אפשר להגיד משהו?

pain is MY love

New member
אפשר להגיד משהו?

אחרי שנתיים ותשע אתם סוף סוף קוראים הודעה של אזרחית!!!!!!!! אין הרגשה יותר טובה מזו!!!!

אה כן!

איך שהקצינת מיון גזרה את התעודת קצין בלי רחמים. נכון שזה היה נחמד? טיפה כואב, אבל נחמד? עכשיו השאלה אם את עושה מילואים? רק לא להיכנס לסרטים. זהו. אין נסיעות חינם יותר, ואין 2 ארונות על הכתפיים. אבל דבר אחד הכי חשוב שיהיה הכי הרבה הצלחה! מברוק!

pain is MY love

New member
איזה קצינת מיון???

השתחררתי לי ביחידה בכיף שלי השליש גזר לי את החוגר וזה אכן היה רגע מרגש ומהנה
תודה רבה!

מיטללל

New member
איזה אושר ../images/Emo65.gif

ממש ליווינו איתך את כל השירות הצבאי
מרגש:) אני שמחה בשבילך ומאחלת לך את כל המזל שבעולם
מה התוכניות עכשיו?
חוץ מזה, לפי השורות שלך במסנג"ר, נראה כי לאחרונה חל עוד שינוי בחייך איך את לא משתפת אותנו בזה? בושי לך, וספרי הכל

pain is MY love

New member
תודה חמודה!

רק שתבינו כמה זמן אני בפורום! אני פה מכיתה י' בערך... ואני כבר אחרי שירות+קבע... וכן, זה ידוע שיש לי חבר! אני כל הזמן כותבת עליו כאן בפורום למקרה שאת לא שמה לב!!!!!

pain is MY love

New member
חחחח את דואגת?!

אני לא מחכה לשיחרור כדי לקנות בגדים!!! חצי מהקולקציה של זארה כבר מזמן אצלי בארון...

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

שנים שאמא שלי מחרימה אותם בעקבות בעיות איכות קשות בבגדים וכמובן שאני לא אקשיב לה ואקנה שתי חולצות משם שהראשונה בלבישה הראשונה נהיו בה חורים כאלו קטנים בבד - החלפתי לאותה חולצה וגם בה יהיו - הולכת לקבל זיכוי מקווה. והשניה לבשתי עם תיק עלי ונהייתה כולה גולגולים כאלו? כמו שנהיים בבד ישן? יימח שמם ושכרם. ועוד סגרו את זארה בירושלים לרגלם שיפוצים אז אני צכה להיסחב עד ת"א.

pain is MY love

New member
אני לא יודעת על מה את מדברת...

אין כמו זארה! עוד לא קרה לי מצב שנכנסתי לזארה ולא יצאתי עם חצאית/חולצה/מכנס לא משנה מי יגיד מה אני חולה על הבגדים שלהם!

Lir האחת

New member
ממ

את האמת שאין לי מושג לגבי האיכות..אני פשוט לא מתחברת לסגנון של זארה

עוד חצי שנה אצלי ../images/Emo140.gif

יצא לי ללוות את הבנות קורס שלי כשהשתחררו... זה לא היה נעים

RVD18

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מרינה!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

למעלה