ועברתי כבר שלושה מחזורי טיפול/זרעות.
בסבב הראשון טבעי+תזמון אוביטרל
סבב שני איקק+אוביטרל
סבב שלישי גונאל+אוביטרל.
פרוג' גבוה שבוע אחרי הזרעה 74.4.
וכלום.
נמאס לי. אני פשוט מרגישה מיואשת. כולן מסביבי בהריון, כולןןןן. חלק מהחברות שלי כבר ילדו והם התחילו לנסות אחרינו.
בעלי עצוב גם אבל הוא מהאלה שלא מדברים. רק רואה את ההתבאסות על פניו בכל חודש שאני מודיעה לו שזהו המכשפה מגיעה.
אני נורא מתלבטת אם להמשיך בטיפולים
או להפסיק ולנסות שוב "טבעי" (ככל שזה יכול להיות טבעי כשאני כבר סופר מודעת לזמני הביוץ שלי).
אנחנו ב"לא מוסברים". אני לא מרגישה שאני בלחץ נפשי או משהו כזה.
אוף אוף אוף אני כל כך עצובה וכל כך רוצה להיות שוב בהריון. מתה מפחד מהמחשבה שזה לא יקרה לי.
אשמח לכל מילת עידוד וגם לדעתכן לגבי ההמשך