אפשר להטרידכם לרגע? }}

DesertRose1

New member
אפשר להטרידכם לרגע? }}../images/Emo11.gif

אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! תודה.. זה הכל. הייתי צריכה, לא ממש עזר.. אבל בכל זאת...

DesertRose1 יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד אני מכירה ויודעת מה הם המצבים שבהם אומרים הכי הרבה את המילה "אוף", וזה בסדר, וזה לגיטימי להגיד אוף ולשחרר קיטור. מזל שכאן בחממה יש את המקום שנקרא:"פורום תמיכה רגשית", כי זה בדיוק המקום שבו אפשר לשחרר את הקיטור הזה, הקיטור המעצבן שמחליט "להתנחל" בלב ללא כל אזהרה, אז תוציאי חמודה את הקיטור שיש לך שם בפנים ותמשיכי הלאה, אני מאמינה שמחר הכל ייראה טוב יותר ורגוע יותר. עכשיו יכול להיות שזה לא עזר, וזה גם בסדר, אבל אני מאמינה שהאנשים כאן ייתנו לך כוחות ואוויר שבעזרתם תוכלי להרים את הראש, "כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם" כמאמר שלושת המוסקטרים של אלכסנדר דיומא, זו האימרה שאני הכי מזדהה איתה במצבים האלה שבהם את נמצאת עכשיו, ולצערי אני נמצאת בהם די הרבה ומתמודדת בעזרת שיחות עם חברים טובים ומשפחה. למרות השעה המאוחרת אני בוחרת לכתוב לך את המגילה הזו, כי אני מרגישה את המצוקה שלך מכל מילה בהודעתך, והיא מכילה רק מילה אחת שמבטאת צעקה שרוצה לצאת החוצה, והוצאת אותה החוצה בדרכך. אם חשבת שזה לא עזר, אז אני יכולה להגיד לך שהצעקה הזו, והצורך שלה לצאת נגעו לליבי, ובגלל זה המגילה הזו נכתבת כפי שהיא נכתבת, עם הרבה מילות עידוד ובעיקר תחושת הזדהות אמיתית. אם תרצי עזרה פרטנית יותר תוכלי לפנות אליי במסר אישי, ואשמח לעזור ולהיות לצידך. בינתיים חמודה, קחי חיבוקים חם ועוטפים ללילה
ים כאלה שיעטפו אותך באהבה ויעזרו לך לעבור את הלילה הזה בצורה טובה ואופטימית יותר, לילה טוב חמודה, ליאת.

DesertRose1

New member
תודה ../images/Emo24.gif }}../images/Emo11.gif

אבל האוף הזה קיים אצלי הרבה יותר מיום אחד, יותר משבוע, ויותר מחודש. פשוט השבוע זה נורא מוןרגש, לא יודעת למה.... אני מרגישה שאני סוחבת אלף לבנים על הגב...

sh53

New member
בא לך לפרוק ולשתף? לי זה עוזר

אולי גם אצלך זה יעבוד?

DesertRose1

New member
קצת מסובך... }}../images/Emo11.gif

כשלא יודעים מאיפה להתחיל.. יש כל כך הרבה שזה מדהים

sh53

New member
התחילו במשהו אחד/קטן

אח"כ זה יבוא לך בשטף-רצף לבד

DesertRose1

New member
וממשיך להתווסף.... }}../images/Emo11.gif

אין לי כח יותר....למה הכל כל כך קשה?

sh53

New member
מושיטים לך יד לעזרה, קחי אותה

מאיזו בחינה קשה לך?

DesertRose1

New member
קשה לי להעזר באנשים... }}../images/Emo11.gif

מאיזו בחינה קשה לי? מז"א? קשה לי... חשבתי לפני כמה זמן שיש לי הרבה על הראש, לא הרגשתי את היום.. מעניין מה יהיה מחר.... קשה- כולם עליי, מרגישה סגורה בםינה, שכל הזמן הולכת ומצטמקת.

sh53

New member
אם לא נוח לך פה,מוזמנת לפנות במסרים

אשמח לעזור.

למעלה