אפשר להצטרף גם?

lupi lupi

New member
אפשר להצטרף גם?../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שהגעתי עד הלום... בשעה טובה ומוצלחת בדיוק לפני שבוע נולדה לנו רוני שלנו המדהימה!!! אני עדיין מרגישה כאילו בתןך סרט ולאט לאט מנסה לעכל שמעכשיו זאת המציאות... נורא כיף לראות כאן חברות למסע שהצטרפו לכאן לאחרונה!!! ואם אפשר כבר שאלה קטנה: רוני יונקת למופת, אבל מהיום בלילה היא התחילה לסבול מגזים.... יש אולי טיפים איך להקל? האם סמיקול של טיפטיפות (כצט) יעילות? תודה רבה!

יופיופ6

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין לי טיפים בעניין הגזים. אנחנו ניסינו את כל התכשירים שלדעתי לא עזרו... וגם קצת עיסויים בבטן והרבה על הידיים. בסופו של דבר הזמן עשה את שלו

ברור ../images/Emo13.gif מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לנו הכי עזרו נגד גזים הגרייפווטר - אבל אצלנו הסבל לא היה כ"כ נורא. את יודעת אילו שינויים כדאי להכניס סתפריט שלך כדי להקטין את כמות הגזים?

lupi lupi

New member
תודה על הקבלת הפנים החמה!

לגבי מה שקראתי על המזונות הלא מומלצים - הם בעיקר מוצרי חלב, ביצים, קטניות, מוצרי קקאו ופרות הדר. אני מנסה לשמור על התזונה ללא מוצרים האלה בתקווה שזה יקל על סבלה...

דש1דש

New member
אצל כל תינוק דברים אחרים משפיעים

יכולה להגיד לך שאצלי למשל רק סויה (תבלין, מוצק, וכו) עשו גזים לילדה - ורק כשנמנעתי זה נגמר (ובדקי עם נסיון חוזר והם חזרו - ככה שזה 1:1 הסויה) בקיצור - צריך לחפש, לבדוק ולאט לאט להגיע למסקנה מה בתזונה שלך יכול להקל עליה....

זה מידע בעייתי../images/Emo4.gif

רוב הנשים יכולות לאכול מה שהן רוצות בלי שיהיו גזים. המידע שמזון שהאם אוכלת גורם לגזים לתינוק הוא מאד בעייתי. יש אמהות שמורידות מהתזונה שלהם דברים חשובים בגלל הגזים ובסוף הן לא אוכלות טוב והתינוק ממשיך לסבול. בהרבה מקרים, גזים, אם זה באמת העניין (הרבה תינוקות עצבנים בשעות אחר הצהרים ובתרבות שלנו זה מוגדר בטעות גזים), זה יכול לנבוע מניהול הנקה לא נכון שבו התינוק לא מסיים צד אחד ומועבר לצד השני. זה יכול לנבוע מעודף חלב (כן, יש דבר כזה. אלו כביכול "צרות של עשירים" אבל גם אלו צרות.... מעדיפה לא לכתוב פה איך פותרים כל דבר. יש לך את הטלפון שלי ואשמח לעזור, לופי. אם את חושבת שזה משהו שאת אוכלת, ה"חשודים המיידיים" הם מוצרים עם קופאין וחלב ניגר. אפשר להוריד רק אותם מהתפריט שלך לכמה ימים ולראות אם יש שיפור.

