אפשר להצטרף?

מצב
הנושא נעול.

אנונה11

New member
אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?
הוזמנתי לכאן אחרי ששאלתי בפורום פוריות על כמיהה לילד נוסף אחרי טיפול פוריות ראשון. ואחרי דפדוף כאן קבלתי תשובה על השאלה.
אז אני רוצה להתחיל קודם בברכת הצלחה לכולן! ולספר לכם שלנו יש כבר בן אחד בן שנתיים וחצי שהגיע לעולם מאוד מאוד בקלות. וכשהחלטנו מזמן שאנחנו רוצים עוד אחד אז לא מיהרנו וכל פעם דחינו את ההחלטה עוד קצת בגלל איזה סיבה מטומטמת. ועכשיו אנחנו אחרי 8 חודשים של נסיונות כושלים גילינו שזה לא הולך להיות קל כמו בפעם הראשונה. היום אחרי הנסיון שיש לי אני יודעת שהפעם אני רוצה ישר תאומים! למרות הידיעה שזה לא קל. בכל מקרה אני כבר חושבת על הסיבוב הבא כלומר אם לא יהיו תאומים אז על הילד השלישי אנחנו נתחיל לעבוד מאוד מהר. מאוד עודד אותי לראות שטיפולי פריון בילד אחד לא שוברים את רוח המלחמה ואת הכמיהה ליד נוסף.

שמחה שהצצת והחלטת להשאר

אפשר להצטרף?
הוזמנתי לכאן אחרי ששאלתי בפורום פוריות על כמיהה לילד נוסף אחרי טיפול פוריות ראשון. ואחרי דפדוף כאן קבלתי תשובה על השאלה.
אז אני רוצה להתחיל קודם בברכת הצלחה לכולן! ולספר לכם שלנו יש כבר בן אחד בן שנתיים וחצי שהגיע לעולם מאוד מאוד בקלות. וכשהחלטנו מזמן שאנחנו רוצים עוד אחד אז לא מיהרנו וכל פעם דחינו את ההחלטה עוד קצת בגלל איזה סיבה מטומטמת. ועכשיו אנחנו אחרי 8 חודשים של נסיונות כושלים גילינו שזה לא הולך להיות קל כמו בפעם הראשונה. היום אחרי הנסיון שיש לי אני יודעת שהפעם אני רוצה ישר תאומים! למרות הידיעה שזה לא קל. בכל מקרה אני כבר חושבת על הסיבוב הבא כלומר אם לא יהיו תאומים אז על הילד השלישי אנחנו נתחיל לעבוד מאוד מהר. מאוד עודד אותי לראות שטיפולי פריון בילד אחד לא שוברים את רוח המלחמה ואת הכמיהה ליד נוסף.
שמחה שהצצת והחלטת להשאר
טיפולי פריון לילד ראשון לחלוטין לא שוברים את רוח הלחימה. להפך, כשרואים את התוצאה לנגד העינים, יודעים שהכל מתגמד וששווה לנסות שוב. אנחנו הפוכות, לי יש תאומות מהפעם הקודמת ועכשיו אני רוצה רק עוד אחד

כנראה שכולן בחופש היום. שקט פה

שמחה שהצצת והחלטת להשאר
טיפולי פריון לילד ראשון לחלוטין לא שוברים את רוח הלחימה. להפך, כשרואים את התוצאה לנגד העינים, יודעים שהכל מתגמד וששווה לנסות שוב. אנחנו הפוכות, לי יש תאומות מהפעם הקודמת ועכשיו אני רוצה רק עוד אחד
כנראה שכולן בחופש היום. שקט פה

העין ה 3

New member
ברוכה הבאה ולזמן קצר

אפשר להצטרף?
ברוכה הבאה ולזמן קצר
זה בדרך כלל המשפט של תמי, אבל מכיוון שהיא ויתרה עליו הפעם, החלטתי להשתמש בו במקומה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ורדה, גרמת לי לצחוק על

ברוכה הבאה ולזמן קצר
זה בדרך כלל המשפט של תמי, אבל מכיוון שהיא ויתרה עליו הפעם, החלטתי להשתמש בו במקומה...
ורדה, גרמת לי לצחוק על
הבוקר. אין לי בעלות על המשפט הזה ואת מוזמנת להשתמש בו חופשי. כבר קיבלתי את פניה של אנונה במסר ששלחתי אליה ובו הזמנתי אותה להצטרף אלינו

ברוכה הבאה, לשהות הכי קצרה...

אפשר להצטרף?
ברוכה הבאה, לשהות הכי קצרה...
הכמיהה לילד נוסף אחרי ילד בבית מתחזקת וכואבת יותר (לפחות אצלי). כשיש ילד בבית, וכשהוא מתחיל לגדול, יחד איתו את מתחילה להרגיש געגוע לחיתולים, ל-
להברות הראשונות של התינוק ו... (הדף לא יספיק להכיל את כל מה שאני מרגישה). אחרי בני ליאור בן 4.5. שנים, הציפיה שלי לילד יותר חזקה וכואבת מהציפיה שהיתה לי לפני שהתעברתי עם בני. (ובני נולד אחרי הרבה שנים, אומנם רוב השנים לא רצינו, אבל את יודעת... כשרוצים זה כבר לא הולך !) גם הרצון שלי להעניק לו אח/ות שלא ישאר לבד בעולם. הרצון להגדיל את המשפחה ל- 4 נפשות בבית (לפחות). אבל... אני מאמינה עם הרבה כוח רצון ועידוד וחיזוק בסופו של דבר אנו נגיע (למרות הדרך הקשה והכואבת). נא להיות אופטימית !!! בהצלחה לכולנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה