אפשר להצטרף ?

אמאעדי33

New member
אפשר להצטרף ?

שלום, אני אמא ל-3 ילדים. ילדתי את הילד האחרון שלי לפני 5 חודשים. התחלתי את ההריון עם עודף משקל ועליתי די הרבה. נכון לעכשיו אני צריכה להוריד 10 ק''ג. אף פעם לא הייתי רזה אך כרגע אני ממש מלאה ולמרות שאני אומרת לכולם שזה לא מפריע לי המצב לא בדיוק כך. אני מרגישה רעב מהר מאוד אחרי הארוחות. בשבועיים האחרונים אני מנסה להוריד את כל המתוקים (עוגיות) שהייתי רגילה לאכול. חברה שלי שכמוני אחרי לידה ועם עודף משקל כמוני פחות או יותר התחילה החודש לבקר אצל דיאטנית. היא אמרה לי מה עליה לאכול ולמרות שאני גם רוצה לקבל עזרה מדיאטנית אני לא אהיה מסוגלת לעמוד בתפריט כזה. העיניין הוא שברגע שאני מרגישה רעב ולא אוכלת הראש מתחיל לכאוב וההרגשה הכללית שלי לא טובה. מה אתם ממליצים לי לעשות ? אצלי רוב העודף באזור הבטן. האם יש באמת סיכוי בסופו של דבר להוריד את הכרס ? בתודה מראש על התשובות שלכם

liat ליאת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

כל אחת מתחילה מאיפה שהוא... ממליצה לך להחליט על מספר ארוחות ביום (גם פרי זאת ארוחה), ולאכול כ ל ו ם ביניהן. בכל ארוחה שיהיו הרבה ירקות(טריים-מבושלים), ותתחילי קודם כל מהם. תוכנית אוכל של דיאטנית היא מאוד אישית, לא רק קלוריות, וסביר שלא יתאים לך לקחת תוכנית מחברה. שיהיה
וספרי לנו מה קורה

תמיכה יש לך מאיתנו אבל הרכבת

תפריט אישית מתבססת עלייך ועל ההרגלים שלך ועל הצרכים שלך. בהצלחה בהשלת המיותרים.

למעלה