אפשר להציע משהו ? כלומר 2 ?

Master Stav

New member
אפשר להציע משהו ? כלומר 2 ?

1. בסוף כול רשומה שלכם קחו עוד רגע והמליצו על רשומה נוספת בבלוגיה אני ועוד כמה חברה עושים זאת מזה כמה חודשים וזה עושה טוב לכולם גם לנו מתוך הצורך לחפש חומר וגם למומלצים שמקבלים עוד חשיפה לאנשים שלא בהכרח היו נכנסים ללא ההמלצה .... ולפני שיתחילו פה ההתבכיינות , כן אפשר להמליץ ל חברים , כן אפשר להמליץ על בלוג יותר מפעמים זה הבלוג שלכם, הרעיון הוא ...המלצות לחומר שמעניין אתכם שעשה לכם טוב לקרוא או רע כמובן המלצות לחומרים שמעניינים אתכם ואולי יעניינו אחרים, המלצות הדדיות שכאלו יעלו את נושא הבלוגיה ויפתחו אותו פה בתפוז ....להשתתפותכם הפעילה ...אשמח . 2 . כאשר אתם ממליצים על רשומה שלכם או רשומה של משיהו אחר פה בפורום הבלוגיה , אנא כמה מילים לא רק קישורית, מבאס לאללה לפתוח רשומה שבעצם אין בה שום עניין עבור הפותח/ת וזאת כי היא שם , כמה מילים יוכלו לתת סוג של פתיח ....וטיזר לכניסה ...או לחילופין לא להיכנס לנושאים שלא בדיוק מהווים את כוס התה של הגולש/ת. אלו היו 30 שנייות של ...התייחסות ....

אני רק שאלה (אולי יופיע בשלישות)..

אז את המלבן עם ההמלצות שיש לך בסוף כל רשומה.. איך עושים?

Master Stav

New member
זה של תפוז לא קרשור אלי

אצלי זה ההמלצה ממש בסוף כול רשומה לדוגמא היום המלצתי על נטע מימי ....

אז מזה הדבר הזה מטעם תפוז?

גם זה סוג של המלצה.. איך זה קרה? ואם אתה לא מסכים עם מה שהם מוסיפים..?

Bezalel P

New member
ההמלצות הנוספות

מגיעות מכלי שנקרא אאוטבריין. הוא מציג המלצות מתחלפות לרשומות אחרות בבלוגיה בהתאם למאפייני הרשומה, הבלוג והקורא. אנחנו רוצים להעלות את הפונקציה הזאת לכולם, וכשלב מקדמי היא התווספה למספר מצומצם של בלוגים שהתנדבו לניסוי.

תודה על ההסבר..

מצאתי דרך משלי בינתיים.. ואחכה עד שהניסוי יהפוך לפונקציה פעילה לכולם..ואז אבחר אם להשתמש בה..

y י ר י ת

New member
../images/Emo45.gif אני אימצתי מזמן והרעיון נהדר

אמנם לא בכל רשומה אני ממליצה אבל מדי פעם בהחלט כן זו פינת פירגון אישית שכפי שאמר סתיו, מאפשרת לנו להמליץ על רשומות ש"גילינו" ושמסתתרות ואתם הרי יודעים שמתחת לסלעים מסתתרות רקפות שוות,,,

girl number six

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא נמצאת בתחום הרבה זמן ונהנת לבינתים מהבלוגשל "סוג ב"

shlomits

New member
אימצתי את הצעה 1

את הצעה 2 לא הבנתי- איפה אפשר להמליץ על רשומה של עצמי?

Master Stav

New member
כאשר בן אדם מעלה קישורית

לפוסט של עצמו בפורום הבלוגיה הוא למעשה ממליץ לאנישם לקרוא אותה אני מבקש כמה מילים ולא רק קישורית .....

shlomits

New member
אלה שרשורי ה"כדאי לקרוא"?

לא ידעתי שנהוג להעלות פוסטים של עצמך...

wranger

New member
אפשר ורצוי גם לפרגן לאחרים,

אבל בעיקר נהוג לפרסם את עצמך, כן.

למעלה