אפשר להוציא קיטור?

netaK

New member
אפשר להוציא קיטור?

וסליחה על הקללות אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כלבה מרשעת, מי היא חושבת שהיא, חתיכת אופי מזוין יש לה שתקפוץ לי, שלא תצפה ממני לתגובות בכלל, שתתחיל להתנהג בגיל שלה ושתעזוב אותי בשקט, אני לא הגורם לבעיות שלה. אהה. תודה. עכשיו נשאר רק לקום בבוקר לאותו סיוט מחר, לפחות היא עובדת במשמרות ולא קבוע.

netaK

New member
אוף.

אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף. אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף. אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף.אוף. איך זה שהיא המבוגרת כביכול בינינו. שאני זאת שמתלוננת עליה. אבל כשיש שיחה איתה היא יוצאת מסכנה ואני יוצאת לא בסדר.

כשתרגעי

ותרצי באמת לדעת איך יוצא שהיא תמיד מסכנה - תקלידי לכאן סיטואציה כוללה מי אמר מה ונלמד ביחד. אבל את חייבת להירגע אחרת הכל יצא פארש. בהקלדה נסי לא לתת פרשנות אלא רק את התמלול. אני אוכלת כאלה לארוחת בוקר!!

netaK

New member
אההה...

אני עובדת (במסגרת השירות הלאומי, מה שמאפשר ניצול מקסימלי נראה לי
) בבית אבות משעה 7 עד 3 מ7-10 אני במוקד עונה לטלפונים (כבר לא, לפחות לא במשמרות של ריבה
) לאינטרקום, דואגת למצלמות האבטחה לשערים למפתחות לרכבים וכל זה בין 10 ל1 אני עוזרת לרואות החשבון (ניצול מקסימלי אמרתי?
אמרו שאני באה רק למוקד, אבל גם ככה במוקד אני משתגעת משיעמום) ובין 1 ל3 אני שוב במוקד ריבה היא...היא ממורמרת אני מניחה. מהיום הראשון שפגשתי אותה היא תמיד מתלוננת על הכל, בהתחלה לא היה אכפת לי, אז כן, כשהמוקדנים האחרים (עובדים במשמרות...) "יורדים" על הדיירים זה הכל בצחוק וברוח טובה וכשריבה עושה את זה יש לה אש בעיניים (מממ...סביבת עבודה נפלאה
) אז זה לא משהו שמתשגעים ממנו (רק לא ממש שמחים לעבוד איתה
) אבל השבוע היא פשוט הגזימה, בוקר אחד בעבודה כהרגלי-עניתי לטלפון (דיירים מתקשרים, אנחנו רושמים את מספר החדר שלהם ואח"כ מתקשרים לאלה שלא התקשרו-לבדוק שכולם חיים
) אני עניתי לטלפון היא הרביצה לי ביד וצעקה עלי "את לא עונה לטלפונים!" טוב נו הייתי עצבנית על זה, מאוד עצבנית על זה מי היא שתגיד לי מה לעשות וכו' באותו יום היא לא הפסיקה להתלונן עליי ("למה הביאו אותך לפה את בכלל לא במוקד" "הביאו אותך למוקד אבל האמת היא שאנחנו לא צריכים אותך..." וכו') בסופו של דבר השתגעתי ממנה (לא אמרתי לה שום דבר בחזרה, כנראה שזאת הייתה טעות אבל היא לא נראית אחת שהייתי רוצה לריב איתה, והיא גם עובדת שם 14 שנה...) אז הלכתי לקב"ט (שאחראי על המוקדנים) ואמרתי לו, הוא אמר שזה ידוע שהיא לא נעימה ובלה בלה, שהוא מבין אותי וכו' ואמר שהוא יטפל בזה. יום אחרי ריבה לא עבדה והכל היה טוב
ואז אחרי זה שוב הגיע יום עם ריבה, ושוב אותו סיפור מההתחלה, כל הזמן צועקת עליי שאני לא בסדר, מתלוננת עליי בפניי ("אני לא צריכה את העזרה שלך" וכו') וזה היה יום ההולדת שלה, הייתי סופר, אבל סופר נחמדה, לא התמרמרתי אליה וכו' ובאמצע היום, בסביבות 12 וחצי באתי אליה למוקד, ובשיא התמימות ובאמת מתוך נחמדות שאלתי אותה "מה ריבה, יום קשה?" והיא התחילה בצרור קללות שלא נגמר :| טוב נראה לי נגמרו לי התווים אני אמשיך בהודעה הבאה

