אפשר להכין לחם קל ֿ(רצוי כוסמין) באפיה ביתית? אם כן אשמח למתכון. תודה
ח חנהפ Active member 8/2/17 #2 אף פעם לא הכנתי כי מדובר בעצם להמיר קמח בסיבים תזונתיים חסרי קלוריות,אבל אז מאבדים מהגלוטן שבעצם בונה את הלחם.
אף פעם לא הכנתי כי מדובר בעצם להמיר קמח בסיבים תזונתיים חסרי קלוריות,אבל אז מאבדים מהגלוטן שבעצם בונה את הלחם.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 8/2/17 #3 בעבר בדקתי את הנושא ללא תוצאות לחם קל זה סוג של ישראבלוף כלומר לחם עם כל מני תוספות שמנפחות אותו.   לדעתי הלא מחייבת עדיף להכין לחם ביתי טוב וטעים ולאכול ממנו באופן מושכל.
בעבר בדקתי את הנושא ללא תוצאות לחם קל זה סוג של ישראבלוף כלומר לחם עם כל מני תוספות שמנפחות אותו.   לדעתי הלא מחייבת עדיף להכין לחם ביתי טוב וטעים ולאכול ממנו באופן מושכל.