אפשר להצטרף?

meital2

New member
אפשר להצטרף?

ילדתי לפני חודשיים את ילדי השני. העלתי לפחות 12 ק"ג בהריון (אאוצ') (בהריון הראשון כמעט ולא עליתי). בעלי קנה לעצמו נעליים מיוחדות להרזיה וירד 17 ק"ג בעקבות ההצלחה שלו רכשתי לי גם זוג והצלחתי לרדת 2 ק"ג עד כה... אני חייבת את תמיכתן- יש לי מקום?

meital2

New member
מידע על הנעליים

מדובר בנעלי CARDIOSTRIEDS . אני מעתיקה לכן מהעלון שמצורף לקופסת הנעליים: " נעלי ה cardiostrieds ultra כוללות רפידות משקל ארגונומיות בעלות עיצוב מיוחד. עצם נעילת הנעליים כאשר אתה הולך, מסתובב בבית או מתעמל מסייעת לך לשרוף קלוריות ושומנים במהירות גבוהה יותר, לחזק ולעצב את השרירים, לשפר את הכושר, להעלות את הרמה המטבולית ולבצע פעילות לב-ריאה - בגלל המבנה ואופי הנעליים ההליכה גורמת למאמץ השרירים ומשפרת את כל מה שהזכרתי לעיל. אני בחרתי בהן בגלל החיסכון האדיר של זמן וכסף לעומת חדר כושר - מה גם שהתוצאות שמשיגים מהן הן כמו של חדר כושר. מי שרוצה יכולה לרשום לי מסר ואני אעביר לה את הטלפון של הבחור שקניתי ממנו... אני ממליצה בחום !!

saym

New member
אני מעוניינת...

מותר לשאול בפורום כמה הן עלו?

meital2

New member
לא נכון

עובדה שלי ולבעלי זה עזר וכל מי שהמלצתי לו כן רכש והרזה

1אורניתה

New member
נכון ממש כמו קמע

אם תאמיני שזה יעזור תרזי כי את רוצה להאמין שזה עוזר. מה שגורם להרזיה זה מאזן קלורי שלילי, דהיינו לאכול פחות קלוריות ממה שאנחנו שורפים. אם את חושבת שהנעל הנה נעל הקסמים של סינדרלה והיא תגרום לך לרזות, תבורכי, רק את!!!! תגרמי לעצמך לרזות. הקסם הוא לקיחת אחריות על מה שנכנס לפה, ולא איזה נעל שעושה קסמים.

meital2

New member
יפה כתבת

"מה שגורם להרזיה זה מאזן קלורי שלילי" וזה בדיוק הרעיון של הנעליים - הן עוזרות לשרוף קלוריות באופן מוגבר מהרגיל ללא שינוי מאורח החיים הקיים אצלך- דבר שבסופו של דבר מביא אותך לתוצאה בה את מעוניינת. וחוצמיזה- קמע או לא קמע העיקר שיש תוצאות!

1אורניתה

New member
בקיצור את מעדיפה שלא לקחת אחריות על

ההרזיה שלך . נעל שמגביר שריפת קלוריות ממש קשקוש בלבוש. אני מציעה שגם תסעי למכה לאבן הקודש, שמעתי שגם מרזים מזה.

micpri

New member
למה תגובה כל כך קיצונית?

כל אחת שתעשה מה שטוב לה ושהיא מאמינה בו.

למעלה