אפשר להצטרף? יש מקום?

43412

New member
אפשר להצטרף? יש מקום?

אהלן, בחודש הבא אני נוחת בלוס אנגלס (אני והאופניים). בילתי כבר תקופה בארה"ב, ככה שאני בקיא היטב בכל מה שקשור למגורים בארה"ב. הנקודה היא שבפעם הקודמת הייתי שייך לפורום "משפחות בחו"ל". אז תכלס איפה מתחילים (תרתי משמע) בלוס אנגלס? אני הולך לעבוד בוואלי (זה עם המזג אוויר המגעיל והזיהום אוויר) ולא בא לי לבלות שעתיים ביום על הכבישים. כמו כן, אני שומר שבת וכשרות והייתי שמח לשכור באזור שאני לא אצטרך לתפס על הקירות בשבת. האם יש מקומות בהם חברה (ישראלים/יהודים) מארגנים ארוחות שבת משותפות? שמתי לב באחת ההודעות שיש ארוע של מוסיקה ישראלית בקפה באזל, כך שאני מבין שזאת נקודת מפגש ישראלית, האם יש עוד נקודות מרכזיות בוואלי/בעיר? בשלב ראשון אני מתכוון להיות ב extennded stay ב Woodland hill זה במרחק הליכה מבית כנסת, הצעות/רעיונות נוספים התקבלו בברכה. שבת שלום לכולם

Vdrums

New member
תחליף את האופניים לאוטו...

אלא אם אתה בכושר ממש טוב
ברוך הבא לLA.

43412

New member
אופניים לסופשבוע וערב

מצטער שאני מחמיץ את הההופעה הקרובה שלך, אבל בטח יהיו עוד. הכושר פחות מדאיגג אותי, יותר מפחיד לנסוע באופניים על הכבישים. אין לי בעיה לנסוע 20-30 מייל (באופניים) לעבודה בתנאי שיש מקלחת.

43412

New member
גם אני, אבל מה?

ובכלל ראיתי שאני צריך להמתין כמה שנים בתור בשבילך

Chinita

New member
הכל עניין של פרוטקציות../images/Emo98.gif

ואני בכלל חושבת שצריך לבקש ג'קוזי להרגעת השרירים אחרי נסיעה שכזאת

43412

New member
אין בעיה

הג'קוזי עלי, רק תגידי איפה קובעים

43412

New member
קודם מפעילים את השרירים

שיהי את מה להרגיע

Chinita

New member
תראה תשמע...

אצלי השרירים כבר מזמן התפטרו... אבל מאחר שהטמפרמנט הוא גבוה מן הרגיל, הרגעה תמיד נדרשת

למעלה