אפשר להצטרף ל -
?

אפשר להצטרף ל - ../images/Emo82.gif ? ../images/Emo8.gif

שלום לכולם
וואו קצת קשה הצעד הראשון אפילו שאני יודעת שבינכם זה יהיה כל כך פשוט להסיר את השריון של רק להתבונן עם זה על הפורום ועם זה בתוכי , הרבה זמן אני קוראת את הפורום הזה נהנית ולומדת המון ולפני שאני יסתכל על הדברים מפנים אני רק רוצה להגיד לכם שמבחוץ יש פה את הכל...רצינות , הומור, אהבה, קבלה ואפילו הגנה על יושבי הבית
ועם שכחתי משהו תמיד אפשר להוסיף בהמשך
שהיי לכם יום מקסים

תודה מיכל את מקסימה ...

ומכל מלמדי השכלתי.........וממך למדתי רבות שיהיה לך כיף של אחרה"צ

Jerald_Admonds

New member
גם לי מותר להגיד ברוכה הבאה?

אוקי:) אז ברוכה הבאה! מת על השם שלך... באהבה שי

מותר ומותר ../images/Emo13.gif

איזה כיף לי .....היו לי הרבה דיבורים עם עצמי לפני שמחה שאני פה
תודה שי ובקשר לשם מישהיא העירה לי בעבר ושאלה שמת לב לכנוי שבחרת ? זה בדיוק מה שאת עושה היום... ורק אז בעצם נפל "האסימון" מי מה ולמה בחרתי בכינוי הזה

Jerald_Admonds

New member
נעים להכיר אותך..

אני הצופה:)... לפחות אחד מהם, יש לשמות שלנו הרבה במשותף.. באהבה,שי.

Jerald_Admonds

New member
האם השם שלך

מייצג את המהות הקבועה שלך? המהות המשתנה שלך? או משהו אחר בכלל...? :) ומאיפה את אם יורשה לי לשאול.. באהבה שי.

הכינוי שלי הוא כרגע

הדרך של השנוי שלי , אם זה התבוננות פנימה או התבוננות החוצה לצורך לימודים מעין "עצירה, התבוננות הפנמה והמשך " זה הכרגע נמשך כבר שנה ומעלה עד מתי אני לא יודעת בסופו של דבר יגיע השנוי ואיתו בטח גם הכנוי. אני מהמרכז ומותר לשאול הכל

בקיצור כן ../images/Emo13.gif חה חה

רגע , רגע רק צעדתי צעד אחד שלקח לי משהו כמו חודש
אני עושה צעדים איטיים אבל בטוחים ........אולי בעתיד אני יוכל לעשות צעד נוסף
תודה על ההזמנה שי

Jerald_Admonds

New member
טוף החלטה שלך..

:) אבל אל תשכחי שאנחנו לא נושכים.. רובנו לפחות אני.. רק בארועים מיוחדים, ואנשים מיוחדים.. אוקי אז בקיצור אנחנו לא נושכים..... יותר מידי:) חח באהבה שי.

אני בטוחה שהרשימה

עדיין ארוכה על רשעות לא חשבתי
כנראה שזה הלך לאיבוד בין כל ההודעות כמו
תודה מיתר

ברוכה הבאה!!!! איזה כיף!!!!! ../images/Emo39.gif

כל הזמן היית כאן ואפילו לא הרגשנו... את מקסימה. אהבתי מאוד את ההודעה שלך ואת ההתבוננות שאכן השתמעה ממנה, בכמויות נדיבות. כל הכבוד לך - מעריץ אותך!!!!! שלך באהבה בן

למעלה