אפשר להצטרף אליכם???

mo mo

New member
אפשר להצטרף אליכם???

פורום נחמד, עם הזמן גילית שאני א-סקסואל, אני סטרייט, סטודנט בן (כמעט) 23, די מאסתי בתרבות ה"קוויקי" והסקס ללא אהבה, להפתעתי לאחר שמאסתי בנסיונות למערכת יחסים או לסקס, גיליתי שאני אינני צריך לא את זה או זה, מה גם שאני לפלף קצת, גם קצת היה קשה לי בנושא מערכות יחסים עם בנות... אז לפחות לבנתיים אפשר להסתדר בלי סקס... מקווה להשתלב כאן...

לא!

סתם,
ברוך הבא כן, שקר של התרבות שצריך את זה... אבל מה דעתך על אהבה? גם אהבה אפלטונית? מבחינה פיזית, כן צריך לעשות זאת (קרי לילה...) בהצלחה בלימודים, מה אתה לומד? ואיפה?

mo mo

New member
אהבה ../images/Emo9.gif

כמה דובר אודותיה, כמה נכתב עליה... אהבה לא בכל מחיר... אהבה לא תמיד... לשאלתך, כן, אדם צריך אהבה מתוך צורך נפשי, וצורך קיומי (המשך קיום וגור המשך), גם צורך בשותפות זוגית, ללא אהבה קשה לחיות בשותפות, קשה להוליד ילד לאישה שאינך אוהב... אהבה יכולה להיות סם חיים וסם מוות, הכל נקודתית, לא תמיד נכון לצפות לאהבה, ולא תמיד הפרטנר\ית יכולים לספק אהבה, כך שלדעתי אהבה זה לא מושג אבסולוטי, בעיקרון כן אבל לא תמיד זה ניתן מכיוון שצירוף כל התנאים הדרושים לאהבה הינם רחבים, אהבה יש לטפח, אם מישהו או מישהי אינם מסוגלים לכך אז עדיף לא לצפות לאהבה. בהקשר שלי, הרגשתי שכל תרבות הסקס והחיצוניות מאפילה איפשהו על הצורך באופי, ועם כל הכבוד ליפייפיה שיושבת מולך בבאר היא יכולה להיות סנובית, אגואיסטית, חושבת על חיצוניות, וזו (האמן לי) לא האישה שתרצה שתהיה שותפה שלך לחיים בעוד 30 שנה (מה גם שעם הזמן הגוף לא מתייפה-סליחה פנינה רוזנבלום
), בסופו של עניין נשאר האופי והיופי מתמוגג לו לאיטו... אני לא סגור מה זה אומר אה-מיני, כן יש לי משיכה לבחורות, מצד שני אני מרגיש שזה לא נכון לי, עוד לא מצאתי מישהי שממש התעניינה יותר באופי שלי באידיאלים שלי יותר מאשר בגוף שלי, אני לא עושה 'ברוגז' מיני אלא מנסה להשלים עם המצב שאני מאמין בו, גם בלי זוגיות אני מסתדר בסדר גמור. אז התקבלתי
?

אז... לא!

הרי, אתה לא אסקס לפי מה שאתה כותב אתה מתנזר כרגע אחותי יצאה עם בחור במשך 5 שנים, בסך הכל נראה בסדר הדבר היחיד שהיה בעייתי במראה שלו היו העיניים, הוא פזל מגיל 5 בעקבות מפגש עם הקיר... אמו זרקה אותו... אז כן, יש נשים שמסתכלות על האופי... כרגע אני מחפש בחורה לכמה שנים... לא 30 שנה... מבחינתי החיצוניות כן חשובה במידה מסויימת, מכיוון שהייתי רוצה לשחק כדורסל עם הבחורה למשל, אם הבחורה לא ספורטיבית... כמובן שהאישיות יותר חשובה. מהתכונות הרעות שרשמת, אין לי ממש בעיה עם סנובים לצערי... בעיקר בקשר לבני דודינו, אני רוצה לחשוב אחרת, לקבל אותם כשווים... וזאת הטעות הכי גדולה, כלומר כפרטים יש ביניהם בחורים טובים. עבדתי בזמנו בקונסוליה האמריקאית והכרתי בחורים נהדרים. אבל ישבתי בשיעור מתמטיקה מאחורי שני סטודנטים... האחד עוד נראה שייך, לפי איך שדיבר, השני, נראה ממש לא קשור. קצת חרגתי מהנושא... If this is love, you have to give me more ^_^

ברוך הבא../images/Emo135.gif

כפי שנאמר, אסקסואלים הם לא אנשים שמאסו בחיי מין פרועים, אלא אנשים שבכלל לא בא להם. כמו שלסטרייט לא בא על סקס עם גבר אחר, ולא מסיבות חברתיות, לנו לא בא על אף אדם אחר. זו לא בחירה או המנעות, זו נטיה. כמובן שלאסקס-ים לפעמים יש קשר זוגי, אך הם יעדיפו מגע שונה עם בני הזוג מהמקובל. מה אתה חושב על זה? מתאים למה שאתה מרגיש? בכל מקרה, אתה מוזמן להשאר בפורום

p019

New member
ברוך הבא

אם כי לא הבנתי אם אתה מגדיר את כא-מיני - הוא סתם חושב שאפשר לחיות בלי מין.

Simbbam

New member
משהו פה לא ברור לי

אתה א-סקסואל סטרייט. האם א-סקסואלים מתחלקים להומוסקסואלים ולהטרוסקסואלים? פשוט כי הדבר נוגד את היותם א-מיניים. הסבר בבקשה.

nobles3

New member
קבל את זה כמובן מעליו

אף אחד לא באמת יודע למה זה ככה, אבל כן. ואין כאן שום סטירה לדעתי כי משיכה מינית היא לא המשיכה היחידה שקיימת.

יש הומו-אסקסואלים, הטרו-אסקסואלים

בי-אסקסואלים.. ההתייחסות להומו, הטרו ובי מדברת בדרך כלל על המשיכה הרומנטית. גם אם אסקסואל לא רוצה לשכב עם בן/בת זוגו, יש לו לפעמים העדפה רומנטית בין בן זוג לבת זוג. עם זאת, לא עשו מחקר, אבל אני לא אתפלא אם רוב האסקסואלים בי-אסקסואלים, מפני שההבדלים הפיזיים הניכרים לא משנים. אני אישית לא מרגישה הבדל גדול בין להיות הומו-אסקסואל, הטרו-אסקסואל או בי-אסקסואל.

למעלה