אפשר להצטרף בבקשה?

אפשר להצטרף בבקשה?

שמחתי מאוד לראות,שיש פורום נחמד שכזה. יש לי בעיה קצת שונה: אני זקוקה למידע,בקשר לנעליים במידות גדולות. אשמח לקבל שמות חנויות באיזור הדרום בפרט ובכל איזור בארץ בכלל. שיר קטן לשנה חדשה: ושוב יש,כמו אז,לצחוק את צלילו הקסום,הרגוע ושוב נלמד,כמו אז,עת לשתוק, סדר עונות,תמיד הוא קבוע. ושוב מתקצרים הימים,בפתאום רוח לוטפת פנים לוהטות ושוב מציאות דומה לחלום יש מי שעושה מיני הפוגות. ושוב יש,כמו אז,לתקוה,נתינות באויר נשא ריחו של הגשם ושוב יפרחו,כמו אז,בפשטות,אהבות עת תתחדש השנה,על הלחם. ושוב הים יאסוף את גליו יכסה עליהם,מגונן,בשולים של קצף ושוב נתחדש,כעץ,המוציא את עליו, אין מי יוכל לנתק זה הרצף. בברכת שנה טובה ומתוקה

לשמי רציתי לצרף ",אך המערכת לא מאפש

רת

DREAM111

New member
היי דוגמנית יקרה וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

איזה שאלה בטח שאפשר להצטרף. תודה רבה על השיר לשנה החדשה. לגבי בעייתך מכירה את הבעיה מקרוב אבל יש חנויות נעלים כאלו. הראשונה בניהן שהיא חנות נפלאה זה "סי-סרנו" חנות נעלים שיש לו נעליים בכל המידות ובנוסף אם יש משהו שנראה מהמידות הקטנות הוא עושה בהזמנה. החנות נמצאת ביפו ליד השעון אני אבדוק לך את הכתובת המדוייקת ואצרף פה. כמו כן היו בכל נעל סנטר שלהם גם יש סניפים בכל מיני מקומות יש נעלים במידות גדולות של חברה מחו"ל. אני מבטיחה שרק ירגע קצת הלחץ של החג ואני אכין רשימה של חנויות ואשמח לקבל ממך ומכולן עוד שמות של חנויות.

חנות אחת שאני מכירה היא,"קאיה" ביפו

ממש ליד השעון,צמוד ל "סי-סרנו". אלפי תודות לך,אשמח לקבל עוד שמות חנויות. חג שמח לכל עם ישראל.

נעליים במידות גדולות

ניתן למצוא גם "פנינה" בדיזנגוף (לצערי איני זוכרת את המספר) - אך המיקום הוא לכיוון חנויות המעצבים. ואם איני טועה החנות בזיזנגוף היא "שלוחה" של "סי-סרנו".

רונה 30

New member
רוצה להוסיף עוד המלצה ברשותכן../images/Emo9.gif

נעלי "איידלר´ס" בנחלת יצחק בקניון תל אביב (או בשמם האחר "מגדלי ת"א). יש שם נעליים מיובאות מאיטליה לנשים ולגברים עד מידה 48 (!), נוחות מאוד מאוד (מנסיון) ..רק שהמחיר די יקר ( אבל שווה כל ש"ח!).... אני קניתי מהם נעליים לאירוע משפחתי והייתי איתם כ-9 שעות רצוף . ותאמינו לי, הרגשתי שהרגל בכפפה... ממש כך !!! ולגבי ה"שווה כל ש"ח.." הן עלו לי 480 ש"ח !!!יקר אבל משתלם. למי שמגיעה באוטובוס , קו 63 מבית אל על בת"א מגיע ב-ד-י-ו-ק למקום. שווה הגעה. נ.ב ===== dream יקרה, סחתיין על ניהול הפורום ( למה אף אחד לא אומר לי שומדבר.....)- שיהיה בהצלחה
גמר חתימה טובה לכולללללללללללללללם

נעלי "איידלר´ס" ../images/Emo53.gif

רונה, אני בעבור זוג נעליים נוח וגם אלגנטי (ובדרך כלל כאשר אני מוצאת משהו מתאים אני קונה יותר מזוג אחד גם אם במחירו של זוג אחד אשלם משכנתא חודשית
) - מוכנה לטוס אפילו עד גרמניה וכל שכן להגיע מעת לעת לתל אביב..תודה בגין ההמלצה !!
עם זאת, כמי שמתגוררת בגליל ואינה מכירה את תל אביב, האם תוכלי להנחותני כיצד מגיעים לנעלי "איידלר´ס" מהתחנה המרכזית, או לחילופין מרחוב ארלוזורוב ? ושוב תודה,
אישה

רונה 30

New member
היי לך "אישה"........./images/Emo140.gif

אז ככה : קודם כל הכתובת המלאה של חנות הנעליים הוא :נחלת יצחק 18, "מגדלי ת"א" שנקראים גם "קניון ת"א" , טלפון: 6964151 -03. ממליצה מאוד על הגעה ברכבת (שזה הכי פשוט ונוח בימינו...) וירידה בתחנת עזריאלי/קניון השלום בת"א ומשם אוטובוס קו 63 שמביא אותך היישר לפתחה של החנות (נסיעה של 5-7 דקות...זה מה זה @ פשוט)... לחילופין אם את מתעקשת על הגעה באוטובוס (ומכיוון ש"מודיעין דן" תפוסים בשעה זו... ניסיתי ולא הלך לי כ"כ לתפוס אותם בשבילך...) אז.... מהתחנה המרכזית החדשה בת"א עלי על קו 4 ,רדי ב"בית אל-על" - בן יהודה 32 וכמה מטרים משם יש תחנה של קו 63 שמגיע (כמו שאמרתי כבר..) היישר למקום. חוץ מזה יש לי עוד המלצה לחנות נעליים ב"הזמנות מיוחדות" בה נתקלתי במקרה לחלוטין..... שם החנות or-gazma (
) והיא נמצאת בקניון בת-ים (יוספטל 92) ,בקומה שנייה (צמוד לקפולסקי), טלפון : 5531137-03. נ.ב ==== במהלך כתיבת ההודעה ענו לי במודיעין דן ולגבי הגעה מרחוב "על פרשת דרכים" (רכבת מרכז-ליד ארלוזורוב) - צריך לקחת קו 7 באופן כללי , אלא שהוא לא מגיע בדיוק למקום......
(ניסיתי.... לא הלך...) בכל מקרה, שתדעי שאלו הן באמת המלצות טובות וכמי שמודעת לבעיית מציאת נעליים במידה רחבה ונוחה - שמחתי להיות לעזר. גמר חתימה טובה

למעלה