אפשר לדעת מה זה השקט הזה

אפשר לדעת מה זה השקט הזה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פסדר אז חם.... ואין כוח לנשום... חלקנו עובדים.. אהמ אהמ... חלקנו מבלים ומנצלים את החום והולכים לים מוקפים בבנים חתיכים וחסונים... חלקנו עסוקים בללמוד לתאוריה אבל HELLOOOO מה זאת ההזנחה הזאת? אני מתחילה להתעצבן
יאללה... נוכחות ומהההרררררר

dsol

New member
אנחנו פה אנחנו פה !

אני פה בכל מקרה טולי תחזור מחר מאיטליה ואלה עוד 4 ימים והשאר מה התירוץ שלכן ?

michaliron

New member
גם אני פה!!!

חזרתי עכשיו מהעבודה.... אתם לא מאמינים מה הייתי אמורה לעשות מחר ובסוף לא - הייתי אמורה לרדת מחר בבוקר לשבועים לאילת לקורס dive master (כוכב צלילה שלישי) ובסוף הפרטנרית שלי התקשרה אתמול בלילה להגיד שהיא עם דלקת עינים חמורה אז ביטלנו הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאהההההההההההה!!!! אנא, הצטרפו לקינתי

dsol

New member
יאאאא איזה באסהההה

יש לך כבר 2 ?! אני בסוכות יורד לאילת לעשות 2 כוכבים בשביל זה עבדתי החופש...

ברררר

New member
../images/Emo10.gif אוי באמת עצוב

בקשי מג'ון שיבוא איתך, בשביל מה יש בנים? בשביל לנצל אותם! |דודי עימך הסליחה|.

michaliron

New member
הלוואי

יש לו בחודש הקרוב כל ערב (אני חוזרת, כל ערב) הופעה עם מישהו. חוצמיזה ג'ון לא צולל (אגב, נעם כן)

מותקקקקקקק

מה הייתי נותנת כדי לבוא איתך לאילת לקורס הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל את יודעת.. כל העקבה לטובה... :) וחוץ מזה.. את כאן אתנו לא? :)

א ו ר 21

New member
וואלה DIVE MASTER

באיזה מקומות מגניבים צללת בעולם?? נכון שבאילת הכי מגעיל לצלולל ת'אמת???? וכמה צלילות יש לך מעל 35 לא? אני מקווה שיש לך פנקס של כל הצלילות בפירוט על איזה כיף היה בכל צלילה.....ולמה בכל מקום שצללת זה יותר מיוחד מהשני

dsol

New member
חח זה מוקדם

אצלי הספר כבר יותר מחצי שנה בבית ורק היום התחלתי ללמוד תמיד דחיתי את זה והתעצלתי אבל החלטתי שעד סוף החופש לפחות תאוריה תהיה לי אז אני חייב ללמוד >_<

ברררר

New member
אתה כבר אחרי 17 לא?!

אני ב17 ניגשת לטסט!! לא מבזבזת שנייהההההההה

Amber

New member
עכשיו אני כאן../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

עבדתי ועמלתי והנה... Computer sweet computer...
יאללה, הלכתי להשלים את הפרק של טב"מ שהפסדתי...

למעלה