אפשר להצטרף טיפה?

dance of life

New member
אפשר להצטרף טיפה?

שלום אנשים :) במקרה מצאתי אותכם אולי זה המקום..? אני אמנם צעירה, רק 18... אבל מרגישה מאד שייכת לכאן. הסיפור (בקצרה אני מקווה) הוא כזה: יש לי בחור אני אוהבת אותו, אני מאוהבת בו, אני רוצה אותו, אני צריכה אותו. הוא אומר שהוא אוהב (לא מאמינה לו) הוא אומר שרוצה (גם לזה לא מאמינה) כי: הוא מתנהגת כמו ילד קטן... אני הייתי במערכת יחסים של 3 שנים, והמערכות יחסים שלי, כמה צעירה אני, ככה הן ארוכות ואיכותיות. יש לו את הבעיות שלו, ולמרות שהוא הרבה יותר מבוגר ממני בגיל, הנסיון שלו בעניין הוא אפסי. ארני סבלנית, כבר הרבה מאד זמן. הרבה מאד.. ואני מבליגה על דברים שאחרת הייתה בורחת מהם כמו מאש. אבל... לא הולך לנו, אנחנו לא נפגשים, אנחנו בקושי מדברים. יש הרבה קצרים בקשר, יש מריבות, יש אי הבנות אינסופיות. אין קרבה נפשית או פיזית, לעיתים מבחירתנו שלנו לעיתים גם לא. אני יודעת שזה קשר דפוק מהיסוד, יודעת שהוא לא יצליח, יודעת שאין לי למה להישאר אבל לעיתים האהבה משאירה אותך עיוורת ואת מפחדת לפרק את הכל בפחד שאח"כ תתחרטי.. שאלתי היא: מה לעשות? האם לחכות..? זה כבר 7 חודשים ככה.. הסיבה שאני לא עוזבת היא שאני פשוט אוהבת עד כדי כך שאני מאמינה שהוא האדם הנכון.. האם לעיתים צריך לשכוח ממה שהלב אומר וללכת טיפה לפי ההיגיון? זה ממש נוגד את כל מה שאי פעם האמנתי בו... אפשר את דעתכם\ן?

rashi

New member
למבקשת להיצתרף

מאחר והאהבה היא רגש ,תחושה ולא דבר מוחשי היא אינה קשורה להיגיון היום את אוהבת מחר את שונאת מאחר והיית כבר במערכת יחסים ואת ולוגית יודעת שמערכת זאת אינה מתאימה לך נראה לי שבתוך תוכך את מנסה לאלף אותו לאט יש לך סבלנות ומנסה להגיע למשהו שהיתאים לך במערכת הקודמת אך פה ישנה נפש אחרת ואתכותבת שאיןקרבה נפשית או פיזית אז תשאלי את עצמך מה יש כן בקשר הזה ועם זה מתאים לך כרגע או שאת מנסה לאנוס את המציאות

את בסה"כ נערונת מתבגרת.....

אל לך מלהשתמש במילה אהבה ,שכן מושגייך לגבי המושג "אהבה" קלושים ביותר כל מה שאת חשה הוא לא יותר מהתלהבות יצרית/ריגשית של נעורים ,מן אוברטורה לחיים עצמם ,מן הכנה לקראת אהבת אמת בוגרת וכנה. לכן עצתי לך היא להתייסר פחות ,לחשוב יותר ,להכיר גברים נוספים ובכך להעשיר את חיי הרגש/רוח שלך. באשר לבחור ,הוא עניין מינורי לחלוטין ,הוא בסה"כ תמרור דרך אחד בודד בצעידתך אל שביל החיים.,בבוא הזמן תלמדי שעלייך לנטשו ואף תעשי זאת , בעוד שנה תביטי לאחור ,והנה הוא כלא היה. אנא ,אל תתחבטי בשאלות מייסרות ,כל מה שאת עוברת הינו טבעי,מתבקש וחלק אינטגראלי ממהלך חיינו. בהצלחה לך בהמשך הדרך.

../images/Emo12.gif

הדגש||"את בסה"כ נערונת מתבגרת"
ובמילים פשוטות - מה!!?!?!? לאהבה אין שום קשר לגיל. אהבה קשור ללב שמרגיש לב. בין אם היא נערונת מתגברת ובין אם היא אשה בגילאי העמידה, אהבתן יכולה להיות זהה בעוצמתה. התשובה שלך מזלזלת ופסולה לחלוטין!

dance of life

New member
תודה על התגובות

ו.. סקרלט, תודה שאמרת מה שאני חשבתי ולא היה לי האומץ להגיד אינני סתם מתבגרת (למען השם 18 זה כבר לא בגדר התבגרות. ואם כן, אז גם גיל 80 זה בגדר התבגרות.. כל החיים אנחנו מתבגרים) ואהבה לא נמדדת במספרים, בנסיון או בגיל תודה סקרלט (אחח יש לך שם מדהים של דמות מדהימה!)

גישתך חסרת בגרות לחלוטין.....

לקום ולפסול וגם "לחלוטין" תשובה של בן אנוש אחר ,אינה מעידה על בגרות. בכל מקרה ,לו תנסי לחדור לעימקי נשמתך ולו ניחנת במעט ביקורת עצמית בונה ,אני משוכנע כי את תסכימי עם עיקרי תגובתי "לנערונת המתבגרת". אך עקב תגובתך לעיל אינני מפתח שום תקוות להארה רוחנית כל שהיא אצלך.

SUZ76

New member
אל תלכי לפי הלב

תקשיבי לקול שבתוכך,הוא תמיד האמת .

לדעתי איפשהו ברנש צודק...

זה חלק מגיל ההתבגרות, אהבה העיברת הזאת, שאני עצמי, אפילו לא יכולתי להבדיל בין אהבה של התבגרות לאובססיה.. כל אופן, הרבה פה חסר... אמרת שהוא "הרבה יותר מבוגר" בן כמה הוא??? את אומרת שאתם לא נפגשים בקושי מדברים, ויש הרבה קצרים ומריבות... איך זה מסתדר, כל כמה זמן? כל אופן, לא משנה כמה את אוהבת את הבנדם, את צריכה לעשות מה שטוב לך, ואם לא טוב לך איתו, ואם את כל הזמן רק מקווה לטוב יותר, אל תמשיכי לחכות יותר מידיי כי יכול להיות שזה בכלל לא יגיע...

לנרקומנית.......שמחתי למצוא

צדיקה אחת בסדום,בדמותך. סוף סוף נמצאה לה אחת שאינה מתחסדת!!!!....חסרת כל צביעות מעושה כל לחיי לך.

Sukit

New member
היי! גם אני בת 18

אה... מה נשמע? טוב... תראי... פתאום נגמרו לי הרעיונות. אם יש אהבה אז יש בסיס לקשר... תנסו לפתח את זה..... להתגבר על המכשולים. אני עייפה... הולכת לישון... ביי ביי :)

למעלה