אפשר להמיר שם בשקלים??

ziv2002

New member
אפשר להמיר שם בשקלים??

תגידו אפשר להמיר ב"צ'יינג'" באיה נאפה גם בשקלים או שהם מקבלים רק דולרים??

ziv2002

New member
וואלה? אז מה כולם עשו??

כולם פה המירו את זה בארץ לדולרים ואז שמה ללירות את רוצה להגיד לי? כי יש לי רק 80 דולר כל השאר שקלים-מה אתם ממליצים לי לעשות?

כן.....

מה שאתה יכול לעשות זה להמיר את השקלים לפאונדים בשדה תעופה בארץ....זה יצא לך בעיקרון אותו דבר, כי העמלה שיקחו ממך בשדה בארץ, תהיה לדעתי שווה לשתי העמלות שיקחו ממך אם תמיר את השקלים בארץ לדולרים, ובנאפה מדולרים לפאונדים.... ואת מה שיש לך בדולרים תיקח לנאפה ואם תיזדקק לעוד כסף תחליף אותם... אבל שתדע, אתה צריך להמיר מספיק כסף בארץ כי שם לא ממירים שקלים לפאונדים...לדעתי זה די סיכון... ודייי כבר אני לא מסוגלת לא לחשוב על נאפה...אתה לא מבין אתה מכניס את עצמך לבעיה רצינית...אח"כ לצאת מכל הסיפור הזה שנקרא אייה נאפה זה לא קל בכללללללל.....

vibe the tribe

New member
איפה כדאי להמיר כסף?

בשדה תעופה בארץ ניתן להמיר דולרים ויורו ללירות קפריסאיות?, איפה יותר שווה להמיר? בארץ או בקפריסין בצ'יינג'ם?

כמעט ואין בארץ לירות קפריסאיות.

תמיר בארץ לדולרים\יורו בשדה תעופה בישראל תמיר ללירות קפרסיאיות ואם שם לא היה, תמיר בקפריסין

נטליי 18

New member
תקשיב לי

יש בארץ המון צ'נג'ים. לאבא שלי יש אחד כזה. בכל מקרה, צ'נג' לא לוקח עמלה בכלל, ויש שם לירות קפריסאיות. תמיר בארץ.. הכי טוב והכי משתלם

ya1697

New member
כן אני המרתי שם באיזה בנק

שקלים לפאונדים זה בהחלט אפשרי!

nv19

New member
תמיר\י בבנקים!!

בארץ יש עמלות מטורפות. בשדה תעופה גנבים, וגם בבתי מלון שם. רק בבנקים או בצי'נג'ים שהעמלות נומוכות. 44-46 לירות ל100$ זה אחלה.

למעלה