אפשר להגיע בתחבורה ציבורית?

Irushs

New member
אפשר להגיע בתחבורה ציבורית?

מחפשת צימר (או באופן כללי מקום נופש כלשהו) שאפשר להגיע אליו בתחבורה ציבורית מאזור חיפה. הייתי רוצה להתרחק יותר מערים ולהיות קצת יותר בטבע.. חשבתי אולי משהו על שפת הכינרת.. אני רוצה להפתיע את בן הזוג בחופשה מפנקת ורומנטית. נשמע לכם הגיוני עם כל ההגבלות? יש המלצות? תודה רבה על העזרה!!

drtrip

New member
יקירתי, אשתדל...

תחבורה ציבורית יש מחיפה לטבריה, כך שכל מלון בטבריה השוכן למרגלות הכנרת מומלץ. אחד המלונות הטובים:גלי כנרת, לא זול אך שווה! מעבר יש את כפרי הנופש הבאים:עין גב, האון,מעגן, מומלצים גם כן אך תחבורה ציבורית עד לשם איני חושבת שיש. בהצלחה!

בבקשה...

ברכבת לנהריה - בטלפון לפנינה בבצת - באוטו של פנינה עד הצימר והשאר בידי שמים ובידיכם... חפשי בגוגל "פנינה בבצת" נראה לי שהיא תסכים לאסוף אתכם

lala182

New member
גם להו פעם היתה את הבעיה הזו...

שנינו היינו חיילים בלי אוטו אבל עם רצון עז ללכת לצימר... מצאתי צימר בעין הוד (זה כפר אומנים, מקום מאוד מאוד מיוחד וגם לא כל כך רחוק ממכם...) קוראים לצימר יקיר עין הוד ופעם גם פרסמתי עליו חוות דעת (תנסי לחפש בחיפוש זה היה די ממזמן וסביר להניח שכרגע אני לא אזכור הכל...) אנחנו הגענו ברכבת מת"א עד עתלית ומשם אשתו של יקיר אספה אותנו עד הצימר... דווקא הסתדרנו בלי אוטו... אמנם הלכנו לאיבוד מספר פעמים בכפר כי כל השבילים המפותלים שם נראים אותו דבר... אבל זה שיש מסעדות בכפר ועוד מלא מקומות לבקר בהם (גלריות אומנות וכד') עזר
אני אנסה לחפש קישור לאתר שלו...

למעלה