אפשר להפסיק לטפס על הקירות

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
אפשר להפסיק לטפס על הקירות ../images/Emo10.gif

היום בבוקר הופיעה המכשפה ובגדול. בדיוק כמו אז...שאפילו לבדיקת הבטא לא הייתי צריכה להגיע והמציאות היתה טופחת על פני הרבה קודם. חשבתי שאני אהיה חזקה. חשבתי שדווקא בגלל שיש לי כבר שתי בנות מקסימות אני אדע לקבל את זה כמו גיבורה. אבל מילים לחוד ורגשות לחוד. אין לי כוח לכלום. הדמעות זולגות מעצמן.
דווקא בגלל שהיה לי קשה הפעם לא מגיעה לי נחמה?! כנראה שטרם... הבוקר הרמתי את אחת הבנות על הידיים והיא אמרה לי "אמא כבר לא כואבת לך הבטן יותר?" חיבקתי אותה חזק וחשבתי: לא כבר לא כואב בבטן רק קצת בלב.

קייצית

New member
אמא´לה יקרה ../images/Emo24.gif מצטערת

היום בבוקר הופיעה המכשפה ובגדול. בדיוק כמו אז...שאפילו לבדיקת הבטא לא הייתי צריכה להגיע והמציאות היתה טופחת על פני הרבה קודם. חשבתי שאני אהיה חזקה. חשבתי שדווקא בגלל שיש לי כבר שתי בנות מקסימות אני אדע לקבל את זה כמו גיבורה. אבל מילים לחוד ורגשות לחוד. אין לי כוח לכלום. הדמעות זולגות מעצמן.
דווקא בגלל שהיה לי קשה הפעם לא מגיעה לי נחמה?! כנראה שטרם... הבוקר הרמתי את אחת הבנות על הידיים והיא אמרה לי "אמא כבר לא כואבת לך הבטן יותר?" חיבקתי אותה חזק וחשבתי: לא כבר לא כואב בבטן רק קצת בלב.
אמא´לה יקרה
מצטערת
אתך על השלילי, מכירה את הקטע של לא להגיע בכלל לבטא. זה כל כך בסדר לבכות ואין קשר בין בכי דמעות וחוזק. הפריבילגייה הגדולה שלנו היא שיש לנו את מי להרים ולחבק חזק חזק. אני גם זוכרת איך אחרי השלילי האחרון הרמתי (בקושי רב) את בני בן ה-5 חיבקתי אותו חזק וניגבתי דמעה בסתר, הוא הכח שלי במצבים האלה ואני אסירת תודה לעולמים. קייצית

את כ"כ צודקת קייצית,הם הכח שלנו

אמא´לה יקרה
מצטערת
אתך על השלילי, מכירה את הקטע של לא להגיע בכלל לבטא. זה כל כך בסדר לבכות ואין קשר בין בכי דמעות וחוזק. הפריבילגייה הגדולה שלנו היא שיש לנו את מי להרים ולחבק חזק חזק. אני גם זוכרת איך אחרי השלילי האחרון הרמתי (בקושי רב) את בני בן ה-5 חיבקתי אותו חזק וניגבתי דמעה בסתר, הוא הכח שלי במצבים האלה ואני אסירת תודה לעולמים. קייצית
את כ"כ צודקת קייצית,הם הכח שלנו
במצבים הקשים. למדתי גם (בזכותכן) להיות אסירת תודה לה´,על האחת והיחידה שנתן לי.

../images/Emo7.gif ממש עצוב...

ממש עצוב...
אני מקווה שהכאב העצום שאת חשה ב-
,יחלוף במהרה ובקרוב מאוד,רק עוד
של סבלנות וגם אנחנו נשמח ונהיה מאושרות. מאחלת לך הרבה אושר יקירתי. שולחת לך
ו-
, לשיפור מצב הרוח.

hillawr

New member
ליבי איתך

ליבי איתך
מחבקת אותך חזק. התחושה כל כך מוכרת וכואבת. חבקי חזק את בנותייך, נשמי את ריחן והרי לפנייך ההוכחה שאפשר בסוף להצליח (למרות שהדרך ארוכה וקשה).

