אפשר לבקש משהו?

dgrwkl2

New member
אפשר לבקש משהו?

אני אשמח אם תחוו את דעתכם על השיר שצירפתי כאן. מדובר ביוצר חדש. והשיר אמור לצאת כסינגל לרדיו בתקופה הקרובה. האם אהבתם...לא אהבתם....אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש 4 דקות מזמנכם. ההורדה של השיר לוקחת בדיוק 40 שניות. כל ביקורת תתקבל בברכה. ואגב...משהו מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהובהר לי ,ולכן אני מציין זאת. אין בעיה של זכויות יוצרים כי יוצר השיר הוא אני. אז אין בעיות בקשר לזה. (כאילו,מבחינת "תפוז אנשים" או משהו כזה. המון המון המון תודה לכם. אני יודע גם שזה לא ממש הפורום המתאים לבקשה כזו.אבל אולי בכל זאת ,אוכל לקבל איזשהם תגובות כאן...בתור כאלה שכן אוהבים ומאזינים למוזיקה.(ולא משנה של מי בעצם.... בתקווה שתאהבו

omerikooo

New member
שמעתי את השיר..

(אני מזהה את דוד דאור ברקע?) השיר עצמו הוא בסדר גמור לחובבי הז'אנר הזה. המילים לא נגעו לי באופן נוגע מדי, את הלחן לא אהבתי באופן אישי. קצת הזכיר לי שילוב של אייל גולן עם פבלו רוזנברג, וזה חרה לי. לחובבי הז'אנר זה בהחלט יהיה שיר טוב. הוא עשוי טוב, בהחלט. בהצלחה.

dgrwkl2

New member
אכן...דוד דאור "תרם" את קולו..

אשמח אם תוכל לפרט בדבר "אייל גולן" "פבלו רוזנברג"...... אני לא ממש שומע את השירים שלהם..כך שאשמח לדעת איפה בדיוק "הזכרתי" לך אותם?? בשירה??? בלחן?? בעיבוד?? ושוב,המון תודה .

feel so low

New member
אני חושב שהוא התכוון שבסגנון

המוזיקה, הזכרת לו שילוב של אייל גולן ופבלו רוזנברג..

למעלה