אפשר להצטרף?

שגיגאיה

New member
אפשר להצטרף?

הי..את חלקכן אני מכירה באופן גלוי וחלקכן..סמוי מה שכן- עם כולכן אני מזדהה בקשיים ובשמחות. ולהצגה הרשמית- שמי שגית, יש לי בת בובה - איה כמעט בת שלוש וילדתי את גיא לפני ששה שבועות..היום התחלתי להרגיש שהתחלנו להתרגל לרעיון המשפחה המורחבת..מה לומר, לא קל !!! ורציתי גם להתייעץ.. אני מניקה את גיא, והחלטתי שאני רוצה לשלב בקבוק כלשהו..שאוב או רגיל(אני אצטרך לחזור לעבודה ל3 שבועות, כך שהוא חייב להתרגל למשהו) את איה שילבתי עם מטרנה וזה היה פתרון מצויין אבל הפעם..קצת יותר קשה לי עם ההחלטה(אצלה זה היה מכורח נסיבות..ובעיקר בגלל שההנקה בהתחלה היתה קצת יותר קשה ובטיפת חלב המליצו לי) הפעם אני מבינה בהנקה יותר, ומודעת לכל קפיצות הגדילה ולכל השלבים המתישים. אבל בכל זאת , לא תמיד אני נהנית בהנקה, קשה לי הבלעדיות, במיוחד כשאיה איתי. וההנקה המשולבת ממש זכורה לי לטובה(הנקתי כך 4 +חדשים) כמובן יש את האופציה של שאיבה..אבל אני חושבת שבמקום הנקה אני אצטרך לשאוב..ואז לא " הרווחתי" חופש(נכון הילד שלי מרוויח..אבל אנא אל תכעסו עלי..אני מאוד מאמינה באמא מאושרת=ילד מאושר)וגם השאיבה- לא נראית לי כל כך סימפטית..ואני מפחדת משוב גודש ודלקות..(שאבתי בשבוע הראשון..בגלל צהבת) בקיצור אני מבולבלת ואשמח לתגובות.

אפרת12

New member
ברוכה הבאה שגית ../images/Emo140.gif

נשמע לי שכבר ענית לעצמך, לא
... אני אישית לא חושבת שכל כך נורא לשלב, ואם את לא אוהבת שאיבות (אני עם איזושהי סריטה מוזרה - אני קצת הייתי מכורה לשאיבה) - אז למה להציק לעצמך

עדי 5

New member
שגית,ברוכה הבאה

אני משלבת הנקה ותוספת של חלב שאוב . לשמחתי יש לי משאבה מעולה ובציק אני מסיימת את הסיפור. עושה רושם שאת לא מתה לשאוב ולא נראה לי בכלל בעייתי לשלב תחליף חלב, תעשי מה שנוח לך בלי שום רגשות אשם. הבחירה שתעשי תיהיה טובה לגיא

פשושולה

New member
אני גם משלבת, הנקה עם מטרנה

בגלל שעדן הייתה מאושפזת שבועיים, ולא ינקה ולא אכלה כמעט (רק 10CC כל שעתיים בזונדה..) נוצרו לנו בעיות של השלמת הגדילה כשהשתחררנו מבית החוןלים. אחרי שבוע של יניקה נון-סטופ (הפסקות של 20 דקות לכל היותר כל שעתיים שלוש ככה...) כשאני הייתי כבר גמורה, הוספנו בקבוק של מטרנה, ובא לציונה הגואל. עכשיו אנחנו בערך 60% הנקה, 40% מטרנה. מה שמתחיק הוא שהילדה יודעת בדיוק מה היא רוצה, ודורשת מה שבא לה. לפעמים ציצ, ולפעמים רק בקבוק... קטעים איתה.

אני חשבתי לשלב תחליף

בזמן שאני בעבודה, כי אני לא מצליחה לשאוב, אבל שפעמיים נתתי לאריאל 20CC מטרנה והוא פלט אותם, החלטתי שאנסה לשאוב במשאבה אחרת. אני מקווה שזה יצליח.

פשושולה

New member
שלום יקירתי!(הייתי בטוחה שכבר כתבתי

את ההודעה הזו). לעדן דרך אגב, סימילאק עשה הרבה גזים. מטרנה עבדה הרבה יותר טוב.

ברוכה הבאה שגית!

ומזל טוב להולדת גיא
מצטרפת למציעות להפטר מרגשות האשם - זה בסדר לשלב מדי פעם בקבוק תחליף. גם אני עושה את זה, ואם היה לי ילד נוסף בבית בטח הייתי עושה זאת לעיתים יותר קרובות. שמירה על שפיות ללא ספק חשובה יותר מהנקה של 100%.

משוש30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אחרי גיל 6 שבועות כבר פוחתים מאד הסיכויים לבלבול פטמות אז אין בעייה לצרף בקבוק. במקומך הייתי מרגילה קודם לבקבוק ואם יש לך מישהו שיש לו משאבה הייתי מלווה אותה ובהתחלה נותנת בקבוק שאוב כדי לא לשנות לו גם את האחיזה וגם את הטעם בבת אחת. כשהוא יקח בקבוק בקלות תני לו תחליף

שגיגאיה

New member
תודה- זה מה שאעשה

אתחיל בשאוב..נראה איך הולך ומקסימום אעבור לתמל. תודה על קבלת הפנים

Arfilit

New member
אם את רוצה להמשיך להניק

עדיף שלא את תתני את הבקבוק. שתיה מבקבוק קלה יותר לתינוקות מאשר יניקה מציצי. תינוק שלומד שאמא נותנת בקבוק עלול לעשות שביתות הנקה ולדרוש רק בקבוק - וחבל על המלחמה.

Y Alice

New member
הי שגית

גם לי יש עוד ילדה בבית והחלב שלי לא משביע אותו. גם אני משלבת ונפטרתי מרגשות האשם. לאחר כל ארוחת ציצי הוא מקבל סימילאק והוא הרבה יותר רגוע כך.

גם אני בשלבת וזה נהדר!!!../images/Emo20.gif

שלום יקירה! ניב שלי אח לגיא נולד לפני חודש בדיוק את גיא הנקתי הנקה מלאה ועכשיו עם ניבון זה פשוט בלתי אפשרי כשיש ילד נוסף שרוצה את אמא וגוזל שרוצה כל היום ציצי, הייתי נורא מתוסכלת בהתחלה שניב יקבל תוספת פורמולה בגיל כל כך צעיר אבל מסתבר שהרבה נשים מוותרות מראש לחלוטין על הנקה בילד שני אז אם אנחנו נשאב ארוחה ביום ניתן פורמולה פעם ביום ובשאר היום נניק אף אחד לא יסבול מזה ואנחנו נשאר אמהות שפויות ומאושרות יותר!!!

למעלה