אפשר להיות רגע גאה בעצמי?

isidora

New member
אפשר להיות רגע גאה בעצמי? ../images/Emo9.gif

בטח לא שמתן לב אבל אני לא משתתפת בשירשורי ההתחייבות השבועית, מלחיץ אותי להבטיח ואחר-כך להיות מחוייבת לקיים (במיוחד דיאטות
) אבל זה כמובן לא אומר שאין לי התחייבויות, הרי מאיה היא ילדה "חצי מתוכננת" שנולדה בסמסטר האחרון של התואר... ביום שישי בבוקר ארזתי לאבא שלה בקבוק שאוב ושילחתי אותם לדרכם - במשך שעתיים שקדתי על בחינת בית ובשבת, כשהיא נרדמה, סיימתי את הבחינה ושלחתי אותה למרצה שלי. אני כל כך גאה בעצמי!
גם הצלחתי לחשוב ולנסח משהו שאני עומדת מאחוריו (אמנם לקח לי פי שתיים מהזמן שהיה לוקח לי בעבר) גם הצלחתי לחשוב על משהו מעבר לאהובתי הקטנה והתובענית וגם הוכחתי לעצמי שזה שאני אמא לא ימנע ממני לסיים את התואר הזה (כי לצערי שמעתי על הרבה מקרים של הריונות בסמסטר אחרון שהסתיימו בסמינריון שעדיין לא הוגש - הילדה כבר בת שנתיים
) נשאר לי רק עד סמינריון אחד (והוא כמעט מוכן כי "שמתי גז" לפני הלידה והמבוא כבר כתוב והשאלונים כבר מלאים...) נו, לא מגיע לי כפיים?

POOH*

New member
בהחלט כל הכבוד לך....

זה האייקון הכי קרוב לכפיים שמצאתי...
והרבה בהצלחה עם הסמינריון... POOH

בהחלט מגיע כפיים ../images/Emo9.gif

אנחנו כבר פותחים את מועדון המעריצים
כל הכבוד לך על ההספק, כל הכבוד לאבא ולמאיה על שיתוף הפעולה
. קבלי ח"ח נלהב גם מיוּד.

מעיןבר

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

אני בחופשת הלידה עשיתי שתי בחינות. השלישית ועוד עבודה עדיין מחכות
יש עוד קורסים שמאז הלידה לא הצלחתי לעמוד במטלות שלהם, אני כ"כ מתביישת... זה גם פוגע בי כי זה מעיק ומוסיף עוד עול לקראת סיום התואר(שני ב-4 שנים, זה ממש דוקטורט)

גלשני

New member
כפיים סוערות!!!!

כל הכבוד לך. וזאת בדיוק הסיבה שאני מתרוצצת כמו מטורפת כדי להצליח לסיים את התואר השני לפני הילד הבא....

cookie1

New member
כל הכבוד X 1000 ../images/Emo45.gif

אני פשוט מעריצה את כל הלומדות למינהן, לא ממש מבינה מהיכן יש לכן כוחות וזמן. יישר כח

משוש30

New member
כל הכבוד!! בהחלט מגיע! ../images/Emo45.gifומנצלת

להגיד שגם אני מסיימת השבוע את העבודה האחרונה לתואר II (חוץ מהתיזה שכב כתובה ברובה גם כן) כך שיש סיכוי סביר שבתחילת שנת הלימודים אני כבר ארשם לדוקטורט...

isidora

New member
על זה באמת מגיע לך כל הכבוד!../images/Emo47.gif

אני מסיימת בסך הכל תואר ראשון ואם לומר את האמת לא נראה לי כרגע להמשיך ללמוד, התאכזבתי מהאקדמיה
יותר מדי אנשים שחלקם לא יודעים ללמד, חלק אחר לא חושבים שחשוב ללמד וחלקם פשוט לא אנשים חכמים - בלשון עדינה (ואני לא אוהבת ללמוד מאנשים לא חכמים
)

משוש30

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif

צריך לזכור שבאקדמיה כמו בכל מקום יש אנשים טפשים ואנשים רעים ואנשים קטנים. תואר ד"ר או פרופסור לא מראה לא על אישיות ולצערי אפילו לא על חכמה... אבל יש את המעטים הגדולים שפתחו לי את העינים וגרמו לי להגיד תודה. וזה כבר שווה כמעט הכל

למעלה