אפשר לבקש המלצה לסרט?

Elle992

New member
אפשר לבקש המלצה לסרט?

אני תקופה ארוכה - מאז שהפסקתי להיות סמויה, רוצה לבקש המלצה לסרט אבל כל פעם מתביישת/חושבת אולי זה לא מתאים וכו'.

החלטתי להפסיק להתבייש ולבקש

ראיתי המון סרטים, הפסקתי מזמן לספור. ביניהם הוסטל, המסור, בלאדי וולנטיין, הצעקה הצלצול יום שלישי ה-13 וכו' וכו'.

יצא לי גם לראות סרטים קוריאנים שדי חיבבתי את הקונספט/הדרך שבה הם יוצרים סרטי אימה.

אני פתוחה לשמוע הצעות אבל - אני די וותיקה ומנוסה בתחום אז לצערי רוב הסרטים לא מזיזים אצלי משהו וזה נורא מאכזב..אז אם יש משהו חדש/שונה שאולי עדיין לא ראיתי - זה הזמן להמליץ,
אני די פתוחה להצעות ובאמת אחרי תקופה ארוכה(מעל חודש פלוס) שלא ראיתי משהו התגעגעתי לזה. תודה מראש

myownmaster

New member
אממממ

לא ציינת שום כיוון חוץ מחדש/שונה שאת עוד לא ראית אז זה קצת קשה
הנה מה שאני ראיתי בזמן האחרון
(לפחות מה שזכרתי לכתוב בפייסבוק...)

ATM עם טוויסט נחמד בסוף
Dyatlov Pass/Devil's Pass (רק מזהירה שרוב העניין קורה בחצי שעה האחרונה)
3096 לאימה פסיכולוגית
Maniac עם קצת יותר גור (החידוש)
the poughkeepsie tapes אחד הפייבוריטים שלי, פאונד פוטג'
a serbian film חייבת לציין שהרבה מתייגים אותו כאחד מסרטי האימה הכי מטרידים שיש ואני מסכימה
וכמובן vhs וrec שהם גם בטופ שלי
martyrs גם מומלץ למרות שלא הבנתי את ההייפ המטורף סביבו
מה עוד...
ראית an american crime וגם את the girl next door? שניהם מבוססים על מקרה אמיתי ושניהם טובים

האמת שאני גם כמובן ראיתי כבר הכל כמעט ושום דבר כבר לא מרגש אותי או מפחיד proper
וזה קצת מסתכל ואני כל הזמן מחפשת משהו מרגש אבל זה נדיר מאוד שזה קורה...
כל ז'אנר כבר נטחן למוות וממש קשה לעשות משהו חדש (ראי דוגמת פאונד פוטג')

Elle992

New member
דווקא ההמלצות שלך נשמעות טוב

ה-A Serbian Film נשמע טוב מהתיאור בויקיפדיה,

3090 ראיתי ובהחלט אחד הקשים מבחינה פסיכולוגית שראיתי.
את The Girl Next Door גם ראיתי...סיפור נוראי. את an american crime לא אבל הכנסתי לוויש,

the poughkeepsie tapes ו-a serbian film אני אראה,

תודה רבה על ההמלצות
ואת צודקת - כשאת רואה כ"כ הרבה סרטים כבר נוצר מצב שדי קשה לאהוב משהו/שהוא ירגש וכו'

suspiria11

New member
ה-A Serbian Film נשמע טוב ?

אחד הסרטים הדוים שיש. לא מתח ולא פחד
רק שורה של סצינות אונס דוחות.

Elle992

New member
נשמע טוב, אני צריכה לראות בשביל לשפוט

אני לא תמיד מעדיפה סרטים עם דם וצרחות ו"האימה הטיפוסי".

לפעמים אני גם רוצה דברים יותר פסיכולוגיים שעובדים על התת מודע - והכי אני אוהבת - על סיפורים אמיתיים שקרו. אבל לצערי אין הרבה כאלה

BluePrint

New member
אולי כדאי להכין רשימת "מומלצי הפורום."

רשימה שתורכב מכל הסרטים שהומלצו ע"י הכותבים בפורום, כך שמחפשי ההמלצות יוכלו לקרוא ולמצוא את הכותרים שבהם עדיין לא צפו.

בינתיים, אמליץ לך לנסות להגדיר מה אהבת\הפחיד אותך ו\או לפרסם רשימת כותרים כאלו שלדעתך פחות ידועים. כי אני משער שכולם מניחים שצפית בכותרים הידועים, אז לפחות נדע מה לא להמליץ (ואולי נתחיל את הרשימה הנ"ל).

Elle992

New member
אני חושבת שיהיה נהדר לפתוח

שרשור המלצות וכל אחד ישרשר את ההמלצות שלו ואז להעביר את ההודעה להודעות נבחרות.

