אפשר לבקש את עזרתכם במתנת יום הולדת לחבר?

Billi M

New member
אפשר לבקש את עזרתכם במתנת יום הולדת לחבר?

קצת רקע:
הוא יהיה בן 22, אנחנו ביחד חצי שנה וואני מתכננת להכין לו ארוחה רומנטית ולהכין לו סרטון עם תמונות שלנו וברכה שלי וברכות של חברים ומשפחה, ביום שאחריי תכננו טיול בנחל יהודיה יחד עם חברים ככה שאני מחפשת מתנה מוחשית יותר...
קצת רקע עליו: השתחרר לא מזמן משירות צבאי וטס קצת אחרי היום הולדת לטיול באירופה, עושה הרבה ספורט, מנגן בגיטרה, אוהב משחקי מחשב אבל מוריד את כל מה שבא לו לשחק ככה שמשחק מחשב היא לא ממש אופציה..., אוהב מוזיקה, סרטים, אוהב כל דבר בחנות באג בערך (רק שכל מה שהוא רוצה נורא יקר...)
התקציב שלי הוא כ 300-350 שקלים, חשוב שהמתנה לא תכלול אוכל, הוא אחרי דיאטה רצינית...
רעיונות מישהו...? :)

כמה רעיונות

סטרימר, TV Stick מבוסס אנדרואיד או נגן MP3. ואפשר למצוא את כולם באזור התקציב שלך.

spaysi8

New member
הזוי אני באותה סיטואציה

אנחנו חוגגים הסופש חצי שנה ועוד שבועיים יומולדת 21 שלו (הוא עדיין חייל).
אני לחצי שנה איתו לבד בבית ריק, קניתי מלא ממתקים והכנתי עוגה,
קניתי ביבי-דול וחוטיני ממש סקסיים, שמן בטעמים ונר מסאג',
וליומולדת עוד לא החלטתי אבל אולי לילה בים כי אוהב את הים וטיולים ואוהלים ונעשה איזה פיקניק לילי..

מוזמנת לגנוב רעיונות :p

spaysi8

New member
זה נר..

שאחרי כמה זמן הוא נמס ומה שנמס עושים איתו מסאג'.. זה לא חם מידי זה פושר ונעים על הגוף ממש

mad alot

New member
עם כל האירוטיות שבדבר

אם מישהי תתחיל ללקק ממני שמן אני נראה לי אתפוצץ מצחוק

Purple Mushroom

New member
צחוק זה דבר בריא למערכת היחסים שלך,

עם בן עם בת, למערכת היחסים שלך עם העולם :)

שמן ומקומות מדליקים?

חח תזהרי לא לעלות באש
אני ממליץ על מטף כיבוי אש ליד המיטה ליתר ביטחון

Purple Mushroom

New member
המתנה שלו זה את

כי את די משקיענית. והתקציב בעיני ממש גדול. תלוי איפה את גרה, איפה אתם גרים. באג? כל מה שמוכרים בבאג בשבוע הספר בככר רבין. (אם גרים בתל אביב או במרכז).
ומוסיקה? אפשר אולי עדיין לקנות דיסק. ככה גם ממש חוסכים כי זה תקציב מוגזם בתקופתינו, שמחיר המחיה רק עולה ועולה. צריך להיות צנוע, וגם מציאותי

aשרון

New member
מעניין....

מתנת יום הולדת לבחור בן 22.
אמממ, חשבת אולי לתת לו סקס, לעטוף את עצמך כמתנה שהוא יצטרך לפתוח ועוד כמה דברים יצירתיים...זה ישמח אותו מ א ו ד עד ליומהולדת הבא. כמובן שבשנה הבאה תצטרכי לחשוב על משהו גדול יותר כמו טיסה לירח או משהו.

הסרטון נשמע לי סבבה לגמרי, וחשוב שהארוחה הרומנטית תגיע ממך (שאת תבשלי) ולא במסעדה או משהו, כי כמה שיותר אישי זה יותר מוחשי.

ושהנרות לא יהיו על השולחן, זה כל כך אייטיז. נרות קטנים מסביב זה רומנטי מאוד.

למעלה