אפשר לבקש טובה??? אני רוצה לשים תמונה שלי כדי לעלות אותה באיזה אתר אז איכפת לכם אם זה יהיה כאן??
C cg2 New member 21/5/03 #1 אפשר לבקש טובה??? אני רוצה לשים תמונה שלי כדי לעלות אותה באיזה אתר אז איכפת לכם אם זה יהיה כאן??
ט טומי* New member 22/5/03 #2 תראי את העניין סגור... מקוה שלא תעלי את כל האלבום שלך לכאן התמונה מהבהאי נכון?
L liat1953 New member 23/5/03 #12 הצילום יפה יותר מהמציאות-מדהים גם המקור אינו נופל אך התמונה ממש מדהימה. אחד המקומות היפים בארצנו רואה לעיתים קרובות ואינני שבעה ממנו
הצילום יפה יותר מהמציאות-מדהים גם המקור אינו נופל אך התמונה ממש מדהימה. אחד המקומות היפים בארצנו רואה לעיתים קרובות ואינני שבעה ממנו
ט טומי* New member 23/5/03 #14 ליאת אומנם לרוב התמונות עולות... בהרבה על המציאות.בגלל הטכניקה של עיבוד הצבעים הנה עוד אחת מהשבוע שעבר
ליאת אומנם לרוב התמונות עולות... בהרבה על המציאות.בגלל הטכניקה של עיבוד הצבעים הנה עוד אחת מהשבוע שעבר
H HUhybrid New member 23/5/03 #11 את חיפאית? ../images/Emo8.gif ביקרתי באתר הבהאים לפחות איזה 15 פעם.. מקסים ומומלץ!
ט טומי* New member 23/5/03 #13 לא יודע למי התכוונת ב "את חיפאית"? למה אני זה לא את אלה אתה,וגם התשובה השנייה שלילית כי אני תל אביבי
H HUhybrid New member 25/5/03 #15 טומי, התכוונתי ל- cg2 ../images/Emo6.gif אבל ניסיון יפה..חח סתם סתם שבוע טוב, גיל.