אפשר להזמין אתכם לתוכנית מוסיקה שכולה אבודים?
שמי גיא וינטרוב ואני עורך ומגיש תכנית מוסיקלית ברדיו הר הצופים מידי שבת בערב. מחר, שבת ה-22 לחודש – תשודר התוכנית בין השעות 19:00 ל- 21:00 שכל כולה תוקדש למוזיקה מהסדרה אבודים, שגם אני נמנה עם מעריציה, וכל זה לכבוד סיומה של הסדרה הדגולה הזו – עם כל הצער שבדבר. אז עזבו אתכם מהבגרויות והמגנים (אני רואה שגם התחיל פה משחק מעניין) ובוא להקשיב לתכנית
בין ובין יהיו לי ולשותפתי לתכנית המיוחדת הזו נושאים ונקודות שנעלה ונדבר עליהם לגבי הסדרה ולמרות הידע הנרחב של החברים בקומונה הזו – אני בכ"ז מקווה שנוכל גם להפתיע אתכם. וגם אם לא - יהיה מעניין! לרשותכם מספר אפשרויות להאזין – האזנה בשידור חי במוצ"ש בשעה 19:00 על ידי הקלקה כאן או בתדר 106 אפ.אם. באיזור ירושלים. האזנה בעיתוי אחר בפוֹדקאסט של "גנטיקה והשבחה". אתם מוזמנים לקונצרט
גיא וינטרוב
שמי גיא וינטרוב ואני עורך ומגיש תכנית מוסיקלית ברדיו הר הצופים מידי שבת בערב. מחר, שבת ה-22 לחודש – תשודר התוכנית בין השעות 19:00 ל- 21:00 שכל כולה תוקדש למוזיקה מהסדרה אבודים, שגם אני נמנה עם מעריציה, וכל זה לכבוד סיומה של הסדרה הדגולה הזו – עם כל הצער שבדבר. אז עזבו אתכם מהבגרויות והמגנים (אני רואה שגם התחיל פה משחק מעניין) ובוא להקשיב לתכנית