netaK

New member
המשך ../images/Emo3.gif

באותו יום אמרתי לקב"ט שאני יותר חשובה לעצמי מהשירות הלאומי ואם לא יימצא פיתרון לימים עם ריבה אני פשוט אשתגע (ובאמת שהשתגעתי) והוא אמר שהוא ועוד אחת שאחראית על בנות השירות הלאומי ידברו איתה אחרי ארוחת הצהריים הוא אמר לי "אנחנו הולכים לדבר עם ריבה, אז אל תיבהלי מהתגובה שלה, לכי קחי את הדברים שלך מהמוקד שלא תיתקלי בה" (
) [לא הייתי במוקד בין 1-3 כי היא פשוט אמה לרואות חשבון "קחו אותה, אני לא צריכה אותה בכלל"] בכולופן הלכתי לי לרואות חשבון הנחמדות ואז אמרו לי לבוא מהר לחדר ישיבות (שם הם דיברו עם ריבה) ישר הבנתי שדי הלך עליי :| ברגע שהגעתי הבנתי כבר מה קרה שם, ריבה התחילה לספר להם כמה היא מסכנה וזה משומה הפך לשיחה שאני לא בסדר :\ היא אמרה להם שאני מאחרת, יום אחד איחרתי, י-ו-ם א-ח-ד וזה כי היה גשם ואני מגיעה ברגל, [אני מחתימה כרטיס כל בוקר הייתי צריכה לבקש הדפס :\] ואז היא התחילה לאמר שתמיד כשמבקשים ממני עזרה אני עוזרת, וזה מוריד מהזמן שלי במוקד, אז התחילו לאמר לי שאני לא חייבת לעזור לכולם [איך לעזאזל היא הצליחה להוך את זה לבעיה?!] היא אמרה להם "היום למשל היא בקושי הייתה בין 7-9 כשמתקשרים לכל הדיירים" למה לא הייתי? כי-אני-פאקינג-שונאת-להיות-לידה אז כל רבע שעה ככה הלכתי לשירותים\להביא שתייה וכו', ביג פאקינג דיל גם לי מותר להיות עצבנית. וכמה שהיא מסכנה כי היא עושה לבד את כל העבודה [ג'י, אם לא תחטפי לי את הטלפון, תעני לאינטרקום ותרשמי מפתחות יוצאים בעצמך-אולי גם לי יהיה מה לעשות!] ושאני חייבת להיות במוקד גם אם מבקשים ממני עזרה דחופה וזה אז מכל השיחה המזדיינת יצא שריבה מסכנה ושאני לא בסדר כיף חיים בבית אבות משען

מי אחראי על ההצבה שלך

לשם? יש מישהו שמרכז את המתנדבים בכלל או את בנות השירות הלאומי בפרט? [יש לי כמה רעיונות, אבל בכל זאת אני צריכה לדעת מי אחראי עליך]

וגם - לפני שנמשיך

אני רוצה שתקראי את המאמר המצורף. תשמרי לך אותו במחשב באיזה מקום - את עוד תזדקקי לו בחיים.

אצלי הוא עולה

תבדקי שוב. אם לא עולה נסי בגוגל (אנגלית) לרשום Beyond the Toxicant זהו מאמר מאת Elizabeth Lambert Johns

netaK

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

נהניתי מאוד לקרוא אותו, ואני חושבת שאני מבינה איך להסתכל עליה מעכשיו

netaK

New member
הקב"ט...

שתמיד אומר שדבר ראשון המוקד בא לפני הכל וכו'

זה לא טוב

לקב"ט אין שום קשר להשמה שלך, הוא מועסק שם בדיוק כמו כל אחד וידאג לעצמו קודם. האם אין לך אף אחד שקשור קשר ישיר לשנת השירות שלך? זה כמו בצבא - יש מפקד ישיר - אם הוא לא בסדר איתך יש לאן לפנות ולהתלונן למרות שכביכול הוא הבוס.

למעלה