אפשר להצטרף?ו

אפשר להצטרף?ו

שלום, שמי אילת וב- 30/11 ילדתי את הנסיך הקטן שלי- א י תי בבית חולים מאיר,לידה לא קלה .עכשיו אנחנו בבית אחרי ברית שעברה ע"י רופא מוהל צביקה שקולניק (אני מאוד ממליצה). אני רוצה לעשות פידיון הבן יש למשהי המלצות איפה לעשות סדר גודל 150 איש אולם/מסעדה באיזור ראשל"צ מחיר מנה בסביבות 100 ש"ח לאדם. שבוע טוב

היי התחלה ומזל טוב. ובקשר לאולם אני מראשל"צ

ויש אולם מקסים בשם בלוודר האוכל שם מצוין מחיר אני יכולה לדאוג שתקבלי אפילו פחות ממה שכתבת המון בנות מהקומונה עשו שם דרכי ארוע , אולם יפה אוכל עוד יותר טוב בקיצר אם תרצי אשמח לעזור בהצלחה.

מיה80

New member
אילת מזל טוב

איזה שם מקסים בחרתם!!!!! אהבתי!!! אנחנו עשינו באולם שנקרא טיפאני. הוא היה ממש גמיש איתנו ונתן לנו תפריט של ערב במחיר של תפריט צהריים. עלה לנו 75 ש"ח למנה. היינו גם בארועים בבלוודר והרודיון וגם לשם הייתי ממליצה ללכת לבדוק. ושוב, מזל טוב יקירתי

MAMALY

New member
תנסי במוסקט בראשל"צ

המקום לא הכי מפואר אבל האוכל נהדר ולא יקר במיוחד. אני ממליצה גם על מושב גנות, קסה דל סול , מקום קטן ומתוק (התחתנתי שם) אוכל נפלא ולא יקר ובהחלט קל מרכזי ונוח להגיע. מזל טוב!!!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ומזל טוב להולדת איתי! הנה, בדיוק בעמוד הזה יש שרשור המלצות לגבי אולמות שמתאימים למסיבה כמו שלכם
שיהיה בכיף!

shiroosh2005

New member
אולמי תבל

אנחנו עשינו שם. היה מצויין. אוכל טעים, המנהלת שם נהדרת ויש אווירה נעימה. כשאני עשיתי קיבלנו הזמנות,צלם ותקליטן מתנה. זה נמצא קרוב לקניון הזהב

3קטנה

New member
וולקאם יקירתי../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות עוד בוגרת פורום פוריות מצטרפת לכאן
השם נפלא ומתבקש לגמרי - גמנחנו תכננו על השם הזה שנים..רק שהגיעה בת
הרבה נחת

למעלה