אפשר להצטרף?

מצב
הנושא נעול.
אפשר להצטרף? ../images/Emo13.gif

אפשר להצטרף?

שלום, אני אמא לילד מקסים בן 7 חודשים, אחרי טיפולי הפרייה חוץ גופית ומיקרומניפולציה. אני ובעלי תכננו להמתין עם התוכניות להרחבת המשפחה לגיל שנה, אבל הגזירות החדשות דחפו אותנו להקדים, וכבר בקרוב אני מתכוונת להיכנס למסלול הכואב והנורא הזה בתקווה להביא אח/ות (רצוי אחות
) לבני הראשון. האם יש כאן עוד מישהי שנכנסה לטיפולים כשהילד הראשון כל כך צעיר? אני זקוקה לתמיכה ועידוד להחלטה שלי תודה, אורנג'דה1

פנינהט

New member
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אפשר להצטרף?

שלום, אני אמא לילד מקסים בן 7 חודשים, אחרי טיפולי הפרייה חוץ גופית ומיקרומניפולציה. אני ובעלי תכננו להמתין עם התוכניות להרחבת המשפחה לגיל שנה, אבל הגזירות החדשות דחפו אותנו להקדים, וכבר בקרוב אני מתכוונת להיכנס למסלול הכואב והנורא הזה בתקווה להביא אח/ות (רצוי אחות
) לבני הראשון. האם יש כאן עוד מישהי שנכנסה לטיפולים כשהילד הראשון כל כך צעיר? אני זקוקה לתמיכה ועידוד להחלטה שלי תודה, אורנג'דה1
שלום לך וברוכה הבאה

יש לי תאומים בני שנתיים וחצי כמעט והתכנונים שלי היו לחכות עד לפחות שהם יהיו בני שלוש וחצי או ארבע כדי לחזור לזה אבל גם אני חוששת מהגזירות וחזרתי לזה מהר ופשוט מקווה להקלט להריון כמה שיותר מהר. לדעתי אין לך הרבה בררה (אם את רוצה עוד ילדים) אז פשוט תכיני מראש את בעלך או ההורים או כל מי שיכול לעזור שאת תיהיה יותר זקוקה להם עכשיו. והכי חשוב שיהיה בהצלחה.

Mרוצה

New member
ברוכה המצטרפת, אורנג'דה1

אפשר להצטרף?

ברוכה המצטרפת, אורנג'דה1
אכן, את לא הראשונה שמחליטה להקדים את החזרה לטיפולים מפחד הגזירות. בשבועות האחרונים, מאז פרסום הקיצוצים המתוכננים נהייה ממש גל של חוזרות לטיפולים, כולל כאלה כמוך, שילדו לא מזמן. כמה עצוב שזה המצב. גם ככה אנחנו, מטופלי הפוריות, לא יכולים להנות מ"תכנון המשפחה" ולא תמצאי כאן דיונים על "הפער האידיאלי" בין הילדים, אז באו הגזירות האלה וטרפו עוד יותר את הקלפים. בדיוק בשל כך הקימו חברינו לפורומי הפוריות השונים כאן בתפוז את מטה המאבק "הזכות להורות" וכולנו התגייסנו למאמץ לבטל את רוע הגזירה. את מוזמנת להצטרף. בכל אופן, אנחנו כאן איתך, ננסה לעזור לך לעבור את התקופה הלא קלה של הטיפולים שלפנייך ונשמח מאוד לגרש אותך מכאן לפורום "הריון לאחר טיפולים".

העין ה 3

New member
ברוכה הבאה!

אפשר להצטרף?

ברוכה הבאה!
למרבה האירוניה, הרבה יותר קל לחזור לטיפולים עם ילד בן 7 חודשים מאשר עם ילד בן שנה+. לשאלתך, אני חזרתי לטיפולים כשעידן היה בן 4 חודשים, וגם זה רק בגלל שהרופא לא הרשה לי קודם
. עכשיו הוא כבר בן שנתיים וחודשיים ואני עדיין בטיפולים
. כשהוא היה תינוק, היה יותר קל להרים אותו, לא היה צורך לרוץ אחריו ובעיקר הוא לא עשה "דווקא". כיום, אני צריכה לרדוף אחריו, להכנע לכל השגעונות שלו, והשבוע, למשל, למרות שהסברתי לו שהרופא אמר שאני צריכה לנוח ושכואבת לי הבטן, הוא החליט לבדוק מה יקרה אם הוא יקפוץ לי על הבטן (אני אחרי החזרה). מאחלת לך שתכנסי להריון עוד לפני שהוא יתחיל ללכת... (יש כאלה שמתחילים ללכת ב-9-10 חודשים).

