אפשר להצטרף?

*שמ*

New member
אפשר להצטרף?

שלום לכולם/ן, אני נמצאת בשליחות באירופה ובהריון- סוף שבוע 8. יש לנו ביטוח רפואי שמכסה את כל הוצאות הטיפולים בהריון אבל רק סקירת מערכות אחת. יש לנו גם ביטוח "כללית מושלם" של קופ"ח כללית, ורציתי לשאול אם אתן יודעות איזה מהסקירות מכוסה ע"י קופת-חולים בכלל וע"י "מושלם" בפרט. זהו, תודה, מקווה לשאוב מידע מהפורום הנחמד וגם לעזור מדיי פעם (למרות שאני חדשה בעסק...)

ל*שמ*

שלום אני בשבוע ה 25 להריוני (השני) וגם אני באירופה. כנראה שאלד פה. על כל פנים במהלך השליש השני להריון הייתי בארץ ועשיתי את כל הבדיקות באמצעות כללית מושלם. המושלם מכסה את אחת מהסקירות היסודיות, כלומר או את הסקירה המוקדמת או את המאוחרת. את יכולה לבחור ברופא פרטי ואז את מקבלת החזר (עד סכום מסויים - אך די מקביל לעלות הסקירה) או באחד המכונים שנמצאים בהסדר עם קופת החולים. אנחנו בחרנו לעשות את הסקירה המוקדמת באמצעות המושלם, אצל רופא במכון שנמצא בהסדר עם קופת החולים. במהלך הביקור אצלנו התברר לנו שמי שחוזר אליו לסקירה מאוחרת (שאינה מכוסה כבר על ידי הביטוח) זוכה להנחה משמעותית במחיר (50%). לכן בסקירה המאוחרת חזרנו אליו. בשתי הפעמים היינו מאוד מרוצים. קופת חולים כללית מכסה את כל הבדיקות הנוספות וכדאי לך להתעדכן מפני שסל הבדיקות משתנה כל הזמן. התברר לי, למשל, שכיום הסל מכיל יותר בדיקות מאשר לפני שלוש וחצי שנים כשהייתי בהריון בפעם הראשונה. שיהיה לך הריון קל ונעים! ודרך אגב, איפה את נמצאת? ואיפה את חושבת ללדת? דנה השניה

anat_i

New member
הביטוח המושלם

מכסה גם את בדיקת השקיפות העורפית, שזה גם סוג של סקירה מאד מאד מוקדמת, שנעשית בין שבוע 11 ל-שבוע 14. מאד מומלץ לעשות!

טל66

New member
בטח שאפשר להצטרף

וברוכה הבאה. נשמח כולנו לעבור ביחד איתך את ההריון ולשמוע חוויות. להתראות טל

למעלה