אפשר לבקש פה סתם קצת עידוד מוראלי?

yanivran

New member
אפשר לבקש פה סתם קצת עידוד מוראלי?

אני קצת מדוכא, המצב הנוכחי קצת מסובך... אז ככה... היום יום שבת, מחר ראשון וביום שני חג (בארה"ב), אבל אני עובד ואעבוד בכולם (הזכרתי כבר שאני ממש לא אוהב את העבודה שלי?). אני ממש רוצה כבר לעבור לקנדה אבל כנראה שפשוט זה לא יהיה... אז ככה, PR התקדם ואת הבדיקות הרפואיות עברנו ונשלחו לפאריס, עכשיו יש רק את הקטע של האישורים מהמשטרה ומהFBI. שלחנו לשניהם בקשות לקבל אישור שאנחנו לא קרימינלים :) אני מתאר לעצמי שזה יקח בין חודש לשלושה חודשים, כלומר שבמאי אנחנו כנראה כבר נהיה עם כל האישורים הדרושים ועם הPR ביד. אז איפה הסיבוך? נניח ואני עוזב את העבודה ביוני (לפי החוזה אני צריך להישאר חודש, אז זה יהפוך ליולי), אז אני ובן זוגי נוכל לעבור לקנדה ביולי, השאלה היא רק אם הוא יקבל את הויזה שלו או לא (ויזות R בארה"ב מוקפאות, אם הן לא היו אז זה היה אפילו יותר מורכב... מצד שני ככה הוא מתנדב בינתיים ולא מקבל משכורת, אבל לפחות טוב לו). אם הוא יקבל את הויזה שלו באופן מפתיע עד מאי, אני במילכוד, אם לא אז אין בעיה אחרי מאי. זהו, שפכתי הכל ואם למישהו יש עצה איך יוצאים מההרגשה של המילכוד, אני אשמח לשמוע... ובכל מקרה, אני יודע שזה זמני ורק כמה חודשים קשים, אבל אני מותש ועייף מכל המצב...

איל שחר

New member
רק עצה אחת, טכנית למדי:

לא "להרדם" כשזה נוגע לאישור מה- FBI. בטעות נשלח להם צ'ק של 20$ במקום $18. זה הספיק בשביל שגלגלי הביורוקרטיה יתקעו
שיחת טלפון, משלוח צ'ק בהול חדש (את הקודם הם החזירו) ב- UPS + מכתב הסבר קצר - עזרו. בזכות הטלפון הם לא שלחו את כל המעטפה בחזרה לארץ אלא שמו אותה אצלם ב HOLD עד שהתקבל הצ'ק החדש. כדאי לדגום אותם טלפונית כחלוף חודשיים ממשלוח הבקשה למשרדם. הם אדיבים ושמחים לעזור. היכן כאן המילכוד - לא הבנתי. עייפות מהעבודה הנוכחית? את זה כן הבנתי...
ממש רוצה לעבור לקנדה? גם את זה הבנתי

yanivran

New member
ולהן הסבר המילכוד

אם הייתי יודע שיקח עוד הרבה זמן הייתי מתחיל לחפש כאן עבודה (כרגע אין טעם, כי אם לא נעבור לקנדה נאבד את הPR), לגבי הFBI, יש עוד קצת זמן עד שאני אברר, אבל אני בהחלט אשגיח שהכל בסדר....

אני נשמע כמו דליה איצק? סבלנות

אופטימיות וגישה חיובית זה מה שאתה צריך......האם לא הגשת את הבקשה ל PR יחד עם בן הזוג? לא תוכלו לבוא לקנדה יחד? אישור FBI לקח לנו 3 שבועות, אנחנו עשינו בינואר לפני שנה. נבדקת אצל הרופא, אישור FBI יגיע עוד לפני שבפריז יגמרו לעבד את הבקשה (יש שם פקק וזה נמשך כרגע 12 שבועות), ואז תהיה חופשי לעבור לכאן מתי שבא לך, וגם לעשות ספונסרשיפ לבן זוג אם צריך..קצת סבלנות והכל מסתדר. מה הבעיה עם ויזת ה R שלו הוא עובר אתך לקנדה או לא? החיים ילכו לאן שתקח אותם, סעו לחופש בפלורידה או קליפורניה לכמה ימים תחזרו כמו חדשים. חבל שהמקומות החמים האלה לא בטורונטו. קפוא לנו......

yanivran

New member
הגשתי עם הבן זוג :)

זאת לא הבעיה הבעיה היחידה היא שעקב מיעוט הזמן, הוא היה מעדיף למתוח את הזמן עד הלנגינג כי טוב לו בעבודה החדשה שלו, ואני סובל בעבודה שלי אבל כמובן שאין טעם להתחיל משהו חדש, קצת מורכב, לא משהו שלא ימצא לו פתרון, רק צריך אורך רוח :)

yanivran

New member
שכחתי לציין עוד משהו

קצת קשה לקחת חופשה בקליפורניה שאתה גר שם :)

איל שחר

New member
גם לגבי פריז לא כדאי "להרדם בשמירה"

אתה אומר שלקח להם 3 שבועות לעבד את הבדיקה? אצלי, לקח להם 3 שניות לאבד אותה...
לאחר נדנוד וטלפונים נמצאה האבדה. לעבד - לקח להם 3 חודשים.
עזוב אותך ממושבניק השפן הזה שמפחד מקור
סעו לקנדה לחופשת סקי!

עידוד, בבקשה:

כיפכ ליניב! הי הו! כיפכ ליניב! הי הו! כיפכ ליניב! הי הו, הי הו, הי הו!!!

למעלה