אפשר להצטרף?

חבובי

New member
אפשר להצטרף?

שלום. אני חודשיים אחרי לידה (קיסרי), ועדיין עם 6 ק"ג עודף... (וזה רק כדי להגיע למשקל שלפני ההריון - 58... למשקל "האידיאלי" שלי יש לי עוד 3 ק"ג מיותרים... סה"כ 9 ק"ג עודפים) הבעיה היא שאין לי כוח נפשי לדיאטה.... אני כל הזמן עייפה. הקטנצ'יק לא נותן לי רגע מנוחה. ואני מרגישה צורך לפצות את עצמי במתוק... כל הזמן... יש לכן עצות? טיפים? איך להתחיל? ניסיתי "להעיף" את ה"פיתויים" מהבית. ולקנות אוכל בריא ומשביע אבל זה לא עוזר. אני מתפתה ויורדת לקנות חטיף לפחות פעם ביומיים. אשמח לעצות

בתקווהש

New member
נשמע בדיוק כמוני... ברוכה הבאה!

רק שאני 10 חודשים אחרי לידה... מה אפשר לומר? זה רק כוח רצון. אבל גם אני לפעמים לא מסוגלת לעמוד בפיתוי וקונה חטיף. כמה זה...250 קלוריות? הרעיון הוא לא להישב אם אכלת אותו אלא לאכול אחרכך איזה יוגורט עם טונה ומלפפון... משהו בריא ולא להלקות את עצמך בגלל שאכלת חטיף. דרך אגב, אני במקום חטיפי שוקולד עברתי לחטיפי אנרג'י בטעם שקדים. ממש טעים, משביע, מתוק מאוד ורק 89 קלוריות! אבל כן, כמו שאמרתי, גם אני קונה חטיפים משמינים לפעמים אבל משתדלת שזה לא יהרוס לי פסיכולוגית את כוח הרצון. בהצלחה!

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

אני משאירה לי 'פינוק' לערב, אחרי שכל האינדיאנים הלכו לישון (שבעצם זה הרבה יותר לילה מערב...
)

למעלה