מישהי אולי יודעת מה קורה אם מניחים פרחים מבצק סוכר על עוגת גבינה? חשבתי להכין פקרחים ולהניח אותם או שאולי עדיף לשפד אותם על מקל ושלא יגעו בעוגה. מישהי יודעת?
מודה שמעולם לא ניסיתי כי לא נראה לי מספיק יציב. אם כבר אז רק עוגת גבינה אפויה כמובן ולא עוגה קרה. אשמח לשמוע על נסיונות. יש את העוגה הבטונית שמגישים תמיד בבתי קפה (עוגה של לפני 30 שנה), אם יש לכן מתכון כזה זה בטח יצליח
חברה שלי הכינה בשנה שעברה עוגת גבינה עם בצק סוכר, העוגה הגירה נוזלים והרסה את הבצק. עוגת גבינה היא רכה ונימוחה ורצוי שתהיה במקרר, מה שלא מתאים לעוגה מבצק סוכר.