שמלת תחרה1
Well-known member
רופא במחלקת כלי דם באיכילוב הגיע לעבודה למרות שהיו לו סימפטומים. הנהלת בית החולים שוקלת לנקוט נגדו בצעדים.
גלי צה"ל.
גלי צה"ל.
אין מספיק מידע.רופא במחלקת כלי דם באיכילוב הגיע לעבודה למרות שהיו לו סימפטומים. הנהלת בית החולים שוקלת לנקוט נגדו בצעדים.
גלי צה"ל.
מה זה משנה סימפטומים? אי אפשר לסגור אותו, הוא יכול להגיע לעבודה ושכל היתר ישארו בביתאין מספיק מידע.
האם נבדק או לא?
האם הודיע או לא?
האם סובל מבעיה כרונית בעלת תסמינים זהים או לא?
האם נקט אמצעי זהירות או לא?
אלה רק שאלות שעלו לי במיידי ואני בטוח שיש עוד שאלות שחשוב לשאול לפני נקיטת עמדה.
אסור למהר לשפוט.
זה שונה כשמדובר ברופא, כמו כן, הבעיה היא לא יציאתו מהבית, אלא סיכון החולים. יש כלל ברפואה: First do no harm. השוני כשמדובר ברופא הוא שבועת היפוקרטס. מי שאינו רופא לא נשבע שבועה זו. אני לא שופט אותו כל עוד חסרים פרטים, יכול להיות שהוא לא ידע או שהסימפטומים יוחסו לבעיות כרוניות לא מדבקות מהן סבל ואז הוא לא אשם בכלום.מה זה משנה סימפטומים? אי אפשר לסגור אותו, הוא יכול להגיע לעבודה ושכל היתר ישארו בבית
זה חופש הפרט... חייבים לשמור על זה בכל מחיר, גם אם כמה ימותו בדרך, הלא כך סופרמן??
בהחלט מגיעות לו החירויות שלו, אין צורך שיהיה בהסגר או בידוד, אבל אסור לו לסכן את החולים ביודעין.מה זה משנה אם הוא רופא? הוא פרט שמגיעות לו החירויות שלו, לא הסגר ולא בידוד
שאנשים אחרים יזהרו וישבו בבית..
כך עפ"י משנתך כמובן..
מסכימה איתך. אם ידע שהוא חולה, היה צריך להשאר בבית, ולא לסכן חולים.בהחלט מגיעות לו החירויות שלו, אין צורך שיהיה בהסגר או בידוד, אבל אסור לו לסכן את החולים ביודעין.
אין לי מושג מה הוותק שלו שם ואני מניח שהצוות שהוא נמנה בו, קורס מהעומס ועל כן, הוא הגיע לעזור להם ביודעין שאין לו כלום.מסכימה איתך. אם ידע שהוא חולה, היה צריך להשאר בבית, ולא לסכן חולים.
בהסתמך על המידע הזה בלבד, תיאורטית אכן מן הראוי לנקוט נגדו בצעדים. הוא הרי צריך לדעת שעם סימפטומים לא מגיעים לעבודה. בטח שלא בבית חולים (אך גם לא בכל מקום עבודה אחר). עם זאת אכן כפי שכבר נכתב לפני, חסר מידע כדי לחוות דעה יותר מעמיקה ורצינית.רופא במחלקת כלי דם באיכילוב הגיע לעבודה למרות שהיו לו סימפטומים. הנהלת בית החולים שוקלת לנקוט נגדו בצעדים.
גלי צה"ל.
דעתי כשלךבהסתמך על המידע הזה בלבד, תיאורטית אכן מן הראוי לנקוט נגדו בצעדים. הוא הרי צריך לדעת שעם סימפטומים לא מגיעים לעבודה. בטח שלא בבית חולים (אך גם לא בכל מקום עבודה אחר). עם זאת אכן כפי שכבר נכתב לפני, חסר מידע כדי לחוות דעה יותר מעמיקה ורצינית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.