אפשר להעיר הערה?

אפשר להעיר הערה?

אהלן, אני רוצה להגיד שאני לא מעריץ של טאטו, ואני לא מעריץ של אף להקה (חוץ מאולי רדיוהד אבל אין קשר). אני פשוט אוהב מוזיקה טובה. אין לי שום טענות כלפי המוזיקה של טאטו, השירים שלהן בסדר גמור ושווים שמיעה אחת ואולי אפילו יותר, אבל דבר אחד אני לא סובל אצלן - הן שמות @#$% על המעריצים והמעריצות שלהן. נכון, לא עקבתי אחר כל ראיון וראיון איתן, לא קראתי כל כתבה עליהן, אבל ממה שכן, הבנתי שזה לא כל כך משנה מה הן אומרות - הן תמיד סותרות את עצמן אחרי שניה, ובד"כ שוכחות מה אמרו ולמה. מכאן אני מסיק שתי מסקנות - או שהמפיקים שלהן אמרו להן שלא משנה מה שואלים אותן הן צריכות ל@#% את השכל, לעורר שערוריות תקשורתיות ולהתנשק ברגע שמבקשים מהן, או שהן פשוט שמות @#$% על כולם, ולא מעניין אותן מאף אחד. מה שמביא אותי לשאלה: למה אתם מעריצים אותן?! הרי זה ברור לכל שהן לא יותר מגימיק תקשורתי, כמו מרילין מנסון ו"השרוף" - שנועד להקפיץ אותן לכותרות בגלל השטויות שהן עושות (בלי שום מטרה אחרת), ולגרום לילדים קטנים לקנות את הדיסקים שלהן כי הן מאגניבות ומייצגות את החלום שלהם להיות חסרי מעצורים. הן לא מייצגות אף אחד - הן גם אומרות את זה בראיונות, לא את הלסביות, ולא את הנוער- הן לא שמות @#$% על הלסביות ועל הנוער. -הן רק שרות כדי להרויח הרבה כסף מאנשים כמוכם שחושבים שהן מייצגות אותכם... זה ידוע כבר הרבה זמן שזמרות כמו בריטני ספירס ולהקות בנים כמו היי-פייב קמות ונופלות בשביל הכסף. זה עסק מצליח: לוקחים מפיק נמרץ, משורר מוכשר, וזמר\רקדן שנראה טוב, אורזים את הכל באריזה יפה של כתבות שער, פוסטרים, בובות ואם אפשר גם שערוריות קטנות פה ושם, ומוכרים במאות אלפים לצעירים שמתלהבים בעיקר מלראות את האליל שלהם שר ומקפץ. עדיין, הנציג של ההפקה התקשורתית הזאת - הזמר\ת, מבין שבשביל למכור הוא צריך לשדר אמפטיה, נחמדות, הערכה למעריצים שלו (שמשלמים לו כסף). אבל במקרה של טאטו אני נדהם כל פעם מחדש לראות שמסתבר שאפילו את זה לא צריך כדי למכור- מסתבר שההילולה התקשורתית כ"כ חזקה, שאנשים ישלמו עבורה גם אם יחטפו מכה לפרצוף בתמורה! -מ'זתומרת טאטו לא הגיעו לארץ (ורק ל24 שעות!) כי לאחת מהן היה כאב גרון?! הן לא היו אמורות להופיע בכלל! רק לחתום למעריצים!!! אתם בתור מעריצים הייתם מפספסים הופעה שלהן בגלל כאב גרון?! לפי דעתי אם זה פורום מעריצים שלהן, אתם צריכים לשנות את שם הפורום ל"פורום מזוכיסטים" אני פשוט יושב פה וצוחק על מי שהוציא כסף וקנה משהו שהן מוכרות... תרתי משמע...

buffgirl

New member
להגיד לך את האמת? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

גם אני לא ממש אוהבת את הלהקה עצמה. אני חושבת שיש להם שירים משגעים ולכן פתחתי את הפורום הזה. זאת דעתך וזכותך שתהיה לך אחת.

15kitten

New member
תראה...

אני חושבת שכולם פה יודעים על זה שהם רק "גימיק"...(ומי שלא...שיתעורר!) ואני אישית לא מאמינה לזה שהם לסביות (כי זה פשוט לא נכון..דהההההה!) ולא בגלל זה אני אוהבת אותם...אני אוהבת אותם בגלל השירים שלהם..בגלל הפנטזיה שהם יצרו..עצם הרעיון ששני בנות אוהבות זו את זו...שהם אבודות בתוך עולם שלא מבין..רוצות לברוח רק כדי להיות ביחד...לחיות בשקט שלווה ואהבה...רק הרעיון מרגש אותי..זה מבוסס על מקרים אמיתיים של הנוער כיום...שיש ושיהיה...הם רק סמל..סמל שמסמל את התופעה..הם רק מבוא לתקופה חדשה...וזה ממש לא משנה אם הם באמת כאלו..זה רק משנה שהם הראו לעולם שדבר כזה יכול להיות....ואני בטוחה שהם גם נתנו אומץ להרבה צעירים לנסות לעשות דברים שמקודם הם פחדו לעשות...ובגלל זה אני אוהבת אותם...

למעלה