אםל2

New member
אמאלה, כ"כ עצוב לי גם

אמאלה, כ"כ עצוב לי גם
רק אתמול הרהרתי בך וחשבתי מתי נשמע חדשות (טובות) ממך... שולחת לך חיבוק גדול והמון כוח!!!

אוי אמאלה, כל כך מבינה אותך

אוי אמאלה, כל כך מבינה אותך
זה תמיד קשה לקבל שלילי,ולא משנה שיש לך כבר שתיים. אבל בהחלט יש לך שתי נחמות נפלאות לנגד עינייך שמזכירות לך למה כל המאמץ הזה שווה, ולמה צריך להתאושש ולהמשיך הלאה עד להצלחה. הן ההוכחה החיה שזה אפשרי וכדאי, ושלא כדאי להתייאש. אז תשאבי מהן כוח, הן מקור נפלא ובלתי נדלה. מאחלת לך בהצלחה ומהר

ורדה 1

New member
התחושה מוכרת

התחושה מוכרת
מי שלא עובר טיפולי פוריות, מסתכל מהצד ואומר: כמה קשה לקבל כל-כך הרבה זריקות, בדיקות אולטרסאונד, בדיקות דם, הרדמות וכו´, ולעולם לעולם לעולם לא יבין שכל זה מתגמד לעומת לקבל את התוצאה השלילית. לא מכירה אותך אבל מחבקת אותך ובוכה איתך. (יש לי בדיקת ביטא ב- 5/1/03)

אוי, כמה שזה מאכזב!!!../images/Emo10.gif

התחושה מוכרת
מי שלא עובר טיפולי פוריות, מסתכל מהצד ואומר: כמה קשה לקבל כל-כך הרבה זריקות, בדיקות אולטרסאונד, בדיקות דם, הרדמות וכו´, ולעולם לעולם לעולם לא יבין שכל זה מתגמד לעומת לקבל את התוצאה השלילית. לא מכירה אותך אבל מחבקת אותך ובוכה איתך. (יש לי בדיקת ביטא ב- 5/1/03)
אוי, כמה שזה מאכזב!!!

עדיין כואבות לי האצבעות שהחזקתי חזק חזק בשביל שני העוברונים שלך, וחיכיתי לשמוע בשורות טובות, אבל... המציאות טופחת על הפנים, תרתי משמע. כל כך מצטערת בשבילך! גם המכשפה שלי הגיעה היום, ואני מנסה למצוא עידוד רק מזה שאני יודעת מתי יתחיל הטיפול הבא.... תבכי על הטיפול כדי שיהיה לך כח לאסוף את עצמך שוב לסיבוב חדש, וקבלי
!

אמאל´ה ויעל ....

אוי, כמה שזה מאכזב!!!

עדיין כואבות לי האצבעות שהחזקתי חזק חזק בשביל שני העוברונים שלך, וחיכיתי לשמוע בשורות טובות, אבל... המציאות טופחת על הפנים, תרתי משמע. כל כך מצטערת בשבילך! גם המכשפה שלי הגיעה היום, ואני מנסה למצוא עידוד רק מזה שאני יודעת מתי יתחיל הטיפול הבא.... תבכי על הטיפול כדי שיהיה לך כח לאסוף את עצמך שוב לסיבוב חדש, וקבלי
!
אמאל´ה ויעל ....
לא מכירה אתכן אבל שולחת לכן
והרבה כח להתחיל את הטיפול הבא.(בתקווה שיהיה האחרון).

(((((((חיבוק)))))))) גם לך יעל

אוי, כמה שזה מאכזב!!!

!
(((((((חיבוק)))))))) גם לך יעל
מצטערת על המכשפה שהופיעה גם אצלך. טוב שאת מוצאת את הכוחות להביט קדימה לטיפול הבא. בתקווה שזה יהיה הטיפול שימשך לשמונה וחצי חודשים ארוכים ועגולים שבסופם
.

אוף! אוף! אוף! ../images/Emo14.gif

אוף! אוף! אוף!

