אפשר להדחף לשניה? אולי להשאר...

אפשר להדחף לשניה? אולי להשאר...

ולשתף... תנועת הנוער שאני חברה בה ארגנה שמירה על האנדרטה לזכר רבין, משמרות של 3 שעות כל אחת. ישבנו שם אני (חניכה) ועוד 2 חניכים וקומונר בוגר... ולאחר שעה וחצי ככה שהכל היה כרגיל, הקומונר הבוגר שלנו ראה מישהי יורקת על האנדרטה ומכניסה לתיק שלט שהניחו על האנדרטה לאחר שהתעופף ברוח, ולא זה לא הכל...מישהו הניח מסגרת שבתוכה יש את הקטע "עקדת יצחק" היא ניסתה לקחת גם אותו, ואחרי כל זה שאלה את החברה שלי אם היא תופיע היום בטלויזיה? חוץ ממנה במשמרת שאנחנו ישבנו בה היו אנשים תומכים, הרבה אנשים באו להדליק נרות, לכבד את זכרו. יצא לי לדבר עם אב לשני ילדים קטנים שסיפר לי שהוא לוקח את ילדיו (שנולדו לאחר רצח רבין) כל שנה לאנדרטה להדליק נרות נשמה, וכל שנה הוא מספר להם על יצחק רבין ז"ל. יצא לי גם לדבר עם אישה מבוגרת שלחמה בהגנה למען הקמת המדינה, היא ספרה לי הרבה על החיים אז, על זה שאף אחד לא חשב שככה יראה העתיד במדינה. וזהו....אני דפנה ד"א.

תודה לכולם =)

הקומונר שלי סיפר לי שאתמול הוא היה בשמירה ומישהי דיברה איתו ואז הלכה להסתכל כביכול על התערוכה שליד האנדרטה הוציאה לורד שחור והתחילה לכתוב כתובות נאצה... "יפי נפש לכו הבייתה" כשהמשטרה הגיעה היא כבר היתה בתהליכים לכתוב את שמה ומספר הטלפון שלה....אנאערף.... המקומות האלה מזמינים אנשים מטורפים...

תודה

תודה,תודה לעולם שיש עוד יפי נפש... שיש אלטרואיסטים עדיין... אני לא יודעת מה היה קורה אם כולם היו חושבים רק על עצמם...

היי דפנה

את צריכה להתרגל לזה שאת חייה במדינה של אנשים שיטחיים ורדודים שהטלוויזיה והממופע בה היא בראש מעייניהם והם מתעניינים רק באף שלהם ולא מעבר לזה זאת הבעייה הגדולה של חלקה הגדול - קטן של החברה שלנו !!!! מעבר לזה גם אני הייתי באנדרטה באתי מאילת הייה נורא מרגש לא יכולתי לעצור את הדמעות פשוט !!! גם הסיפורים שלך נורא מרגשים ... יש לך איי סי קיו ?? ובאיזה תנועה את חברה ?? אני בנוער מר"צ ... ד"א אני ליאור ...

Cartman

New member
אתה אדיוט

מדינה של אנשים שטחיים ורדודים? אתה פגשת את כל האנשים במדינה הזאת שאתה מדבר ככה? נמאס לי כבר מאנשים שחושבים שהם כל כך נאורים ושישראל היא מדינה של בהמות ובאמת מזל שיש לנו אותם שיראו לנו את הדרך, זאת התנשאות וגם מן סוג של גזענות, אם חושבים על זה קצת. גם מנהל הפורום שלכם חוטא קצת בזה ("הימין מושחת ולכן הם רוצים גם להשחית לנו", ציטוט לא מדוייק של מנהל הפורום בתגובה לחילול האנדרטה), הגיע הזמן שתבינו שהפוסל במומו פוסל, ואתם לא יותר טוב מכל הגזענים והליכודניקים האחרים.

כן אני בחורה

ואני מצטערת על ההכללה אבל רוב האנשים בארץ הם שטחיים ורדודים לא כולם !! מצטערת מציאות מסריחה אך כולנו חיים בה !!! תודה !!!!!

המפ...היי ליאור =)

אני בנוער העובד והלומד. יש לי אייסיקיו, הוא רשום בכרטיס האישי שלי... =).

המפ...

הדלקנו היום משואת רבין+טקס רבין קצר ממול לקניון שבעת הכוכבים... אנשים התפרצו לטקס התחילו לשיר שירים ולצחוק...לא משהו =/ לאיש שאמר שנמאס לו מהיופי הנפשי או אני לא זוכרת את הניסוח המדוייק... אני לא אומרת שהמדינה שטוחה ורדודה...לא נראה לי שניתן לומר זאת כי אני לא מכירה את כולה, מה שכן אני אומרת ממה שראיתי בשבוע האחרון, המדינה זקוקה למנהיג אמיתי. מנהיג ימני או מנהיג שמאלני, זה לא משנה אבל מנהיג שיבין ששלום זאת הדרך היחידה. רבין לא היה איש שמאלני אף פעם, הוא היה פרקטי וערכי חלק מלהיות בן אדם ערכי הוא לראות את טובת שני הצדדים והוא הוכיח זאת בפתיחת ישיבת הכנסת הראשונה בה כיהן בתור ראש הממשלה בדאגה למיעוט בארץ (בדוואים,דרוזים..). חלק מלהיות בן אדם ערכי היא הראייה מעבר לטווח הקצר, דבר שלא טורחים לעשות במדינה בשנים האחרונות, והוא הראה זאת בשאלתו למלך ירדן בחתימת הסכם השלום עם ירדן ב1994 (אם הזיכרון שלי נכון) בוושינגטון -אדוני מלך ירדן שנינו עברנו יותר מדי שנינו ראינו יותר מדי סבל. מה תשאיר אתה מאחורייך לילדיך? מה אותיר אני מאחורי לילדי?. סביר להניח שבמצב הזה רבין ז"ל היה תוקף את הפלשתינים יותר חזק משרון אך הוא לא היה מפסיק את תהליך חתימת הסכם השלום כי בסופו של יום או שנה או אפילו חמש דרך השלום תישאר הדרך היחידה. דפנה

למעלה