אפשר להצטרף באופן רשמי?

pregy

New member
אפשר להצטרף באופן רשמי?

הריון שלישי. לידה ראשונה קונבנציונאלית להחריד. לידה שניה טבעית וקצרה עם שרון ניב המדהימה בליס. כמו שתראו בחתימה שלי אני "מהתחום" וחושבת כבר זמן רב על איך תראה הלידה הבאה שלי. ברור לי מצד אחד שגם אם אחליט ללדת בבית חולים זה לא משנה על איזה צוות אני אפול כי אני כבר יודעת מספיק כדי שהלידה הזו תהיה לחלוטין "שלי". עם זאת אני חושבת על לנסות את החווייה של לידת בית. הייתי רוצה לשמוע מכן, המנוסות, על מה אני צריכה לחשוב לפני, אילו ברורים אני צריכה לעשות, למי לפנות ועוד כל המלצה שתוכלו לתת לי. יש לי עוד די זמן אבל הנושא די בוער בעצמותי... תודה

אם פי 3

New member
ברוכה הבאה באופן רשמי ../images/Emo13.gif

שמחה לראות אותך כאן. לא כל כך ברורה לי השאלה שלך. האם את בשלב ההתלבטות ללידת בית? אם כן - באיזה כיוון ההתלבטות (כלומר - למה לא? למה כן?) האם השאלות שלך הן פרקטיות, כלומר - חיפוש מיילדת, התארגנות טכנית ללידה וכו'?

pregy

New member
למה לא ולמה כן אני די יודעת ...

אני יודעת גם שב"ה בבית או בבית חולים תהיה לי לידה טובה. אני מניחה שהשאלה היא יותר פרקטית. מה מבררים עם מי? ושאר השאלות שציינת... בקיצור - לא יודעת, כל תגובה תתקבל בברכה

אשכר ש

New member
ברוכה המצטרפת!!

תראי, עושה רושם שאת עומדת "בקריטריונים" של לידת בית, כלומר לא אמורה להיות לך בעיה למצוא מיילדת שתיילד אותך, להבדיל למשל, מנשים שרוצות לנל"ק. לכן, הדבר היחיד שאת צריכה לחשוב עליו לפני הוא, האם את רוצה ללדת בבית? האם זה נראה לך נכון? אם התשובה לא חד משמעית אצלך, נסי לעלות על מה מפריע לך ברעיון לידת הבית. האם את חוששת ממשהו? האם בן הזוג? ברגע שיהיה משהו נקודתי שעוצר אותך נוכל לעזור באופן יותר ספיציפי. אם תשובתך היא חד משמעית, שלידת בית נראית לך הדבר הנכון עבורך, ואת רק לא יודעת איך להתחיל את הפרוצדורה את יכולה להתחיל מלקרוא את המאמר על בחירת המיילדת במאמרי הפורום, יש בו הרבה אינפורמציה. אנחנו כאן לכל שאלה

pregy

New member
אז ככה...

בן הזוג - ילך בדרך שלי (לפחות זה מה שהוא אמר כששאלתי אותו השבוע) החשש שלי - הוא שאני בכל זאת נהנית מהבטחון הרפואי בבית היולדות למקרה ש... ספקות אחרים הם יותר מנהלתיים - עלויות, אם זה בכלל אפשרי במקום מגורי (אלפי מנשה) - כלומר מה ההנחיות מבחינת קרבה לבית חולים וכו, מה עושים עם הילדות הגדולות ועוד...

pregy

New member
בקיצור - אני אולי צריכה עוד

תמיכה בלמה כן... + הפירוט שבקשתי קודם.

אשכר ש

New member
אז ככה:

מבחינת מקום מגורים, אני לא חושבת שתהיה בעיה, אבל כדאי להרים טלפון למיילדת מהאזור ולשאול. העלויות הן בין 2,500-5000 ש"ח, תלוי מי המיילדת. זה לא כול ציוד שצריל לקנות לקראת הלידה, אבל הוא לא מוסיף משמעותית. בקשר ל"מקרה ש..." כאן לפי דעתי יעזור לך לקרוא עוד חומר על לידות בית, כולל מחקרים עובדתיים. דווקא בגלל שאת מהתחום, את יודעת שזה שנמצאים בבי"ח לא מגן עליך מפני אסונות, ולפעמים לצערנו, דווקא חושף אותך אליהם יותר. תקראי את המאמר הזה, הוא לדעתי עונה יפה על הרבה שאלות "מה אם".

רוצה שיחת מוטיבציה? אם כן את מוזמנת

יש לך את הטלפון ואת מוזמנת(אני באותו מספר) אוהבת

למעלה