chompi1

New member
ברוכות המצטרפות ../images/Emo140.gif

מזל טוב להולדת רוני. לנו הכי עזר הגליכל, אבל ביננו, אני חושבת מניסיון עם שני הילדים שלי, שכל תרופות הגזים עוזרות יותר להורים מאשר לילד. גליכל אפשר לתת קצת כל רבע שעה, אז אני לפחות הרגשתי שאני אקטיבית ואני עושה משהו למען הסבל של הילדים שלי, להם אני לא בטוחה שזה עזר הרבה. ניסינו את כל התכשירים כמעט והגליכל היה עדיף מכולם והסימיקול הכי פחות, אבל כאמור אף אחד לא חולל ניסים וכל ילד מגיב אחרת לדברים הללו. עוזר לעשות להם מסז' בבטן ותרגילי אופניים עם הרגליים, כדי לנסות לשחרר את הגזים, אבל בהתקפת גזים רצינית, לצערי שום דבר אמיתי לא עוזר מלבד הזמן. כעבור זמן מה (ואצל כל אחד הזמן שונה) זה פשוט עובר כפי שהתחיל. מאחר שאת מניקה, האוכל שאת אוכלת מאד משפיע, את תלמדי עם הזמן מה גורם לילדה שלך גזים במיוחד (מה שרשמת בהחלט נחשב למאכלים שגורמים לגזים, אבל כל אחד מגיב אחרת לדברים אחרים). אצלי למשל, הכרובית היתה מחוץ לתחום כי זה גרם לה להתקפה מטורפת. אפשר גם לשתות תה מגרגרי שומר (כלומר, את קונה גרגירי שומר, עושה חליטה מהם ואת עצמך שותה את זה), זה דווקא די סביר לשתות וקצת מקל על הגזים. מאחלת לך שהגזים ייגמרו במהרה
.

../images/Emo49.gif לופי וברוכה המצטרפת אלינו../images/Emo140.gif

איזה שם יפה בחרת לילדה שלך.... גדלי אותה בשמחה ואושר.

מיה80

New member
לופי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן. מזל טוב להולדת רוני (שם מקסים). לגבי גזים אני הייתי איתו בתנוחת נמר, הייתי נותנת לו גליכל (אך זה לא תמיד עזר), מעסה לו את הבטן. לא מכירה סמיקול של טיפטיפות.

ל ו פ י!!

כמה טוב "לראות" אותך.. אנחנו עוקבות עוד מ "פוריות", וכמה כיף שהגענו לכאן.. שם יפהפה! לגבי גזים, אני ניסיתי ועדיין מנסה ה כ ל - שום דבר לא ממש עושה משהו, זה פשוט הסחת דעת עבורם לדעתי בגלל הטעם.

ברוכה הבאה!

יופי לראות אותך פה! שיהיה לכם ים של אושר וחוויות נפלאות יחד! אני לא הכתובת לעצות בנושא גזים, אז אני מקווה שהתגובות האחרות יעזרו לכם.

נועם@בת

New member
אבחון קינסיולוגי

לנו עזר באון מיידי. את תקופת הגזים של ניצן עברנו בנשיאה אינסופית במנשא, כשנועם התחיל לסבול מגזים הרמתי טלפון ךידידה שעוסקת בטיפול קינסיולוגי ושאלתי אותה אם היא יכולה לעשות לנו אבחון שיגלה מה גורם לו לגזים. האבחון מעט הזוי. ישבתי עם נועם עלי, היא החזיקה לי את היד והצמידה אצבע לשריר שלה. הקריאה רשימה של מאכלים ולפי מתיחות השריר ידעה לזהות מה בעייתי. אצלנו אחד המרכיבים היה פלפל שחור, בחיים לא הייתי עולה על זה לבד. ברגע שהורדתי מהתפריט פסקו הגזים. ובפעמים הבודדות שמעדתי ושתיתי מיץ עם צבע מאכל או אכלתי בשר בקר למשל הילד צרח והתפתל. מי שרוצה המלצה על מטפלת בקריות- שתפנה אלי במסר. בתיה

3קטנה

New member
לופי../images/Emo25.gif

איזה כיף לראות אותך פה
מז ל טוב, יקרה שלי

אפרסקה

New member
בשעה טובה לופי!

מזל טוב להולדת רוני, שתדעו ממנה רק אושר! לא קראתי תגובות קטנות אז מתנצלת אם חוזרת על דברי אחרות גם ענבר שלי סבלה מגזים כבר מגיל שבוע וזה היה די נורא. אצלנו בתכלס לא עזר כלום חוץ מגיל חודשיים וחצי... מה שקצת הקל לעשות לה "אופניים" עם הרגליים כדי לשחרר את הגזים מנשא אומרים שכדור פיזיו עוזר, לנו לא היה בזמנו. כל התכשירים למיניהם לא עזרו לנו, נראה לי שניסיתי את כולם...יש כאלה שזה משפיע עליהם אבל אצלנו לא היה שום שינוי.

למעלה