אפשר להצטרף? ../images/Emo140.gif
איזה יופי - בכלל לא ידעתי שיש פורום כזה, עד שראיתי את החתימה החדשה של מעין (אני מציצה בפורום הריון)... אז גם אנחנו מנסים (כמה מפתיע
), ומחזיקים אצבעות חזק חזק שהחודש זה קרה (למה אין בדיקת הריון שמראה תוצאות רבע שעה אחרי ההפריה?). הסיפור שלנו קצת עצוב: בספטמבר האחרון, אחרי שנה שלמה של נסיונות, ועם הפניה לרופא פוריות בכיס, פתאום ראיתי את הפס השני המיוחל. עברו עלינו שלושה חודשים של התרגשות גדולה, אבל בסקירה המוקדמת (אצל תדמור, בי-ם, מאוד מאוד מומלץ) התגלתה בעיה אצל העוברית, והיינו צריכים לבצע גרידה. היה - ועדיין - קשה מאוד (לא פיזית), והיום אנחנו בערך שלושה וחצי חודשים אחרי. קיבלתי כבר מחזור ראשון, ששה שבועות אחרי (הרופאה אמרה שאסור להתחיל לנסות שוב עד שמקבלים), ועוד מחזור אחד אח"כ, שאותו כ"כ קיויתי כבר לא לקבל. ועכשיו כמעט נגמר עוד חודש, ואני מנסה לא לפתח יותר מדי תקוות (למרות שיש כל מיני סימנים מוזרים - ואולי אני מדמיינת???). בקיצור, עד אמצע השבוע הבא אין לי אפילו טעם לעשות בדיקה ביתית (מוקדם מדי), והזמן מעולם לא זחל לאט יותר... אה, ויש לי גם שאלה: בשבוע הבא יש לי תור לרופאה שלי, שהיא בד"כ מאוד מאוד שאננה. השאלה היא האם לבקש ממנה להתחיל לברר אם יש איזושהי בעיה (אני ממש לא מוכנה שזה ייקח עכשיו עוד שנה) - אני מדברת על הבדיקות הבסיסיות, ועד כמה שאני זוכרת עשו לי כבר פרופיל הורמונלי (את בעלי עדיין לא בדקו). ואולי עדיף לא להתעסק עם זה יותר מדי (שזה, כמובן, יפה בתאוריה...)? מה דעתכן? כל זה בהנחה שעד השבוע הבא לא יופיעו שני הפסים הכחלחלים...
איזה יופי - בכלל לא ידעתי שיש פורום כזה, עד שראיתי את החתימה החדשה של מעין (אני מציצה בפורום הריון)... אז גם אנחנו מנסים (כמה מפתיע
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)