אפשר להצטרף??

אמארום

New member
אפשר להצטרף??

אז ככה ... קוראים לי אנה אני בת 26.5 ואני אמא לרום בן 4 חודשים כמעט התחלתי את ההריון עם משקל עודף של בערך 10 קילו יש לי מאניה מהמשקל ואני מפחדת מאוד לעלות עליו אני ממש נכנסת לדיכאון לאחר שאני עולה על המשקל בימים הקרובים אני צריכה להתחיל עבודה חדשה שמצריכה ממני להתלבש בצורה ייצוגית ולאחר סיבוב קצר בקניון חזרתי הביתה בדיכאון גמור אין לי את הכוחות הנפשיים להתחיל בדיאטה אבל אני נמצאת במצב שאין ממנו מוצא אין לי מושג מאיפה להתחיל כיום אני שוקלת 72 ק"ג בערך אולי קילו יותר כבר הזכרתי את הפחד מהמשקל וגובהי הוא 1.54 כן אני מאוד נמוכה אני פונה אליכן כדי שתעזרו לי ב ב ק ש ה אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל אני מקווה שכאן איתכן אני אמצא את הכוחות הנפשיים בכדי להתחיל ולהמשיך להתמודד עד הסוף יש לכן איזשהו עיון לדיאטה? תזונה נכונה? אגב, אני לא מניקה אז אין בעיה אם שום דיאטה בבקשה עיזרו לי לחזור למימדים ריאליים אנה

חן123

New member
ברוכה הבאה

אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית, ע"פ הנתונים שמסרת את זכאית לדיאוטנית המימון קופ"ח. מה דעתך?

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קודם כל
, אני כל כך מבינה אותך... תתחילי עם סיבוב חוזר בקניון, גם במידות יותר גדולות אפשר להראות נהדר, ומגיע לך להתפנק בבגדים חדשים. ספרי לנו איפה את חושבת שהבעיה, כדי שנוכל להתייחס. למשל - נישנושים כל היום, מתוקים, פחמימות, ג'אנק פוד וכד'

אורלי14

New member
אנחנו גאות בך שאת מצטרפת אלינו

וכולנו יודעות מה את מרגישה. צודקת אתי, שגם במידות גדולות יש בגדים יפים, ואפשר להראות טוב גם כך. נכון שזה לא בריא, וגם לא מקובל בימינו להיות שמנים כמונו, אבל עצם המודעות שלך לעניין, עוזרת. אחד מהדברים שעוזרים זה לעשות רישום של מה שאת אוכלת, ולחשוב על מישהו "מפחיד" שיכול לנדנד לך בגלל שהכנסת שוקולד לפה, ארטיק או שייק... זה מרתיע ועוזר לסגור את הפה. דבר שני וחשוב, כמו שציינה מישהי קודם, ללכת לדיאטנית. אנחנו פה תמיד בשבילך, בהצלחה!

למעלה