אפשר להצטרף

colargolet

New member
אפשר להצטרף ../images/Emo9.gif

אמנם כבר 4 חודשים אחרי הלידה, אבל פתאום תפסתי את עצמי. עליתי מעט מאוד בתקופת ההריון (13 או 12 קילו, שזה נחשב יפה ולפי העקומות בכלל נחשב ממוצע), אבל משום מה, ובאורח פלא נשארתי כמעט עם כל הקילוגרמים האלה אחרי הלידה (טוב, נו, טל שקלה בסה"כ 2 קילו
), וגם היום, 4 חודשים אחרי, יש לי עוד 5-6 קילו להוריד. איכשהו, המחוג של המשקל לא מראה איזושהי תזוזה כלפי מטה (לא שאני מנסה להזיז אותו בכלל), והיום החלטתי שזהו. די. נשבר לי. נמאס לי להיות מוזנחת. מאז הלידה יש לי זוג אחד בלבד של מכנסיים שעולה עליי (לא סופרת בגדי הריון). השיער שלי נראה נורא. אני שונאת להסתכל על עצמי במראה, וכשאני רואה תמונות שלי עם התינוקת המקסימה שלי בא לי למות מרוב סנטרים. וגם נמאס לי לאכול בלי חשבון במין שכנוע עצמי מטופש שכזה ש"אם אני מניקה, אז אני מוציאה המון קלוריות, ומותר". בקיצור, רוצה לקחת את עצמי בידיים, אבל אין לי את האנרגיות לזה. כל הזמן מתחשק לי מתוקים (ולא הייתי ככה פעם) ואין לי זמן להשקיע בארוחות בריאות. אז מה עושים?

דונתלה

New member
גם אני

השמנתי 13,14 ק"ג ולהפתעתי אחרי הלידה בקושי ירד משהו (גם בני נולד קטן) , מבאס נורא ,אמרו לי שאהיה סבלנית כי עברו רק חודשים ,אני מקווה בנתיים אני משתדלת לעשות קצת ספורט...לא שיש לי כח כ"כ מה עושים? בטח לא מתבאסים...

דונתלה

New member
אגב

אולי תלכי להסתפר או משהו כזה ,זה קצת יעודד אותך ויתן לך מוטיבציה

אורלי14

New member
מה עושים? - פשוט עושים!!!

והצעד הראשון החכם שלך הוא להיכנס לכאן. ברוכה הבאה!!! אנחנו כאן לשמוע מה את מתכוננת לעשות, מה קל לך ואיך את רוצה לבצע!!

חן123

New member
תראי, רישמית זה נכון

שורפים לא מעט בהנקה. זה מאפשר תוספת של כ 500 קלוריות ליום. הבעיה היא שבד"כ אנחנו "מפצים" את עצמנו בהרבה יותר. אני מציעה לך לקרוא את המאמר של טובה קראוזה על חטיפים בריאים בהנקה (בקשורי הפורום, תחת - תזונה בהנקה). ו... בנתיים להתחיל לטפח את עצמך (שיער וכו') גם להרגשה וגם זה עשוי לדחוף במוטיבציה)

למעלה