אמאלה2 יקרה, כמה שאני מכירה וזוכרת היטב את התכווצות באזור הלב, כשרואים את העדות האדומה והמאוסה הזו שמנפצת את כל התקוות והציפיות! אוף! זה לא הוגן! וכל כך קיוויתי שבסיבוב הזה לא תצטרכי לחוות שוב את רכבת ההרים הזו על עליותיה ונפילותיה. אבל מסתבר שזה חלק מהמשחק, ולמרות שפעם אחת כבר הצלחת ואמורים כבר לדעת איך זה עובד אצלך, אין כאן שום דבר בטוח ואין מנוס מהסיבובים האלה של ניסוי ותעייה, עד להצלחה שאת יודעת שבוא תבוא, והלוואי בקרוב. אכן התמזלנו והתברכנו באוצרות שלנו, שהם הכוח, המניע והנחמה שלנו בכל המסע הקשה והמפרך הזה, להביא לעולם אחים בשבילם. קבלי ממני ((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))) גדול. טוב שהדמעות זולגות לך בקלות. קחי לך את הזמן הנחוץ לך להתגבר ואזרי כוחות לסיבוב הבא - זה שבסופו יהיה הריון ארוך ועגול!

איזה דפקט

אוף! אוף! אוף!

אמאלה2 יקרה, כמה שאני מכירה וזוכרת היטב את התכווצות באזור הלב, כשרואים את העדות האדומה והמאוסה הזו שמנפצת את כל התקוות והציפיות! אוף! זה לא הוגן! וכל כך קיוויתי שבסיבוב הזה לא תצטרכי לחוות שוב את רכבת ההרים הזו על עליותיה ונפילותיה. אבל מסתבר שזה חלק מהמשחק, ולמרות שפעם אחת כבר הצלחת ואמורים כבר לדעת איך זה עובד אצלך, אין כאן שום דבר בטוח ואין מנוס מהסיבובים האלה של ניסוי ותעייה, עד להצלחה שאת יודעת שבוא תבוא, והלוואי בקרוב. אכן התמזלנו והתברכנו באוצרות שלנו, שהם הכוח, המניע והנחמה שלנו בכל המסע הקשה והמפרך הזה, להביא לעולם אחים בשבילם. קבלי ממני ((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))) גדול. טוב שהדמעות זולגות לך בקלות. קחי לך את הזמן הנחוץ לך להתגבר ואזרי כוחות לסיבוב הבא - זה שבסופו יהיה הריון ארוך ועגול!
איזה דפקט

אמאלה2

New member
תודה תודה לכולכן ושאלה

איזה דפקט
תודה תודה לכולכן ושאלה
ביום הראשון העליתי את מפלס המים בכנרת, היום השני היה מין הנג-אובר וזהו בכוחות מחודשים אני מסתכלת הלאה ומחכה כבר בקוצר רוח לטיפול הבא (שמי ייתן ויביא את ההריון המיוחל). ובפינת השאלה היומית - האם אפשר להתחיל מיד מחזור טיפול חדש או שעלי לחכות לבואה של המכשפה בחודש הבא? בעצם מה שאני שואלת האם אפשר לספור ימים כבר מהמחזור שקיבלתי ביום רביעי? הרופא שלי חוזר ביום ראשון מחו"ל ואני מקווה שהוא יגיד לי כן אחרת נאלץ לחכות עוד חודש. סוף שבוע נעים לכולכן.

ורדה 1

New member
תלוי בסוג הטיפול

תודה תודה לכולכן ושאלה
ביום הראשון העליתי את מפלס המים בכנרת, היום השני היה מין הנג-אובר וזהו בכוחות מחודשים אני מסתכלת הלאה ומחכה כבר בקוצר רוח לטיפול הבא (שמי ייתן ויביא את ההריון המיוחל). ובפינת השאלה היומית - האם אפשר להתחיל מיד מחזור טיפול חדש או שעלי לחכות לבואה של המכשפה בחודש הבא? בעצם מה שאני שואלת האם אפשר לספור ימים כבר מהמחזור שקיבלתי ביום רביעי? הרופא שלי חוזר ביום ראשון מחו"ל ואני מקווה שהוא יגיד לי כן אחרת נאלץ לחכות עוד חודש. סוף שבוע נעים לכולכן.
תלוי בסוג הטיפול
אני, למשל, מתחילה לקבל דקא שבוע לפני בוא המכשפה. במקרה כזה ברור שאי אפשר להתחיל מיד. בסוגים אחרים של טיפולים יתכן שאפשר, לא ידוע לי, אבל סתם המלצה - למה שלא תתני לעצמך חודש מנוחה? אני לא יודעת כמה טיפולים עשית ובאיזה תדירות, אבל מנסיון שלי, ככל שעולה מספר הטיפולים, הזריקות כואבות יותר, כי לשריר כבר אין כושר ספיגה כמו בהתחלה. אני עשיתי 4 מחזורי טיפול ב- 10 החודשים האחרונים ובטיפול האחרון היו פעמים שהייתי בטוחה שבעלי שכח להחליף את מחט השאיבה במחט הזרקה (למי שעדיין לא מומחית - הבדל של כחצי מילימטר בעובי). בכל מקרה - החודש או בחודש הבא - שיהיה בהצלחה מכל הלב.
ולי נשארו עוד שמונה וחצי ימים ארוכים ארוכים עד לבדיקת ביתא

