אפשר להגיד תודה?

Lt ResheF 55

New member
אפשר להגיד תודה?

אני יודע שאתם באמצע מחאה כרגע ואולי כועסים אבל את ההודעה אני רוצה להפנות לנושא אחר. היום הוא ערב יום הזיכרון ומחר הוא יום הזיכרון, יום שבו אנו נזכרים ומכבדים את הבנים, הבנות, האחים, האחיות, האבות, האמהות ובני משפחותיכם שנפלו במטרה לתת לנו את הזכות לחיות. מחר בערב אנחנו נחגוג, כן, נחגוג בקול גדול, עד שהשכנים יתלוננו על הרעש, נחגוג כי אותם גיבורים אשר נפלו בקרבות, אותם גיבורים שהיו חלק ממשפחותיכם שנפלו נתנו לנו את הזכות לכך, נתנו לנו את הזכות לחיות פה, לכבד, ולחגוג את המתנה שהם נתנו לנו, מדי שנה ושנה, עוד יום עצמאות עוד יום שמבחינתי אותה תמונה של הילד שהיה רק בן 19 ונהרג בקרב הוא הוא הבן-אדם אשר נתן לי את הזכות, החיים והכבוד בלחיות פה. זה פורום "יתומי צה"ל" אבותיכם אשר נפלו בקרבות ומלחמות צה"ל נתנו לי את החיים פה, את עצם הזכות מחר בערב לעלות בחזרה את הדגל לתורן בראש מורם. עוד כמה חודשים תורי, אני מתגייס, בתקווה לחיל הים, בהמנון שנשמע נצדיע לדגל, נצדיע לדגל שבזכות אותם גיבורים שנפלו הוא תלוי היום על התורן, נצדיע בראש מורם, לגאווה, אותם גיבורים מתו בכך שהשאירו לנו את החיים, עליינו להוית גאים בהם, לזכור אותם, לכבד אותם, הם מבחינתי יותר חשובים מכל פוליטקאי או חבר כנסת, הם סיכנו את חייהם ונתנו את ההקרבה הכי גדולה שיכלו בשבילי ובשביל 6.8 מיליון אזרחים שחיים פה. תודה לכם, אני יודע שזה יום עצוב בשביל מדינת ישראל, ההקרבה שהם נתנו היא קדושה, לא הרבה יעיזו לכך. תודה לכם, אבותיכם שנפלו בקרב הם הגיבורים שלי ושל עוד הרבה אזרחים שחיים במדינה, הם התקווה שלנו, הם נתנו לי את הזכות להיום פה היום, הם יהיו בליבי שאני יביט בדגל. תודה, מי ייתן ולא תדעו עוד צער.

למעלה