תודה רבה לכן

ברוכה הבאה!
למרבה האירוניה, הרבה יותר קל לחזור לטיפולים עם ילד בן 7 חודשים מאשר עם ילד בן שנה+. לשאלתך, אני חזרתי לטיפולים כשעידן היה בן 4 חודשים, וגם זה רק בגלל שהרופא לא הרשה לי קודם
. עכשיו הוא כבר בן שנתיים וחודשיים ואני עדיין בטיפולים
. כשהוא היה תינוק, היה יותר קל להרים אותו, לא היה צורך לרוץ אחריו ובעיקר הוא לא עשה "דווקא". כיום, אני צריכה לרדוף אחריו, להכנע לכל השגעונות שלו, והשבוע, למשל, למרות שהסברתי לו שהרופא אמר שאני צריכה לנוח ושכואבת לי הבטן, הוא החליט לבדוק מה יקרה אם הוא יקפוץ לי על הבטן (אני אחרי החזרה). מאחלת לך שתכנסי להריון עוד לפני שהוא יתחיל ללכת... (יש כאלה שמתחילים ללכת ב-9-10 חודשים).
תודה רבה לכן
אתן מחזקות את החלטתי. זה לא יהיה קל, והפעם אני מתכוונת לשמור את זה לעצמי, ולא להגיע שוב לאותה סיטואציה שכל העולם ואשתו ידעו מתי אני מבייצת ומתי קיבלתי מחזור. אני יודעת שקשה לשמור בבטן, אבל לא מסוגלת לעבור שוב את כל התהליך בכזאת עוצמה, ומקווה שהפעם זה יהיה קל יותר (תזכירו לי שוב כשאהיה בתוך זה...) בינתיים אני מחכה לפגישה עם הרופא, וכנראה שאצטרך להפסיק מייד להניק את בני
חבל לי, אבל אם הוא רוצה אחות, כדאי שאזדרז תודה שוב

ושאלה לגבי מחזור

תודה רבה לכן
אתן מחזקות את החלטתי. זה לא יהיה קל, והפעם אני מתכוונת לשמור את זה לעצמי, ולא להגיע שוב לאותה סיטואציה שכל העולם ואשתו ידעו מתי אני מבייצת ומתי קיבלתי מחזור. אני יודעת שקשה לשמור בבטן, אבל לא מסוגלת לעבור שוב את כל התהליך בכזאת עוצמה, ומקווה שהפעם זה יהיה קל יותר (תזכירו לי שוב כשאהיה בתוך זה...) בינתיים אני מחכה לפגישה עם הרופא, וכנראה שאצטרך להפסיק מייד להניק את בני
חבל לי, אבל אם הוא רוצה אחות, כדאי שאזדרז תודה שוב
ושאלה לגבי מחזור
בגלל שאני מיניקה עוד לא קיבלתי מחזור. האם אני חייבת לחכות למחזור שישוב לפני תחילת הטיפולים, או שאפשר לעשות משהו בעניין? (וכן, אני יודעת שאני חייבת להפסיק להניק לפני הזריקות)

אמאלה2

New member
קודם כל ברוכה הבאה

ושאלה לגבי מחזור
בגלל שאני מיניקה עוד לא קיבלתי מחזור. האם אני חייבת לחכות למחזור שישוב לפני תחילת הטיפולים, או שאפשר לעשות משהו בעניין? (וכן, אני יודעת שאני חייבת להפסיק להניק לפני הזריקות)
קודם כל ברוכה הבאה
והלוואי שהדרך שלך תהיה קצרצרה. אם הבנתי נכון שאלת אם אפשר להקדים את המחזור ולא לחכות שיגיע באופן טבעי. אז בעיקרון אפשר לקחת ארגסט (כדור קטן ולא מאיים
) במשך חמישה ימים שלאחריהם מופיע המחזור.

אני חזרתי ל IVF כשהילדה היתה בת שנה

אפשר להצטרף?

אני חזרתי ל IVF כשהילדה היתה בת שנה
ואפילו הפסקתי להניק לכבוד זה...

ע נ ב ל 2

New member
בהצלחה...כל הכבוד על ההחלטה

אפשר להצטרף?

בהצלחה...כל הכבוד על ההחלטה
הבת שלי בת שנה וחצי ועדיין קשה לי להכנס למסלול הטיפולים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה