אפשר להצטרף?

Lela

New member
אפשר להצטרף?

בתור משתתפת די סמויה בפורום הריון ולידה (כתבתי פה ושם מספר הודעות, אבל קראתי כמעט יום יום מה התחדש בפורום) אני אציג את עצמי גם כאן. אמא של בן בן ה-4 ושני בת ה- חודש וחצי. העליתי בהריון בערך 8 ק"ג, ו-4 ירדו תוך שבוע מהלידה. אבל... ההנקההגרמה לי לרצון בלתי מוסבר למתוק, ועליתי שני קילו, עד שהחלטתי שאני חייבת דיאטה. אז... לפני שבוע בדיוק התחלתי בדיאטת הלחם וירדתי 3 קילו בשבוע אחד. מה שמשאיר לי עוד 3 קילו כדי להגיע למשקל של לפני ההריון. אבל משם יש לי עוד 10-15 קילו לרדת כדי להיות מרוצה באמת. אז... מקווה שאצליח להתמיד בדיאטה, ומאחלת הצלחה לכל הבנות בדיאטות שלהן.

חן123

New member
בטח! ברוכה הבאה

בהתחלה כשקראץי לא הבנתי את הלחץ סה"כ 3 ק"ג, אבל אח"כ הבנתי. גם אני עם עודפים רבים והצלחתי להוריד את ההריון, עכשיו נישארו הק"ג מלפני... חן

yellowt

New member
היי ללה ,ספרי קצת על דיאטת הלחם.

מעניין אותי בתור אוהבת אמיתית של לחם איך יורדים 3 קג´ בשבוע ממשהו שמאד אוהבים. אשמח לשמוע ביי תותי

Lela

New member
דיאטת הלחם...

אז ככה... הדיאטה היא לפי הספר "לאכול לחם ולרזות" שם היא מסבירה את עקרונות הדיאטה. הדיאטה בנויה משני שלבים כשבשלב הראשון אוכלים בעיקר לחם, ובשלב השני אפשר להמיר בדברים אחרים. השלב הראשון: (הספר לא לידי עכשיו אז אני מעבירה בגדול מה שאני זוכרת... פירוט נוסף אני אוכל להעביר כשיהיה לידי את הספר) אוכלים ביום בין 8-12 פרוסות לחם קל (עדיף מחיטה מלאה) ירקות- ללא הגבלה ובכל צורה- אידוי, בישול, מרק, מוקפץ, טרי כמובן ממרח- מותר למרוח על הלחם כל ממרח חוץ מכמובן ריבה, שוקולד, חמאה , מרגרינה ומיונז, כשחשוב למרוח כמות קטנה, וכמו שאומרים בספר- לחם עם ממרח ולא ממרח עם לחם. לא לערבב ממרחים באותו כריך, חוץ מנניח פסטרמה (שנחשב ממרח) ומותר לערבב עם חרדל. ועל הכריך, הרבה ירקות. שלוש פעמים בשבוע מותר בארוחה אחת בשר או דגים- בכמות ללא הגבלה, ובאותו יום- מורידים 4 פרוסות לחם. שלוש פעמים בשבוע מותר ביצה. פרי אחד בכל יום יוגורט אחד ביום. שתיה- הרבה שתיה כשקפה לא נחשב שתיה ומותר עד שלוש קפה ביום. חלב- מותר כוס חלב אחד ביום. זו פחות או יותר הדיאטה. אה.. חשוב מאוד... לאכול 6 ארוחות ביום, כל שלוש שעות, ולא לדלג על ארוחות. אם תרצי לשאול משהו... בבקשה... ובהצלחה לכולנו!

למעלה