אפשר להצטרף?! שלום אני עדן בת 17 ואווהבתת מאוד את מועדון לילה ולא מבינה מה הבעיה של כולם נגד מיה
ע עדנונית New member 16/6/06 #1 אפשר להצטרף?!../images/Emo9.gif שלום אני עדן בת 17 ואווהבתת מאוד את מועדון לילה ולא מבינה מה הבעיה של כולם נגד מיה
אפשר להצטרף?!../images/Emo9.gif שלום אני עדן בת 17 ואווהבתת מאוד את מועדון לילה ולא מבינה מה הבעיה של כולם נגד מיה
0 0ליוש0 New member 16/6/06 #4 ברוכה הבאה... מה יש לכולם נגד מיה?.. אני דווקא אוהבת אותה..מי אמר מדו נגדה?
ע עדנונית New member 16/6/06 #5 ראיתי גם ברייטינג וגם בפנאי פלוס ביקורות נגדה כיאלו שהיא יותרמ ידי קופצנית ושתוריד כבר הילוך ומהר ואני דווקא דייי אוהבת אותה!
ראיתי גם ברייטינג וגם בפנאי פלוס ביקורות נגדה כיאלו שהיא יותרמ ידי קופצנית ושתוריד כבר הילוך ומהר ואני דווקא דייי אוהבת אותה!
מ מ א מ י2 New member 16/6/06 #8 ברוכה המצטרפת! ../images/Emo219.gif נדמה לי שאת מכירה אותי מפורום הפיג'מות! לאמשנה-אני לוטן! ברוכה! תגידי,למה את מלא זמן לא בפי'מות?
ברוכה המצטרפת! ../images/Emo219.gif נדמה לי שאת מכירה אותי מפורום הפיג'מות! לאמשנה-אני לוטן! ברוכה! תגידי,למה את מלא זמן לא בפי'מות?