אפשר להצטרף או שזה מאוחר מידי?

nanaboka

New member
אפשר להצטרף או שזה מאוחר מידי?

אם כן אז.... * מה הם הכללים?(האם עלי לקרוא את כול הפורום או יש מקום מרוכז) * איך מצטרפים? * ומתי המשחק? * לאיזה גילאים המשחק? (שיחקתי R עוד כששיחקו בחרבות פלסטיק.... :) ). * דרך אגב יש לי את רוב הציוד שצריך ל- R... וכמובן אשמח לעזור.

אפשר להיצתרף

הכללים עדיין לא ניקבעו באופן סופי, הם מיתגבשים עלידי מנהיגי הקבוצות בישיבות תקופתיות. מיצתרפים עלידי היצתרפות לקבוצות קימות או פתיחת קבוצות חדשות, אני מציע לך לשוטט בפורום ובאתרים של הקבוצות וליבחור עיר שמתאימה לך בתור התחלה. המשחק יתרחש ב23 באוגוסט בחוף כולשהו של הכינרת. עדיין לא ניקבעה למיטב ידיעתי הגבלת גיל כושלהיא, אבל אם אתה כול כך זקן אני מניח שלא תהיה לך בעיה. ציוד זה טוב, אבל גם למי שאין זה לא צריך להפריע,יש זמן עד למשחק והקבוצות יערכו סדנאות מסוגים שונים כדי לצייד את אנשיהם, ובנוסף אפשר להבין לבד. האתר של הקבוצה שלי (העיר כדר) הוא www.geocities.com/kederlarp תוכל ליצוא עוד אתרים בפורום הזה עלידי לחיצה על הכפתור בשם "קישורים" למעלה.

vekcna

New member
SAGA

יש משחק ב 19.7 ניתן לקבל פרטים ב http://roleplay.org.il/larp/page.php?page_id=31 יש לציין שהשתתפות במשחק מותנת ביצירת קשר עם קפטן, את רימת הקפטנים ניתן למצוא באתר

למעלה