אפשר להזמין אתכם לתוכנית מוסיקה שכולה אבודים?

garbush

New member
אפשר להזמין אתכם לתוכנית מוסיקה שכולה אבודים?

שמי גיא וינטרוב ואני עורך ומגיש תכנית מוסיקלית ברדיו הר הצופים מידי שבת בערב. מחר, שבת ה-22 לחודש – תשודר התוכנית בין השעות 19:00 ל- 21:00 שכל כולה תוקדש למוזיקה מהסדרה אבודים, שגם אני נמנה עם מעריציה, וכל זה לכבוד סיומה של הסדרה הדגולה הזו – עם כל הצער שבדבר. אז עזבו אתכם מהבגרויות והמגנים (אני רואה שגם התחיל פה משחק מעניין) ובוא להקשיב לתכנית
בין ובין יהיו לי ולשותפתי לתכנית המיוחדת הזו נושאים ונקודות שנעלה ונדבר עליהם לגבי הסדרה ולמרות הידע הנרחב של החברים בקומונה הזו – אני בכ"ז מקווה שנוכל גם להפתיע אתכם. וגם אם לא - יהיה מעניין! לרשותכם מספר אפשרויות להאזין – האזנה בשידור חי במוצ"ש בשעה 19:00 על ידי הקלקה כאן או בתדר 106 אפ.אם. באיזור ירושלים. האזנה בעיתוי אחר בפוֹדקאסט של "גנטיקה והשבחה". אתם מוזמנים לקונצרט
גיא וינטרוב

Blueyes2

New member
מגניב ../images/Emo45.gif איך אפשר לשמוע???

נשמע מעניין אבל אני לא מירושלים, תוכל לשלוח את הקישורים שוב?? תודה

garbush

New member
סליחה... הנה הקישורים

לרשותכם מספר אפשרויות להאזין – האזנה בשידור חי במוצ"ש בשעה 19:00 על ידי הקלקה כאן או בתדר 106 אפ.אם. באיזור ירושלים. האזנה בעיתוי אחר בפוֹדקאסט של "גנטיקה והשבחה".

mikmik000

New member
../images/Emo207.gif מחווה לאבודים בפייסבוק! ../images/Emo13.gif

הפינאלה רק הולכת ומתקרבת, וכולם מחליפים את תמונת התצוגה שלהם בפייסבוק לתמונה של העין שלהם לכבוד האירוע הגדול D: מוזמנים לקבוצה- http://www.facebook.com/group.php?gid=128986510445086 תזמינו את כל החברים שלכם שרואים לוסט להצטרף. בואו נעשה מזה אירוע ענקי :) (ואגב התוכנית רדיו נשמעת ממש מגניבה.. ח"ח על הרעיון
)

garbush

New member
אם למישהו יש שאךה מוסיקלית

או שאלה אחרת, הוא מוזמן להעלות אותה כאן ועכשיו, וננסה להתייחס אליה בשידור ספיישל "אבודים" הערב בשעה 19:00.

../images/Emo45.gif הקשבתי עכשיו לתכנית - היה מצויין ../images/Emo70.gif

איזה מזל שנכנסתי לפורום להתעדכנות אחרונה לקראת מחר
היו שם שירים שבכלל לא זכרתי ואיזה דבר או שניים שאמרתם שלא ידעתי. למשל על הרומן בין סעיד לשנון
מומלץ בחום לכל אוהבי - אוהדי - מעריצי הסדרה הגאונית הזו. (אה - ולמי שמסתבך זה קישור ישיר לפודקאסט.)

garbush

New member
תודה רבה!

על ההאזנה לתוכנית שלי. לדעתי היה סיום מוצלח לסדרה. נכון שממש לא הכל הוסבר, אבל הסיום היה מרגש וראוי, לדעתי.

למעלה