אפשר להצטרף? וגם שאלה..

אמאשלטל

New member
אפשר להצטרף? וגם שאלה..

מאד שמחה להיות כאן ולהצטרף אליכן! אני בהריון שני, די בהתחלה (שבוע 10) ומתכננת ומפנטזת על לידת בית. הלידה הראשונה שלי הייתה בחדר הטבעי בליס והייתה טובה, לא ארוכה מדי והשאירה בי את ההרגשה שאני בהחלט יודעת לעשות את זה בלי בית החולים מסביב יש לי שאלה לגבי ליווי הריון אלטרנטיבי - אני מרגישה שהפעם אני רוצה וצריכה ליווי אחר בהריון. ליווי שיש בו גם תמיכה נפשית, רגשית, גם סיוע נוסף (צמחי מרפא, טיפול במגע וכו') וגם הכנה של הגוף לאחרי הלידה, בעיקר להנקה שהייתה מאד בעייתית עבורי האם יש נשים שעושות את זה? אשמח לשמוע פרטים מבעלות ניסיון תודה!

טלימה

New member
../images/Emo203.gifברוכה הבאה../images/Emo203.gif

אין לי כל-כך תשובות לשאלות שלך, אז בינתיים רק קבלי ממני - Welcome

סטיוויה

New member
שלום

בוודאי שיש נשים שמלוות הריון ולידה בשילוב טיפול במגע,דמיון מודרך ולפעמים טיפולים אלט'. רובן נמצאות באיזור המרכז וצפונה.למשל,רק דוגמא אחת,מיכל שעיו. בדר'כ דולות הן גם מדריכות או תומכות הנקה ואז את מקבלת תמיכה מלאה בנושא הזה.אגב,נסיון לא מוצלח בהנקה ראשונה לא אומר בהכרח שגם הפעם השנייה תהיה כזו. תכנסי לאינדקס באתר לידה(www.leida.co.il ) ותמצאי מה שאת מחפשת.

אשכר ש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי שאלתך, בהחלט יש נשים שעושות ליווי נפשי-רגשי במהלך ההריון, ואולי אפילו המיילדת שתבחרי, תספק לך את זה. אני יודעת שיש מיילדות שמתמחות בסוגי טיפול כאלו, ובכלל בליווי רגשי (בלי התמחות מסויימת, פשוט מדברות על ההריון והלידה מהפן היותר נפשי- רגשי). כמו כן, יש קורסים שאת יכולה לעשות, שמכינים ללידה באופן נפשי-רגשי (למשל דבש מסלע, יש קישור בקישור הפורום וגם שמעתי על שרית זלצר שעושה ליווי רגשי לקראת הלידה- היא גם ילדה בבית).

mise

New member
רק הערה קטנה -

הטרמינולוגיה "ליווי הריון אלטרנטיבי" קצת צורמת. זו לא אלטרנטיבה לכלום, זה ליווי הריון, ודווקא מאוד מקורי, כמו פעם, נשים היו תומכות זו בזו ומפרגנות זו לזו בזמן הריון, לידה והנקה. שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב

אמאשלטל

New member
אלטרנטיבי במובן

של שונה מקונבנציונלי, רופא וכו'. ממש לא התכונתי לשום דבר שלילי, או צורם. להיפך - אני מחפשת משהו אחר, ישיר שיוכל לעזור לי במקומות שאני כבר מכירה ויודעת שקשה לי בהם

אורניקי

New member
אני עושה את זה

הכנה נפשית ופיזית ללידת בית. את יכולה לקרוא עלי באתר שלי, ולשלוח לי מייל: הגישה שלך מאוד בריאה ונכונה בעיני. לבוא ללידת בית פשוט מתוך בטחון שאת יכולה לעשות זאת. נפלא.

mamadan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני בשבוע 10... בן כמה הגדול/ה? שיהיה בהצלחה!

POOH*

New member
אצלי המיילדת עשתה את זה...

וגם הייתה איתי חברה טובה שאין לה שום ידע בשום רפואה אבל היא והאיש שלי ביחד נגעו, עיסו ועזרו להעביר את כל הצירים. המיילדת הביאה איתה מיני צמחים והומאופטיה ... חוץ מזה בנושא ההכנה הריגשית עשיתי קורס של "דבש מסלע" מומלץ בחום כהכנה נפשית ללידה. POOH

debby12

New member
מנהל
ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

כיף לשמוע שאת מרגישה שאת יכולה לעשות את זה גם בלי בית חולים
באופן אישי אני יכולה להמליץ על המדקרת-רפלקסולוגית שלי בתל אביב שהיתה עמוד התמיכה שלי (אם בא לך - שלחי לי מסר). וחוץ מזה אני מאחלת לך הריון רגוע והנקה קלה הפעם [או לפחות - יותר קלה]

ס י ס

New member
ווי, מה קורה פה היום...

מזל טוב, חמודה! שיהיה בהצלחה! ושלחתי לך מסר ביום שישי לגבי הקוסקוס

אמאשלטל

New member
שלחתי לך מסר

ואז נתקע המחשב אז אני לא יודעת עם קיבלת. תודה על הברכות ואני מאד גאה ושמחה שנהנית מהקוסקוס! לכבוד הוא לי..

אצלי עשתה זאת המיילדת הנפלאה

ענת תל אורן. הפניות לבדיקות שבחרתי לעשות קיבלתי מדר' קרלוס המתוק בשלוש הפעמים שביקרתי אותו במהלך ההריון. בשבילי הליווי הזה היה מדוייק. בנוסף, אני ממליצה מאדדדדד על שרון ניב לטיפולים משלימים - היא דולה, מטפלת ומדריכת הכנה ללידה, והיא מופלאה. וכמובן - מזל טוב חמודה...

אמאשלטל

New member
תודה על הברכות!

באיזה איזור בארץ הן עובדות? לא חשבתי כבר מעכשיו לבחור מיילדת, נראה לי מוקדם למדי. אבל אולי אני צריכה לחשוב על זה שוב

ענת היא מרעות ועובדת באיזור מאד

נרחב - ירושלים, מרכז, ועם כביש 6 גם צפונה. אליי היא באה בזמנו לרמת גן אבל מן הסתם בלידה הבאה היא תצפין גם תצפין...
(לא באופק...) שרון היא ממושב נטעים.

למעלה