אפשר להצטרף?

klapim

New member
אפשר להצטרף?

שלום לכם אני פתחתי תניק שלי,לא לכבודכם,אני בניק הנל מיום הראשון ששלי בתפוז יותר מ10 אני מאד אוהב לשחק פוקר, המצב שיש היום בישראל בהקשר לפוקר מקומם אותי מאד ציפיתי לראות אם כתבתם משהן ,אתם דנים בזה? יוק ומה המצב בישראל? ישראל הפכה למדינה מצורעת בהקשר לפוקר,אסור לשחק תמשחק בארץ. אסרו לקיים טורניר אתרי פוקר בעולם מחרימים ישראלים אין אפשרות להפקיד כסף נטטלר חסום מאני בוקר חסום כרטיסי אשראי חסומים להפקדה אז נכון אולי יש אפשרות לעקוף אם קונים כרטיסים מסוימים אבל מדוע זה צריך להיות המצב ככה? מדוע רק בישראל? פניתי לחברי כנסת,ולא קבלתי תשובה אם בגצ פסק מה שפסק כנראה שאין מה לעשות הרבה לסיום,אם בכל זאת משהו יודע על אתרים שבו אפשר לשחק פוקר על כסף אמיתי בלי לקנות כרטיס מיוחד אשמח לשמוע. קלפים.

modz0r

New member
כמובן שאפשר

כל הנושא של פוקר בארץ בעייתי מאוד, כמו שאני מניח שאתה יודע. יש לא מעט ארגונים שמנסים לגרום למדינה להבין שלא מדובר במשחק מזל, אלא משחק שהיכולת קובעת בו את המנצח יותר מהמזל, ואין הצלחה. לדעתי הדרך היחידה כרגע לגרום לזה שיהיה מותר לשחק פוקר, ושיהיו טורנירים גדולים בארץ, היא לגרום למועצה להסדר ההימורים בספורט להתעניין בפוקר, ושהם ירימו טורניר.

klapim

New member
חח איך הם ימירו טורניר

שהמשטרה טוענת שזה משחק לא חוקי?

klapim

New member
דבר אחד כבר יצא טוב מהפורום

יש פירסומת לרמי ואני מת על המשחק הזה רק חבל שלא מסתדר ככ טוב עם המחשב ווהוראות

modz0r

New member
כמו שיש לוטו, טוטו ווינר, חיש גד, ופיס

אם את תקים חברה שעושה את אחד מהדברים האלו, יעצרו אותך. כשהמדינה עושה את זה (המוצעה להסדר ההימורים ו\או מפעל הפיס), זה "חוקי", ולכן מותר להמר. כמה עצוב שדווקא דברים שהם הימור נטו מרשים, ודברים שכולם מסכימים שיש אלמנט של ידע (גם אלו שטוענים שזה בעיקר מזל), אוסרים.

למעלה