יש כ"כ הרבה סרטים שהחוסר זיכרון שלי לא בדיוק עוזר לי בזה. אני אשב מחר עם דף ונייר(ברצינות) ואכתוב ואשתדל מאוד להזכר בכל הסרטים שראיתי(לפחות רוב, על הכל אני לא יכולה להבטיח) ואעלה את זה כתגובה כאן לשרשור

צפיתי בידועים יותר וידועים פחות, אבל כן - הרוב היו ידועים יחסית ופחות הלא ידועים/פופולארים.

BluePrint

New member
"דף ונייר"

חשבתי יותר בכיוון של מסמך מקוון.
לדוגמא: את רשימת הסרטים בספריה הקטנה שלי אני מחזיק ב-Google Docs כך שהיא זמינה לי בכל מקום ובכל רגע, ובקלות ניתן לחלוק אותה עם מי שארצה ברמות שיתוף שונות.

אני יכול להתחיל מסמך חדש עם מספר כותרים מומלצים בתור התחלה, לקשר אליו, ולהעניק הרשאות עריכה בהמשך.

Elle992

New member
אני טיפוס עתיק

קודם נזכרת וכותבת בדף ואז מעבירה למחשב, אבל הזיכרון בא בחלקים אז כל פעם אני משלימה.

חושבת שההצעה שלך טובה אבל לא יהיה מומלץ שכולם בפורום יוכלו להמליץ? ואז לרכז
אני

BluePrint

New member
.Old-School... Respect

בוודאי שכולם יוכלו להמליץ.
אני צופה לא רק שיהיו עורכים נוספים מלבדי, אלא גם אפשרות לדירוג כדי שסרטים מומלצים יותר יעלו לראש הרשימה.

הנה דוגמא.
התחלתי רשימה עם חלוקה בסיסית לפי סרטים עד 1999.

Elle992

New member
יותר בכיוון זקנה וסניליות ;) נכנסתי עכשיו

אבל אני מהסמארטפון וזה לא הכי נוח. מחר אכנס מהמחשב ואראה. זה נראה דווקא טוב :)

suspiria11

New member
עדיף בפורום מאשר מסמך מקוון.

כל כמה זמן, בא מישהו ורוצה המלצות.
ההמלצות כל הזמן מתעדכנות.
ואף אחד לא יטרח להכנס לקישורים ולחפש.
ולעבור על שורות של רשימות סרטים.

BluePrint

New member
גם על מסמך מקוון בפורום?

חשבתי פעם להציע שהודעות עם המלצות יהיו בתבנית מוגדרת, כדי שיהיה קל לחפש אותן, אבל אפשרות זו מסובכת יותר.

כרגע, המלצות תלויות בזמינות, מצב הרוח וניחוש העדפות המבקש ללא נקודת התייחסות. ברור ששיחה עם המבקש והמלצות לפי טעמו הן הטובות ביותר, אבל לא כדאי שתהיה אפשרות נוספת? אפילו אם רק של סרטים עליהם יש הסכמה כללית שכדאי לראות, כדי ששואל יוכל לראות אם "פספס” משהו?

Elle992

New member
רשימה(חלקית, מה שזכרתי) של הסרטים שראיתי

השתדלתי מאוד להזכר ואף נעזרתי ברשימה בפייס.

מקווה שזה יעזור, וגם - יש לי כבר איזה 5 סרטים לראות אז בנתיים אני מסודרת אבל תרגישו חופשי להמליץ, נוסיף לרשימה

[מעלה בקובץ וורד להודעה]

BluePrint

New member
רשימה מאוזנת למדי.

בשליפה, אמליץ על המשכים:
- ברור שאין צורך להמליץ על Saw, זה מובן מאליו שראית את כל השבעה. אבל האם ראית את החלק השני של Hostel? (על השלישי וויתרתי מראש אבל השני שווה צפייה).
- אם לא ראית Ringu (המקור אותו עיבדו ל-The Ring)... כדאי. את כל השלושה.
- Bloody Mary, הסרט השלישי בסדרת Urban Legend, השאיר עלי רושם טוב (ולא רק בגלל קייט מארה).
- אם The Thing שראית היה הסרט מ-2011, האירועים בו מקדימים את הסרט של ג'ון קרפנטר מ-1982. אם להפך, אז להפך. ואמליץ גם על הרעיון המקורי מ-1951: The Thing from Another World.
- לדעתי, Final Destination 2 הוא הטוב בסדרה.

ונראה שמתאים לך קומדיות זומבים, אז: Shaun of the Dead וסרט נוסף שעדיין לא ראיתי בעצמי אבל נראה מבטיח: Cockneys vs Zombies.

השאלה להמשך: מה דעתך על חייזרים?

Elle992

New member
תודה רבה על ההמלצות - הכנסתי לוויש
לגבי

חייזרים - לא הכי אוהבת אבל כן יצא לי לראות כמה סרטים(לא זוכרת בדיוק את השמות עכשיו)

והיה נחמד, תלוי איזה חייזרים...ואיך העלילה. אם זה משהו מעניין/על סיפור אמיתי

למעלה