אפשר להצטרף?

• פותח הנושא sky*
  • פורסם בתאריך

sky*

New member
אפשר להצטרף?

אני אמנם לא עובדת בפנימיה אבל עובדת כמדריכה בדירה של נערות בסיכון. יוצא שאני בתפקיד 24/7 כי אני גרה איתן באותו בית. האמת היא שאני חדשה בזה, רק חודש אחד, אבל עד כה אני יכולה להגיד שזה תפקיד הרבה יותר שוחק וקשה ממה שזה היה נשמע לי בהתחלה. מצד אחד, אני מאוד אוהבת אותן ובא לי להעניק להם מעצמי עד אין סוף, מצד שני הן כל הזמן בודקות את הגבולות שלי ומאוד קשה לי להגיד להן "לא". גם קשה לי מאוד שהן לא רואות אותי כבן אדם אלא רק כמדריכה, כאילו שאין לי רגשות ואופי משלי. אני מנסה לשבור את זה בכל צורה אפשרית אבל זה בהחלט לא קל... מצטערת על ההודעה העגמומית משהו על ההתחלה, פשוט היום היה יום קצת לא קל. וכמובן, הכי חשוב, מזל טוב על פתיחת הפורום החשוב הזה
שבת שלום sky

joyjoy

New member
../images/Emo13.gif אפשר ואפילו רצוי ,

ברוכה הבאה , את מתארת באמת תפקיד שנשמע קשה מאד אבל גם מאתגר ומעניין ואני מאמינה שבמהלך השנה יהיו לך חוויות מיוחדות מאד. כל ההתחלות קשות, ובוודאי בסיטואציה שאת מתארת זה נשמע הגיוני שהן בודקות את הגבולות שלך זוהי דרכן כנראה ללמוד אותך ולהכיר אותך. לגבי היכולת שלהן להכיר בך כאדם זהו לדעתי תהליך שיקרה עם הזמן ,אני מאמינה שלא קל להן לתת אמון ולהרשות לעצמן להיקשר לאדם חדש דווקא בגלל הרקע שלהן ולכן בהתחלה הן בעיקר ייבחנו אותך כמה את מוכנה לתת , כמה את תשקיעי בהן, האם את תישארי למרות שקשה ולא תנטשי אותן או תפגעי בהן. תתמידי בלהיות מי שאת עם הכנות ועם האהבה ועם המקצועיות של הגבולות והכל ועם הזמן והיציבות שתתני להן הם ילמדו להכיר אותך ולאהוב אותך ואת תראי שהן תדאגנה לך ותאהבנה אותך לא פחות . בינתיים חשוב שתהיה לך מסגרת שבה את פורקת את הקשיים שלך , האם יש לך סוג של הדרכה מקצועית של מישהו שמקשיב לך ומלווה אותך בקשיים ? אני מקווה שכן כי זה מאד חשוב שאת תוכלי לאוורר את הקשיים שלך כדי לא להישחק, זה חשוב לכל מדריך בכל מסגרת ובוודאי כשגרים איתן יחד... בינתיים שיהיה לך בהצלחה ותרגישי חופשי לשתף ולהתלבט איתנו שוב

sky*

New member
תודה רבה על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif

אני יודעת שזאת דרכן לבדוק את הגבולות שלי וגם את הרצינות שלי, שלא ינטשו אותן שוב. הבעיה היא שלפעמים אני קצת נסחפת איתן ומאוד קשה לי כל הזמן לזכור את זה, לשמור על הגבולות ולעשות הפרדה. יש לי הדרכה של עו"ס אבל מבחינתי זה ממש לא מספיק. היא מאוד צעירה וחסרת ניסיון ואני מרגישה שלפעמים אני יותר מדריכה אותה ממה שהיא אותי, זה באמת קושי מאוד גדול שעדיין לא מצאתי לו פתרון. האמת היא שאני מרגישה קצת אבודה כי מדובר בעיר בקצה השני של המדינה, אני לא מכירה לא את המקום ולא את האנשים שם, כך שהרבה פעמים אני נוטה לאבד פרופורציות כי רוב החיים שלי כרגע מסתכמים בדירה הזאת... באמת כל ההתחלות קשות אבל אף פעם אסור לאבד את האופטימיות... sky

למעלה