אפשר להצטרף? (קצת ארוך)

mickiy11

New member
אפשר להצטרף? (קצת ארוך)

שלום לכולם ! אז ככה: שמונה חודשים לאחר לידה (שניה),את ההריון התחלתי במשקל של 60 קילו ( אני 1.50 מ') וגם זה אחרי חודשיים בחדר כושר יום יום בהם הצלחתי להוריד 3 מ-8 הקילו שעליתי לאחר הלידה הראשונה (בהריון עצמו עליתי רק 8 קילו) בגלל זלילת שוקולדים(גם את ההריון הראשוןהתחלתי בעודף של כ-8 קילו)בהריון השני עליתי רק 5 קילו ולאחר הלידה ירדתי ל-58 קילו שזה פחות ממה שהייתי כשנכנסתי להריון, אבל לאט לאט אני עולה במשקל והחלטתי להתאפס על עצמי ולהתחיל לשמור ולאכול נכון. אז הורדתי את העוגיות עם הקפה של הבוקר וגם את הקולה של ארוחת הערב ואפילו התחלתי להתאמן בבית (תתפלאו מה שאפשר להוריד מהאינטרנט)ובשבוע הבא כשהבעל יחזור מנסיעת עסקים אני גם נרשמת לחדר כושר. יש לי רק בעיה אחת: אני חיה באיטליה ומשום רוב המוצרים פה לא מציינים ערך תזונתי כך שקשה לי לעקוב אחרי הקלוריות , כמו כן לאחר סיבוב ארוך בסופר נוכחתי לגלות שהגבינות הלבנות פה מאוד שמנות( הכי רזה שמצאתי היתה 11% שומן וגם לחם קל אין פה . אז מה אני עושה ? נמנעת מגבינות לבנות אוכלת רק פריכיות אורז . אז יש לכן עיצות?
 

טיפוטף

New member
זה נכון, הגבינות באיטליה מאוד שמנות

וגם בספרד, בשוויץ, בהולנד... אני אתן לך טיפ (פינת האומלטה) - הבנתי כבר מזמן, שמנסיעות לחו"ל אחזור עם כמה קילוגרמים לא רצויים (ואפילו חצ'קונים על הפנים), הודות לארוחות הבוקר במלונות. אז במקום לחפש גבינות רזות (שאין), אני פשוט שמה יוגורט על הלחם... פשוט תהפכי את היוגורט לתחליף גבינה - בסלט, בתור מטבל לירקות ולמריחה על הלחם או שפשוט תאכלי יוגורט במקום גבינה ועל הלחם תמרחי משהו אחר. לגבי לחם קל, היות ואין לו "באמת" פחות קלוריות עבור אותה יחידת משקל בהשוואה ללחם מלא אחר, אלא הוא פשוט קל יותר (כלומר מנופח, מותפח יותר), תצטרכי להסתפק בפחות פרוסות של לחם. אולי תנסי לפרוס דק יותר. דרך אגב, הייתי לא מזמן בלונדון והיתה שם חנות טבע ענקית, עם כל מה שאין להם בסופר (ואצלנו כן שוכן בסופרמרקטים הרגילים). בוודאי יש גם באיטליה חנויות כאלה.
 

מיהדר

New member
לעשות דיאטה באיטליה, נשמע לי משימה

בלתי אפשרית...עם כל הפסטה, הפיצות והאוכל הנפלא. אבל בכל זאת, לאיטלקים יש מודעות מאוד גבוהה, כשהיינו באיטליה לפני כמה שנים נדהמתי לראות כמה כולם רזים, מטופחים ומוקפדים. אני מניחה שתוכלי לברר, אולי אפילו דרך האינטרנט, כיצד הם מסמנים בכל זאת את המזון שלהם (באוסטרליה לדוגמא יש סימון תזנותי שונה מבארץ, לקח לי חודשיים לפצח את הנוסחה עד אז זללתי כמו משוגעת). בכל אופן, גם ללא סימון תזונתי, את יכולה להרבות באכילה של פירות וירקות, להוריד פחמימות ולהוסיף חלבונים - ביצה קשה, עוף, דגים, טונה במים). לאכול קורנפלקס לא ממותק, חלב רזה. להחליף שתייה ממותקת במים מינרליים, או כל דבר אחר . וכמובן - להוסיף פעילות גופנית. בטוחה שרק עם הדברים האלה תהייה לך התחלה מצוינת. בהצלחה - Cio!
 
למעלה