בהחלט יש אפשרות לעשות טיפול

תודה תודה לכולכן ושאלה
נוסף מייד לאחר הנוכחי, BACK TO BACK. בעצם "רוכבים" על הדיכוי של הטיפול הקודם, (נדמה לי שהתנאי הוא שזה היה דיכוי "ארוך", אבל אל תתפסי אותי במילה) ובמקרה שלי השתמשנו במחזור השני בצטרודטייד לדיכוי לקראת הביוץ. אבל כמובן שההחלטה היא של הרופא שלך, בהתחשב ברצונותייך. יש רופאים שמתנגדים לעשות טיפולים רצופים ומצדדים בחודש הפסקה לאחר כל סבב. השאלה היא האם תצליחי להשתחל לראות אותו עוד היום, כי הטיפול צריך היה להתחיל כבר אתמול/מקסימום היום, אם הוסת התחילה ביום רביעי. מקווה שלא תאלצי להמתין חודש. כשממהרים העיכובים האלה מעצבנים נורא. ושיהיה בהצלחה! אגב, איפה היו כל הרופאים האלה, שכולם חוזרים היום מחו"ל?

אמאלה2

New member
היה איזה שהוא כנס בהודו

נוסף מייד לאחר הנוכחי, BACK TO BACK. בעצם "רוכבים" על הדיכוי של הטיפול הקודם, (נדמה לי שהתנאי הוא שזה היה דיכוי "ארוך", אבל אל תתפסי אותי במילה) ובמקרה שלי השתמשנו במחזור השני בצטרודטייד לדיכוי לקראת הביוץ. אבל כמובן שההחלטה היא של הרופא שלך, בהתחשב ברצונותייך. יש רופאים שמתנגדים לעשות טיפולים רצופים ומצדדים בחודש הפסקה לאחר כל סבב. השאלה היא האם תצליחי להשתחל לראות אותו עוד היום, כי הטיפול צריך היה להתחיל כבר אתמול/מקסימום היום, אם הוסת התחילה ביום רביעי. מקווה שלא תאלצי להמתין חודש. כשממהרים העיכובים האלה מעצבנים נורא. ושיהיה בהצלחה! אגב, איפה היו כל הרופאים האלה, שכולם חוזרים היום מחו"ל?
היה איזה שהוא כנס בהודו
מסתבר ש- 800 מיליון הודים זה לא מספיק וגם שם רוצים להגביר את הילודה

תייתיי

New member
כל כך מוכרת הסיטואציה

היה איזה שהוא כנס בהודו
מסתבר ש- 800 מיליון הודים זה לא מספיק וגם שם רוצים להגביר את הילודה
כל כך מוכרת הסיטואציה
מרגע לרגע לומדים להעריך עוד יותר את מה שכבר יש בבית, ואיזה אוצר זה. גם אצלנו , הבת בת 3 וכמה כוחות שהיא נותנת....... היא אפילו לא יודעת ממש עד כמה. מזהה כל רגש ומנסה לעודד. איתה הצלחנו בטיפול הראשון (איקסי) והפעם: אוף, הטיפול ה3 מאחורינו עם שלילי.(אחרי הפלה, תגובה ירודה, והשלישי כאמור-שלילי) אבל כמוך אמאלה2 גם אני מחכה כבר בקוצר רוח לפעם הבאה, בתקווה שלא יוחלט שצריך לחכות עוד. אז עוד חיבוק ממי ששמחה לראות שמתגברים וממשיכים הלאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה