אפשר להצטרף???????.

כר1בי

New member
אפשר להצטרף???????.

אז זהו אני אחרי הלידה- מי היה מאמין ש9 חודשים עוברים כל כך מהר אני מאושרת מהתוספת הקטנה למשפחה אבל מבואסת מעודפי הק"ג היה ברור שזה יקרה אחרי שלא הפסקתי לבלוס (מגיע לי) מקווה להעזר בפורום ברגעים הקשים בהצלחה לי ולכולם

כר1בי

New member
תודהעל קבלת הפנים

אני שבוע חרי הלידה בנתיים לא עושה דיאטה מיוחדת רק לאאוכלת שטויות מחכה לחזור להליכות על ההליכון אבל התפרים....................

אורלי14

New member
שבוע אחרי לידה וכבר פה?

יפה!!! רק שלא תתחילי ספורט לפני שעוברים 6 שבועות. את שומעת? תזונה נכונה כן אפשר להתחיל. מה התפריט שלך?

אני שבועיים אחרי לידה - מתה להוריד

5 ק"ג שנותרו לי - הקטע - שדאני ממש ממש שומרת ולא אוכלת הרבה - 3 ארוחות מסודרות ביום התחלתי עם זה ממש אחרי הלידה - בלי שטויות מיותרות אבל חוץ ממה שירדתי במהלך הלידה וכמה ימים אחרי - כבר שבוע כמעט שלא ירדתי גרם... זה קצת מתסכל בייחוד כי אני ממש שומרת!!!

אורלי14

New member
יש פעמים שהמשקל נתקע, ואז כדאי

לשנות משהו בתפריט או להתחיל הליכה או כושר וכו'. זה מזיז את התקיעות. בהצלחה רבה!!!

כושר אני עדיין לא יכולה להתחיל כי

עברו רק שבועיים מהלידה - ואני לא ממש יכולה לאכול עוד פחות ממה שאני אוכלת ...

אורלי14

New member
לא התכוונתי להוריד מהתפריט.

התכוונתי לשנות קצת כיוון, יותר חלבונים, יותר ירקות וכו'. אותו מספר קלוריות אבל מרכיבים אחרים.

אם אשאר עם אותו מספר קלוריות אז

איך יעזור לי לשנות מרכיבים? נ.ב אם יש לך המלצות לתפריטים -בכי
ף...

אורלי14

New member
תתפלאי. אפשר להישאר עם אותן קלוריות

ולהוריד משקל. אם תאמרי לי איך מכניסים לכאן סריקת חומר - אעביר לך תפריטים... אגב, דיאטנית אמרה לבעלי פעם, שאם בכל פעם שהוא רוצה לנשנש הוא יאכל סנדביץ עם גבינה - הוא ירד במשקל, אפילו אם יאכל 8 כריכים ביום...

../images/Emo9.gif איו לי מושג איך מכניסים

סריקת חומר...(לצערי) מישהיא אמרה לי שלמרות שאני שומרת הגוף אוגר שומן בגלל ההנקה ובגלל זה אני לא יורדת יותר...נשמע הגיוני?

למעלה