אפשר לבקש משהו?

dgrwkl2

New member
אפשר לבקש משהו?

אני אשמח אם תחוו את דעתכם על השיר שצירפתי כאן. מדובר ביוצר חדש. והשיר אמור לצאת כסינגל לרדיו בתקופה הקרובה. האם אהבתם...לא אהבתם....אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש 4 דקות מזמנכם. ההורדה של השיר לוקחת בדיוק 40 שניות. כל ביקורת תתקבל בברכה. ואגב...משהו מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהובהר לי ,ולכן אני מציין זאת. אין בעיה של זכויות יוצרים כי יוצר השיר הוא אני. אז אין בעיות בקשר לזה. (כאילו,מבחינת "תפוז אנשים" או משהו כזה. המון המון המון תודה לכם. אני יודע גם שזה לא ממש הפורום המתאים לבקשה כזו.אבל אולי בכל זאת ,אוכל לקבל איזשהם תגובות כאן...בתור כאלה שכן אוהבים ומאזינים למוזיקה.(ולא משנה של מי בעצם.... בתקווה שתאהבו

אממ

אני מאוד אשמח, אבל אם תוכל לרשום קודם את המילים, או לתת לי אותן במסר, אני אעדיף. אני מעדיפה פשוט שלא להוריד כרגע.

Saffron

New member
שיר נחמד ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

בהצלחה. :) בקשה קטנה - בפעם הבאה, בבקשה לשרשר הודעות שלא קשורות לנושא הפורום לאחד משרשורי האוף.

willo1

New member
חחחחח

הייתי אומרת לך משהו אבל אני אחוס על כבודו של הפורום הנכבד הזה

dgrwkl2

New member
חחח...כן WILLO...

אני סקרן לשמוע ביקורת וחוות דעת של האנשים. מקווה שזה בסדר...חחחח ואגב,את דעתך לא שמענו.

willo1

New member
שירן, נעים מאוד

אני אשמע ואודיע לך מה דעתי
איך זה?

willo1

New member
אהבתי..../images/Emo23.gif

אפילו שומעת את השיר שוב
מי זה הבחור? 'צה את המילים

dgrwkl2

New member
לבחור קוראים יריב...

אני מאוד מקווה שבעתיד תשמעי עליו...גברת WILLO. לגביי המילים,אז אין לי אותן כתובות כאן. אנסה להשיג מחר ואשלח לך. ושוב,תודה רבה על זה שהקדשת 4 דקות מזמנך.

willo1

New member
8!!

8 דקות! שמעתי פעמיים! הא! ומה קורה לאנשים. ממתי אני גברת /מנהלת קשוחה?
(כן כן , מישהו קרא לי מנהלת קשוחה. לא ברור למה) מילא. שיהיה המון בהצלחה ליריב

keren2noy

New member
אני מאוד אהבתי את השיר

שיר ממש חמוד... יפה מאוד! מי אתה אם אפשר לשאול?

למעלה